Almanya Halle Dissen'de Cami Yapımı ve Sürpriz Görüntüler (SON VİDEO EKLENDİ)


Gurbetçi kardeşlerimizin Almanya Halle Dissen'de Cami yapımında gösterdikleri özverili çalışmalarla güzel bir eser meydana getirerek, Dini İnançlarının gereği olan namaz ibadetlerini daha rahat ortamda birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirebilmek, bu gaye ile toplum oluşturmanın gereğine uygun olarak Cami Yapımına verdikleri destek görülmeye değer.

Bu bölgede yaşayan elinde sanatı bulunan gurbetçilerimiz boş vakitlerinde bazı kardeşlerimizinde iş dönüşü boş zamanlarında bu camiinin inşaatında çalıştıkları bilgisi edinildi.

Bu çalışmalarının bir bölümünü kamera görüntüleriyle ölümsüzleştiren İsmail ve Vatan KODEŞ kardeşlerimizin bizlere ulaştırdıkları bu güzel görüntüleri sizlerle paylaşmak istedik.

Bu vesile ile bu güzel görüntüleriyle yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı ; başta Halle-Dissen'de yaşayan kardeşlerimize ve tüm gurbetçilerimize selam ve sevgilerimizi sunuyoruz.

1. BÖLÜM

Sizleri Bu Güzel Ve Anlamlı Görüntülerle Başbaşa Bırakıyoruz.

GÖRÜNTÜLERDE HİÇ BİR MONTAJ YOKTUR ORİJİNALDİR







2. BÖLÜM ÇALIŞMALARIN GÖRÜNTÜLERİ






3. BÖLÜM GÖRÜNTÜLERİ

















İLGİLİ GÖRÜNTÜLERDEN BİR BÖLÜMÜ HABER AJANSLARINA GÖNDERİLMİŞTİR



GÖZLERİNİZİN YORULMAMASI İÇİN VİDEO GÖRÜNTÜLERİNİN SAĞ ALT TARAFINDAKİ PENCERE TIKLANDIĞINDA TAM EKRAN OLARAK İZLENEBİLECEKTİR




4. VE SON AŞAMA GÖRÜNTÜLERİ







Ayrıca Vural Yurdusev Kardeşimizin Gurbetten Gönderdiği Almanya Berlin'de Düzenlenen Ramazan Şenliklerinden Görüntülerle Sizleri Başbaşa Bırakıyoruz





































Almanya'dan Bize bu güzel Fotoğrafları Günügününe Gönderme Lütfunda Bulunan; Vural YURDUSEV
(Merhum Yağcıoğlu Ömer Ağabeyin Oğlu)Kardeşimize Teşekkür Ediyoruz.






Editör : Mustafa
dislikasabasi.com