DİŞLİ'DE GEÇTİĞİMİZ YIL ÇEKİMİ YAPILAN HIDRELLEZİN ARŞİV GÖRÜNTÜLERİ




Kasabamız Hıdrellez Tepesi'nde Geçtiğimiz 2007 Yıl Hıdrellezde yaptığımız Kamera Arşiv görüntülerini izleniminize sunacağız.



Bu görüntülerde çoğumuzun sevdiklerini,annelerini,babalarını,kardeşlerini hatta aramızdan ayrılan ebediyete göçmüş değerli şahsiyetleride görebileceksiniz.

Zamanın nekadar çabuk aktığını kısacık zaman diliminde bile olsa bazı değişikliklerin daha önceden kayıt altına alınarak ölümsüzleştirildiğinin önemine de dikkatinizi çekmek istedik.

Keşke bu tür görüntüleri geçmişte çekip tarihi değer taşıyan bu güzellikleri gelecek kuşaklara aktarabilseydik diye düşünenlerimizin de olacağı muhakkaktır.

İçimizden bazı dar düşünceli ileriyi düşünemeyen kardeşlerimizde belki de ileriye ve gurbetçilerimizin gurbet özlemlerini hafifletmeye dönük bu çalışmaları şimdiden yapmanın önemini anlayacaklarını umuyoruz.

Çünkü geçmişi şimdiye getirmek mümkün olmuyor.Ancak bu tür özverili çalışmalar devam ettiği sürece tarihsel süreçte konulan bir taş misali yerini aldığını anlamak gerektiğine inanıyoruz.

Siz değerli ziyaretçilerimizi Değerli Bülent Hocamızın ve Şemsettik GEDİK Kardeşimizin özveriyle Çekimini yaptıkları;

Hıdrellez Arşiv Görüntülerimizle Başbaşa Bırakıyoruz.



























İZLENİMLERİNİZDE SARACIK VE HIDRELLEZ TEPESİNDEKİ AĞAÇLANDIRMADA
GÖRÜLEN EKSİKLİKLER İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?


KASABAMIZDA YAPILMASI DÜŞÜNÜLEN AĞAÇLANDIRMA KAMPANYASI VE YEŞİLLİĞİN VE AĞAÇLARIN KORUNMASI İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BU VE BENZERİ SAYFALARDAN BEKLİYORUZ.

ÖNERİLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ








Editör : Mustafa
dislikasabasi.com