Avrupa DDYD Derneği ve Avrupa'daki Yardımseverin Takdire Şayan Adımları




Yaz mevsiminin gelmesiyle gurbette yaşayan Dişlili kardeşlerimizin gözleri hep yollardadır.Çünkü onlar doğdukları,büyüdükleri ecdadlarının izlerini taşıyan beldemize bir an önce kavuşmanın özlemi içerisindedir.
Bu özlemlerini giderebilmek amacıyla yurt içinde ve yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizin kasabamıza geldiklerini görmek bizleri ayrıca mutlu etmektedir.Kendilerine Hoş geldiniz Safalar getirdiniz ..Dileklerimizi iletiyoruz.


Avrupa'ya yaptığımız kısa ziyaretimiz sırasında,hemşehrilerimizin bizlere gösterdikleri özlemle ,içten ve samimiyet dolu duygularıyla, misafirperverlikleriyle bunu en güzel şekilde göstermişler ve göstermeye devam ediyorlar.

Avrupa'da Kasabamız adına kurmuş oldukları Avrupa DDYD Derneğimiz tarafından da kasabamız adına pek çok yardımlara imzalarını atarak birlik-beraberlik ve dayanışma örneğini sergilemeye devam etmektedirler.

Avrupa'dan döndüğümüzde başta Avrupa DDYD Derneğimiz ve yardım sever pek çok Hemşehrilerimiz tarafından okulumuza araç-gereç yardımı vaadinde bulunulmuş,bu yardımların ilki DDYD Derneği Yönetim Kurulu adına Yönetim Kurulu Başkanı İsa GEDİK ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Soner ARSLAN tarafından uzaktan kumandalı bilgisayara uyumlu Projeksiyon cihazını okul idaremize teslim ettiler.Projeksiyon cihazının görüntülerinin izleneceği perde ve diğer aparatların da DDYD Derneği görevlileri tarafından siparişi yapıldı.İlgili Projeksiyon Makinesi Okulumuz Demirbaş defterine kayıt işleminden sonra, Demirbaş Eşya Alındı Kayıt Belgesi tasdik edilerek , Dernek Yöneticilerine teslim edilmiştir.

Dernek Başkanı İsa GEDİK ,Dişli Sağlık Ocağı’na da hastaların Sağlık Bakanlığı portalına bağlı kayıt işlemlerinin, internet ortamında gerçekleştirilmesinden dolayı, zaman kaybetmemeleri amacıyla,talep edilen bir işlem gücü ve kapasitesi yüksek bilgisayarı,yönetim kurulu üyeleriyle aldıkları karar gereğince en kısa zamanda temin edileceğini de belirtti.



Ayrıca Almanya’da bizlerle ilgilenen,kucak açan ailelerden olan (Avrupa izlenimlerimizden tanıdığınız) kıymetli hemşehrilerimiz,aynı zamanda Avrupa DDYD Üyesi Osman SOLMAZ ağabeyimizde Avrupa’da vermiş oldukları sözleri gereği okulumuza leptop bilgisayarları hediye etmişlerdir.
Osman SOLMAZ ailesine ,DDYD’nin başkanı İsa GEDİK ve Yönetim Kurulu Üyelerine,Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne her ay aidat ödeyerek-bağış yaparak, gönül ve destek vermeye devam eden Avrupa’da yaşayan yardım sever tüm ailelerimize teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı iletir,saygılarımızı sunarız.


















TARLALARDA OLGUNLAŞAN HAŞHAŞLARIMIZ





DİŞLİMİZİN NAPOLYON KİRAZLARINA DA DOYULMAZ



<


TARLALARIMIZDAKİ TAZE FASULYELER TOPLANMAYA HAZIR SAYILIR













GURBETÇİ FOTOĞRAFLARI DAHA SONRA DA EKLENECEKTİR

Editör : Bulent
dislikasabasi.com