ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YEMEK VERİLDİ


ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YEMEK VERİLDİ


4 Ekim Çarşamba günü Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında Pkk'lı teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Apdil Kılınç ve daha önce bu vatan için canını seve seve veren şehitlerimiz için Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yemek verdi.

Davete Karayokuş Köyünden şehidimizin babası, annesi, akrabaları ve komşuları katıldı. Ayrıca İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ömer Dayı, Bolvadin Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Hasan Türkmen, Bölük Komutanı Şemsettin Mutlu İnce, Sosyal Hizmetler Müdürü, Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir, Dişli eski Belediye Başkanı Abdil Uysal, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Özburun Belediye Başkanı Asım Kızılaslan, Karayokuş Köyü Muhtarı Ahmet aslan, Dişli Orta Okul Müdürü Mustafa Uyar, İlkokul Müdürü Bülent Güvenir ve kasabamız din görevlileri katıldı.

Davetlilere; Yayla çorba, etli bulgur pilavı, üzüm komposto, patlıcan musakka ve kaymaklı kadayıf ikram edildi. Yemek duasından sonra şehitlerimiz için din görevlileri tarafından Kur'anı Kerim okundu. Dua edildi. Allah bu vatan için hayatının baharında canını seve seve veren şehitlerimizin mekanını cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin. Güzel ülkemizi düşmanların, hainlerin şerrinden korusun.

























Editör : Mustafa
dislikasabasi.com