BÖYLE VİCDANSIZLIK GÖRÜLMEDİ


BÖYLE VİCDANSIZLIK GÖRÜLMEDİ
YAŞLI NİNENİN PARASINI ÇALMAK İÇİN ELLERİNİ AYAKLARINI BAĞLADILAR


Özburun'un Üsküdar Mahallesi'nde evinde yalnız yaşayan 96 yaşında Fidan Ninenin 08 Ocak'ta gece saatlerinde elektriğini kestikleri evine giren şüpheliler uyuyan Ninenin yüzünü kapattı, elleri ve ayaklarını bağladı.

Şüpheliler evdeki 2 cumhuriyet altını ile 900 lirayı alıp kaçtı. Sürünerek evin dışına çıkan Fidan Nine komşularından yardım istedi. Fidan Ninenin sesini duyan komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Ambulansla Bolvadin Devlet Hastanesine kaldırılan asırlık çınar Fidan Nine tedavisinin ardından jandarmaya şikayette bulundu. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede yaptığı araştırmadan ve güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak M.K, O,T. ve K.T ' yi yakaladı.

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

OĞLU İSYAN ETTİ

Yurt dışında yaşayan ve anasının yaşadıklarını öğrenince Özburun'a gelen Fidan Ninenin oğlu Gazi Yayla, gazetecilere olay günü komşularından birinin kendisini telefonla arayarak durumu anlattığını söyledi.

Hemen ilk uçakla Türkiye 'ye geldiğini aktaran Yayla "Hırsızlar anamın yaşadığı evi yerinden söküp gitselerdi üzülmezdim. Ama anama bu kötü muameleyi yapmayacaklardı. 96 yaşındaki anama yapılan bu durum, affedilir gibi bir olay değil. Şüphelileri yakalayan Bolvadin Jandarma Komutanlığı ekiplerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: A.A



Editör : Mustafa
dislikasabasi.com