AHMET SAPMAZ(MERHUM CULUKÇU KADİR'İN AHMET AMCA)HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU(Fot.Ek)


Kasabamızın Köprübaşı Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Ahmet SAPMAZ (Merhum Culukçu Kadir'in ) (07 Ocak 2007 akşam saat 19:50'de) Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.

Merhuma Allah'tan rahmet ,geride kalan , oğullarına,kızlarına , torunlarına ,yeğenlerine yakınlarına , tüm sevenlerine sitemiz ve Tüm Hemşehrilerimiz adına SAPMAZ Ailesine başsağlığı dileriz.






(Merhumun cenazesi (08 Ocak 2007) öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından kasabamız mezarlığında toprağa verilecektir.)



Nasıl oluyor da Allah'ı inkar ediyorsunuz? Oysa ölü iken sizi o diriltti; sonra sizi yine öldürecek, yine diriltecektir ve sonra O'na döndürüleceksiniz.>
(Bakara Suresi, 28)



Sonunda, onlardan birine ölüm geldiği zaman, der ki: "Rabbim, beni geri çevirin. Ki, geride bıraktığım (dünya)da salih amellerde bulunayım. "Asla, gerçekten bu, yalnızca bir sözdür, bunu da kendisi söylemektedir. Onların önlerinde, diriltilip kaldırılacakları güne kadar bir engel (berzah) vardır.
(Müminun Suresi, 99-100)

De ki: "Elbette sizin kendisinden kaçtığınız ölüm, şüphesiz sizinle karşılaşıp-buluşacaktır. Sonra gaybı da, müşahede edilebileni de bilen (Allah) a döndürüleceksiniz; O da size yaptıklarınızı haber verecektir." (Cuma Suresi, 8)






MERHUMUN RAMAZAN BAYRAMINDA ÇEKTİĞİMİZ ,ARŞİVİMİZDEKİ ŞAKALAŞTIĞI KİŞİLERLE OLAN FOTOĞRAFI

(Ortada Başında Takkesi ve Gözlüğü Olan )















Editör : Bulent
dislikasabasi.com