Asker Uşakları Toplandı,Asker Uşaklarımızdan Renkli İzlenimler



Kasabamızda 87/1 Tertip Asker Uşakları vatani görevlerine hazırlanabilme , bir arada birlik ve beraberlik içerisinde sevincini yaşayabilmek kutlayabilme amacıyla bir araya gelerek ilk toplantılarını Kasabamızın Yukarı Mahallesi'nde Merhum İsa ÖZDEMİR'in (İlisanın ) Odasında yaptılar.
Asker Uşaklarınmız Başkanları olarak Abdullah ÖZDEMİR'i seçtiler.Onlara emek vermiş öğretmenleri olarak davet edilerek ilgili odada kendileriyle güzel sohbette bulunduk.
Kendilerine gelecekte bu geleneğimizin her şeyiyle güzel ve anlamlı olması için , güzel izler bırakmaları için uymaya söz verdiklerini gözlemledik.
Bunlardan başlıcaları aşağıda koyduğumuz fotoğraflardaki çirkin yazıları bir daha yazmayacakları , kaba ve anlamsız hareketlerde bulunmayacakları sözüydü.

Asker uşaklarımıza bu süre zarfında gösterecekleri örnek davranışlara şimdiden teşekkür eder , Vatani Görevlerine hazırlık dönemleri neş'eli ve sağlıklı geçirmelerini dileriz.













Aşağıdaki fotoğrafta Kasabamızın bir çok yerlerinde ne inancımıza nede örf ve adetlerimize uymayan bu tür çirkin görüntülerin tekrar sergilenmemesi için başta asker uşaklarımıza ve kasabamızı seven diğer gençlerimize önemli görevler düşmektedir. Gençlerimiz içlerinden geçen tertemiz duygularını gönüllere yazmaları gerektiği , asker uşaklarımız tarafından benimsenerek görüntü kirliline yol açacak bu tür çalışmaları yapmamaya söz verdiler.
Ne diyelim Allah onlardan ve onlar gibi düşünecek delikanlılardan razı olsun.Onlar bizim gururumuz ve en değerli varlıklarımızdır.







Editör : Bulent
dislikasabasi.com