Dişlili Gençler ve Öğrenciler Başarıya Doymuyor


Afyonkarahisar ' da yapılan Türkiye ' nin Yarını Milli Takımınıoluşturulması için başlayan maratonda, Geleceğin Güreşçilerini seçme amacıyla gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasından önce Bolvadin birinciliği,ardından Afyonkarahisar İl Birinciğini kazanan (Geçen yılın da il birincisi) Dişli İlköğretim Okulu öğrencilerinden
Arif ÖZTOPRAK (Badiniklerin Kadir oğlu Resul öZTOPRAK 'ın oğlu) Türkiye Şampiyonası'ında TÜRKİYE 2.liğini Kazanmış ve İl İkinciliği başarısı kazanan Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencisi
Mevlüt SAPMAZ'da (Merhum Zekari'nin Bekir Amca'nın Torunu Menderes SAPMAZ'ın oğlu) Türkiye 6. lığını kazanmıştır.


Öğrencilerimizi,Ailelerini ve Beden Eğitimi öğretmenleri AYTAÇ AVŞAR'ı herşeyden önemlisi TÜM DİŞLİLİLERİ tebrik ediyoruz.Gelecek yıl yapılacak turnuvalarda geçen ve bu yıl olduğu gibi başarının artarak devamını diliyoruz.

DİŞLİLİ BOLVADİN İLÇE BİRİNCİSİ İL BİRİNCİSİ , İL 2. Sİ,TÜRKİYE 2.Sİ VE TÜRKİYE 6. SI ARKADAŞLARIYLA
GELECEĞİN GÜREŞÇİLERİ TAKIM HALİNDE
(Arif ÖZTOPRAK Ayaktakilerden sağdan 2. sırada,Mevlüt SAPMAZ Oturanlardan sağdan 1. sırada)







Bir Diğer Başarı da Sağlık Bakanlığı'nın Açmış Olduğu KPSS Sınavı sonucunda Sağlık Görevlisi olarak atanan kasabamızdan bir çok genç kardeşimiz ve bacılarımızı tebrik ediyoruz.


Atamalarda başarı sırasına göre Bolvadin'e atanan toplam 10 kişiden 5'inin kasabamızdan olmasıda ayrı bir övünç kaynağımız olmuştur.

Afyon İlimize ve Türkiye'nin değişik illerine Atanan kardeşlerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz.







Atanan gençlerimizin isim listesi yerlerine göre bu sayfanın altında belirtilecektir.

KPSS Sınavında Sağlık kurumlarına yerleşen isimlerin atandığı il,ilçe adres bilgileriyle bilgi@dislikasabasi.com adresine bildirilmesini rica ediyoruz.





Editör : Bulent
dislikasabasi.com