Dişmizden ve Avrupa'dan İzlenimlerimizden (Frankfurt,Köln)
Kasabamızda baharın gelmesiyle doğada canlanma gözlenmeye başladı.Geçen hafta sonu yağan güzel yağmurlar beklenen Nisan yağmurlarının sonuncusuydu.Kasabamız cefakar halkının üstün gayretler içerisinde yağmur sonunda çapalarının son katını bitirdiklerini ve sebzelerini ekmeye başladıklarını gözlemledik.

Uzun süre beklettiğimiz Avrupa'dan izlenimlerimize de devam ediyor,sizleri izlenimlerimizle baş başa bırakıyoruz.



Sitemizde gerektiğinde güncellemeler yapılacağından,ilerleyen günlerimizde de objektifimize takılan fotoğrafları eklemeye devam edeceğiz.



























Bu yıl Kaysı Ağaçlarının Çoğunu Soğuk vurmadığı için yaz mevsiminde kaysı ağaçlarında bol bol altın sarısı kaysıları görmemiz inşaallah mümkün olacaktır.


















Kasabamız halkından Hacı Hasan KARA Amca İle Komşu Özburun'dan İsmail ERYILMAZ Amcalar Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fak.Mavi Hastane'de Başarılı bir Ameliyat geçirmişerdir.Kendilerine acil şifalar dileriz.

Hastane İzlenimlerimiz











Avrupa'dan İzlenimlerimiz































































































Germanywings Uçak Görevlilerinden Kokpitte Fotoğraf çekme isteğimiz öğretmen olduğumuzu (Fransızca'da olsa)belirttikten sonra Pilotlar tarafından kabul edildi.Kokpitte kısa kamera ve fotoğraf çekimine müsadesi alarak bu güzel görüntüleri samimi ortamda kaydettik.Pilotların emniyet kemerleri bağlı olduğu için bu şekilde görüntülenebildi.






İlgili uçaktaki görevliler ricamızı kırmayarak fotoğrafımızı çektikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.







KIYMETLİ ZİYARETÇİLERİMİZ ; BUNDAN SONRAKİ ÇALIŞMALARIMIZDA DİŞLİMİZİN GEÇMİŞİNİ BU GÜNE TAŞIYAN GÜZEL FOTOĞRAFLAR KOYMAK ÜMİDİYLE SAĞLICAKLA KALIN






Editör : Bulent
dislikasabasi.com