24 Kasım Öğretmenler Günü Kasabamızda da Kutlandı.
Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü ebediyete göçmüş ve halen yaşamlarını devam ettiren Emekli ve çalışan Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günlerini kutladık.


Geleceğimize yön vermiş ve vermeye devam edecek öğretmenlerimiz mesleği vicdani sorumluluğu içerisinde yapacakları çabalarla çocuklarımıza ve yakın çevremize ışık tutarak, yavrularımızın büyük fedakarlıklarla geleceğe hazırlanmasında önemli katkıları olduğunu unutmamız gerekir.

Geçmişte olduğu gibi gelecekte de toplumumuza yön vererek,gelecek neslin sağlıklı bir düşünce dünyasına kavuşarak,iyiye,güzele,törelerimize , milli ve ahlaki değerlerimize sahip bireyler yetiştirilmesinde öğretmenlerimizin katkıları çok önemli bir yer tutmaktadır.


Geçmişte toplumumuza hizmet etmiş, bulundukları dönemlere damgasını vurmuş ,Kasabamızdaki Değerli Emekli Öğretmenlerimizin evleri (evlerinde bulunabilen emekli öğretmenlerimizin)Dişli Atatürk İlköğretim Okulu idacileri ile bir gurup öğrenci tarafından tek tek ziyaret edilmiş,ellerinden öpülerek kendilerine küçük bir çiçek buketini sunmuşlardır.

Ebediyete göçmüş öğretmenlerimizin değerli eşlerinin gönülleri alınmış,tek tek günün anısına fotoğrafları çekilmiş, geçmişimizde pay sahibi eşleri adına kendilerine teşekkür edilmek suretiyle aynı takdimde bulunularak,ruhlarına bir Fatiha tevdi dilmiştir.


Dişli'de ilk defa yapılan bu candan,samimi uygulama emekli öğretmenlerimizi duygulandırmış, gözleri yaşararak geçmişte olduğu gibi , bu güzel günde de öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi özlemle kucaklamışlardır.


Bundan sonraki öğretmenler günümüzü emekli ve çalışan tüm öğretmenlerimizin ve çok önceki yıllarda okullarımızdan mezun olmuş değerli Dişlili vatandaşlarımız ve öğrencilerimizle sıcak içten ve samimi bir ortamda gerçekleştirilmesi en büyük arzumuzdur.







Bu arzumuzun gerçekleştirilmesi için başta Belediye Başkanımıza , Okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize büyük görevler düşecektir. Yapılacak her güzel adım geçmişimize saygı ve geleceğimize değer vermek olduğunda hem fikir olmamız gerekir diye düşünüyoruz.





Bu Güzel günün anısına aramızdan ayrılmış tüm emekli öğretmenlerimizin ruhlarına bir Fatiha hediye ediyor,halen aramızda bunlunan öğretmenlerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyor ,sitemiz ve Kasabamız halkı adına hepsinine ayrı ayrı saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz.



(Emekli Tüm Öğretmenlerimizin fotoğrafları ziyaret fotoğrafları (Evlerinde gittiğimizde kendilerini göremediğimiz öğretmenlerimizin fotoğrafları da temin edilerek birlikte eklenecektir)
Editör : Bulent
dislikasabasi.com