KASABAMIZDA ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ VE DİĞER İZLENİMLERİMİZ
2006-2007 öğretim yılı 1. dönem sonu karne sevinciyle sona erdi.Özellikle İlköğretim okullarımızda bu sevinç görülmeye değerdi.

Okullarımızda görev yapan öğretmenlerle idareciler bu yılda karneleri bilgisayar çıktısı ile öğrencilerimize verilmek üzere hazır hale getirmişler,ders sonunda büyük bir heyecan ve beraberindeki sevinçle karnelerin dağıtımını gerçekleştirmişlerdir.


Bu sevinç Ülkemizin tüm orta ve ilköğretim okullarında öğrencilerimizi sevince boğmanın yanında bazı öğrencileri ve ailelerini üzüntüye boğabileceğide kaçınılmazdır.
Öğrencilerimiz ve aileleri bu olumsuz durumu gidermek ve en aza indirebilmek için henüz vakit geçmiş değildir.

Önce geçtiğimiz dönemde çalışmalarımızda görülen eksiklikleri ortaya koyup,sonuçta bu durumu ortadan kaldırabilmek için şimdiden gerekli tedbirleri alarak kolları sıvamalıdır.

Aksi halde sonuçlarına birlikte katlanmak zorunda olacağımız durumlardan kimseye şikayet etmeye hakkımız olmadığı gibi , trende kaçmış olacaktır.
Ailelerimiz ve öğrenciler vakit geçirmeden kavga etmek yerine konuşarak gerekli çalışmalara başlamalıdırlar.

Bunların en önemlisi millet olarak en büyük eksikliğimiz olan kitap okuma alışkanlığını gelişim çağındaki çocuklarımızla birlikte yapacağımız okuma çalışmalarıyla telafi etmemiz mümkün diyor ; "Haydi çocuklar,gençler Kitap Okuma Yarışına" sloganımızla tüm ziyaretçilerimizi bu güzel çalışmaya-yarışmaya davet ediyoruz.

Tüm öğretmenlerimize,öğrencilerimize aileleriyle birlikte iyi tatiller diler,öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Sizleri her iki İlköğretim Okulumuzdan izlenimlerimizle baş başa bırakıyoruz.



DİŞLİ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU'NDA KARNE HEYECANI









DİŞLİ İLKÖĞRETİM OKULU'NDA KARNE HEYECANI















Editör : Bulent
dislikasabasi.com