GÜZEL DİŞLİMİZ DE RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU DEVAM EDİYOR




Tüm Dünya Müslümanları nın Mübarek Ramazan Ayının İdrak Etmelerinin Ardından Mükafatı Olarak Mübarek Ramazan Bayramını Kardeşlik İçerisinde Coşkuyla Kutlanıyor. Dinimizin Gereği Olarak Bütün Müslümanlar Bayram Namazları İçin Camileri Hınca Hınç Doldurdular . Tekbirler Eşliğinde Kılınan Bayram Namazının Ardından Camilerde
Mü'minler Küskünlükleri ve Dargınlıkları Bir Kenara Bırakarak Bayramlaştılar .

Ardından Mezarlık Ziyaretinde Bulundular. Kasaba Geleneklerimiz Gereği Evlerinde hazırladıkları Yemeklerini Tepsiler Üzerinde Sülale Odalarına Getirerek Oda Yarenleri ve Misafirlerle Yemekler Yenilerek Oda da Büyüklerin Elleri Öpülerek Bayramlaşıldı .

Evlerine Çekilen Büyükler Evlerinde Mahalleleri Sokakları Sesleriyle Cıvıl Cıvıl Hale Getiren Çocuklar, Gençler tarafından Ziyaret Edilerek Küçükler Büyüklerin Ellerini Gözlerinden Öptüler Hediyeler İkram Edildi. Dişli de Bütün Dünya Müslümanları nın Coşkuyla Yaşadıkları Ramazan Bayramı,
Bayramlaşmalarla Devam Ediyor.

Kasabamızda ve Gurbette Gönderilen Fotoğraflarla Bayram Coşkusunu Sayfamızdan Güncelleyerek İzleniminize Sunmaya Devam Edeceğiz.


"wwww.dislikasabasi.com Ekibimiz" Adına
Bütün Ziyaretçilerimizin Ramazan Bayramlarını Tebrik Ediyoruz.


Şu Mübarek Günlerde Başta Filistin Gazze'de, Doğu Türkistan'da ve Dünya'nın Bir Çok Yerinde Zulüm Gören Müslüman kardeşlerimizin Acıların Dinmesine Vesile Olmasını ve Bu Katliamları Gerçekleştiren Zalimleri Kahhar Sıfatıyla Cezalandırmasını Yüce Allah'tan Niyaz Ediyoruz .



























































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com