03 DIYAD 7.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (Foto)


03 DIYAD 7.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

DİŞLİ KASABASI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ (03 DIYAD)
' nin 7. Olağan Kongresi 19 Mart 2017 tarihinde dernek merkezinde Saat 14:00 ' de yapıldı. Derneğimizin kayıtlı 185 üyesinden gerekli olan 93 sayısından fazla üye katılım gerçekleştirdi.

Genel Kurul dernek başkanı Mustafa KODEŞ ' in açılış konuşması ile başladı. Ardından Divan Kurulu oluşturulmuş ve divan kuruluna oy birliği ile Ahmet Aksoy , Muharrem Ağılönü ve Adnan Özkaran seçilmiştir.

Yönetim Kurulu adına Sezai Sapmaz tarafından 2015 Yılı ve 2016 Yılı Faaliyet Raporu ile 2015 Yılı ve 2016 Yılı Denetim Raporunun okunmasının ardından okunan raporlar oy birliği ile Genel Kurulda ibra edildi. Ardından Genel Kurula dernek isminin değiştirilmesi için tüzük değişikliği yapılması maddesi sunuldu ve derneğimizin isminin AFYONKARAHİSAR DİŞLİ KASABASI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ (03 AFDİYAD) olarak değiştirilmesi kabul edildi.

Divan Kurulu tarafından aday olanların liste vermesini istemesinin ardından ; Mustafa KODEŞ Yönetim Kurulu aday listesini sundu.

Tek aday olmasından dolayı Mustafa Kodeş ' in Yönetiminin seçildiği Divan Kurulu tarafından tüm üye ve hemşerilerimize duyruldu.

Yeniden başkan seçilen Mustafa KODEŞ ve yeni yönetim kurlu üyelerine başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun.






































Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com