DİŞLİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ (FOTO)


DİŞLİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ



Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde okul müdürleri ile işbirliği ile öğretmenler günü dolayısıyla kasabamızda görev yapan ve emekli olmuş öğretmenler onuruna yemek verildi.

Gerçekleşen yemek programına Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir, eski Belediye Başkanı Abdil Uysal, Dişli Atatürk Ortaokul Müdürü Mustafa Uyar, Dişli İlkokul Müdürü Bülent Güvenir, emekli öğretmenler, vefat etmiş öğretmenlerin eşleri, çalışan öğretmenler ve din görevlileri katıldı.

Belediye Başkanı Süreyya Güvenir öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. İlkokul Müdürü Bülent Güvenir vefat etmiş öğretmenlerle ilgili animasyon gösterisi sundu. Duygusal anlar yaşandı. Eşi ahirete göçen hanım kardeşlerimiz göz yaşlarını tutamadı. Emekli öğretmen Celal Güvenir öğretmelik mesleğinin kutsal olduğunu belirterek hayatının baharında şehit edilen öğretmenlere çok üzüldüğünü belirterek şiir okudu.

Eli öpülesi öğretmenlerimize yemek ikram edildi. Yemekten sonra şehit olan ve Hakk'ın rahmetine kavuşan öğretmenlere din görevlileri tarafından Kur'anı Kerim okundu.

Çay ikramından sonra Derneğin bahçesinde topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.





























































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com