06 Temmuz 2025 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(06/07)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  DIYAD'IN DÜZENLEDIGI DISLI'DEN URFA'YA UZANAN DÖRT GÜNLÜK GEZI IZLENIMLERI
 DIYAD'IN DÜZENLEDIGI DISLI'DEN URFA'YA UZANAN DÖRT GÜNLÜK GEZI IZLENIMLERI






Geçen hafta Disli Yardimlasma ve Dayanisma Derneginin organizasyonuyla gerçeklestirilen Disli'den Sanli Urfa'ya dört günlük gezi izlenimlerini sizlerle paylasmak istedik. Aksehir'de; Nasrettin Hoca Türbesi ve müzesi. Konya'da; Mevlana Müzesi, Semsi Tebrizi Camisi ve türbesi, Istiklal Harbi Sehitler abidesi. Karaman'da; Mevlana'nin annesi Mü'mine Sultan, Yunus Emre, Taptuk Emre ve Mehmet Çelebi'nin ailesi ve çocuklari. Mersin'in Silifke ilçesinde; Cennet obrugu, astim magarasi. Tarsus'ta; Ashab-i Kehf, Hz. Danyal Peygamberin kabri, Bilali Habesi kuyusu, tarihi Ulu Cami. Adana'da Sabanci Camisi, Gaziantep'te ögle yemegi ve sehrin gezilmesi.


Sanli Urfa'da; Balikli Göl, Eyüp Peygamberin kaldigi magara, Urfa kalesi, mancinik ve Urfa çarsisini gezdik. Dernegimizin düzenledigi geziye katilan Bolvadin ve Afyonkarahisar'li hemsehrilerimize tesekkür ederiz. Ayrica yakin ilgilerinden dolayi Kasabamizin enistesi Gaziantep Spor Müdürü Sezai Sevim'e ve esi Fatma Sevim'e SanliUrfa'da görev yapan Disli'li Polis Memuru Levent Solmaz'a ve Astsubay Hasan Ugurlu'ya tesekkür ederiz. Bize karsi Türk misafirperverligin örnegini gösterdiler. Gezimiz dört gün çok güzel unutamayacagimiz anilarla geçti.



























































































































































































































































































































Son Güncelleme :  13/07/2012 Saat 00:48:45 Bu Haber  5256 Kez Okundu



Kasabamizdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUS

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2191 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 12/07/2012 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
2014

Fanatik Üye
 
Buram buram tarih ve maneviyat kokan güzel anadolumuzun nadide yerlerini gezerek bu essiz tablolari siteye koyan editöre ve bu etkinligi düzenleyen ve emegi geçen organizatörlerden Allah razi olsun.Tarihimize ve manevi degerlerimize sahip çikmak maksadiyla gençligimize ve neslimize oralara kadar gidemeseler de bu tablolari seyrederek insaalah ibret almalari bakimindan bir rehber olur.

     
     
 Yorumlayan : FATIH OKUMUS      Tarih : 11/07/2012 00:00:00
   
MANISA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çaliskan Üye
 
Siteden fotograflara bakarken sanki bende o güzel sehirleri gezmis gibi oldum. Gezilere katilmayi istiyorum ama çalisiyoruz. Yillik izini geziye göre ayarlamak lazim. Insallah ileride bizde böyle güzel etkinliklere katiliriz. Selam ve dua ile.

     
     
 Yorumlayan : Ramazan Arslan      Tarih : 11/07/2012 00:00:00
   

26/06/2011
Mesaj Bilgisi
76

Aktif Üye
 
DIYAD''in 4 gün süren Urfa gezisi çok güzel olmus. Anadolu''da dogdugumuza ne kadar sükretsek azdir. Böyle gezileri kaçirmamak lazim. Tesekkürler.

     
     
 Yorumlayan : Cengiz okumus      Tarih : 11/07/2012 00:00:00
   
Belcika-Mol
07/02/2010
Mesaj Bilgisi
57

Aktif Üye
 
Gercekten Muthis ulkemiz var,mustafa okumus abime''de tesekkur ediyorum bize bu guzel ulkemizin fotolarini site''de yayinladigi icin Cengiz Okumus-Belcika

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 14 Yorum Bulunmakta