KASABAMIZA KARLA GELEN GÜZELLİK (FOTOĞRAFLI)


Kasabamızda kaynak sularla beslenen pek çok çeşmenin kuruduğuna,bazı çeşmelerde de suların çok azaldığına şahit olduk.Ne yazık ki küresel ısınmaya bağlı bu durum nedeniyle toplumumuzu da haliyle endişeli bekleyişe ve çözüm yollarına yöneltti.

Bunlardan en vazgeçilmezi olan yağmur ve yağış duasının her hafta cuma veya vakit namazlarından sonra kasabamız cami imamları tarafından sürekli yapıldığını gözlemledik.

Geçtiğimiz günlerde yurdumuzun yanısıra kasabamızda da karın yağmasıyla çevremizde özlediğimiz güzel görüntülere kavuşup, bu özlemlerimizi bir nebze olsun gidermemizi sağlayan Rabbimize şükrederek O nun rahmeti ve bereketine sığınmamız gerektiğini bir kez daha hatırladık.

Çünkü O her şeyi en iyi bilen istediğini istediğine veren ,bizim yaptıklarımıza karşılık layık olduğumuz iyiyi ve kötüyü halk eden sonsuz alemin tek yöneticisidir.

Bizlere bu güzellikleri sunan Rabbimize şükrederek kasabamızda karla gelen güzelliklerden bir demet sunuyor, hepinize sağlıklı günler diliyoruz.



























Bakmayın siz onların karda tatlı şakalar yaptığına onlar aslında Dişlimizin geçmişteki çok hareketli gençleridir,şimdi ise dede olmuş "Tamirci Osman DURU ve (D.Bekirlerin) Şaban TEKEŞ " kardeşimizin gençliklerindeki gibi hareketlerinden izlenimler.








Editör : Bulent
dislikasabasi.com