07 Temmuz 2025 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(06/07)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DISLI BELEDIYESI BASKAN ADAYI SÜREYYA GÜVENIR'IN MANISA DIYAD TANITIM TOPLANTISI
DISLI BELEDIYESI BASKAN ADAYI SÜREYYA GÜVENIR'IN MANISA DIYAD TANITIM TOPLANTISI


DISLI BELEDIYESI BASKAN ADAYI SÜREYYA GÜVENIR'IN MANISA DIYAD TANITIM TOPLANTISI

09 Mart 2014 Pazar Günü Saat 14:00 de Manisa Dislililer Kiraathanesinde Baslayan Aday Tanitim Toplantisina Belediye Meclis Azalari ile Birlikte Katilan Süreyya Güvenir; Ilk Olarak Kasabamiz Için Yapmayi Düsündükleri Vaatleri Anlatmis ve Ardindan Toplantiya Katilan ve Gurbette Yasayan Köylülerimizin Kasabamiz Disindan Yaptigi Tespitleri Dinlemis ve Sorulari Yanitlamistir.

Aday Tanitim Toplantisina Manisa'da Ikamet Eden Köylülerimizin Neredeyse Tamamina Yakini Katilmistir. Karsilikli Soru Cevap Seklinde Geçen Istisare Toplantisi Sonrasinda Toplu Olarak Hatira Fotografi Çektirilmis ve Kasabamizdan Gelen Misafirlerimiz Müsaade Isteyerek Kasabamiza Gitmek Üzere Yola Çikmislardir.

Birlik ve Beraberlik Içinde Bir Seçim Kampanyasi Yürütülmesi ve Tüm Güzelliklerin Disli Kasabasi Için Olmasi Temennisiyle Aday Tanitim Toplantisindan Izlenimlerimizi Sunuyoruz.











































































































Son Güncelleme :  10/03/2014 Saat 13:05:38 Bu Haber  5840 Kez Okundu



Manisa ' dan bildiriyor
 
Bekir Tekes

babastar_03@hotmail.com

Sitemizde 67 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil Güvenir      Tarih : 11/03/2014 00:00:00
   

28/02/2014
Mesaj Bilgisi
4

Yeni Üye
 
Manisa''ya ziyarete giden Süreyya amcam ve ekibini Manisa''daki Dislili hemserilerimiz bagrilarina basmislar. Allah onlardan razi olsun. Kalbinizin bizimle birlikte çarptigi biliyoruz. Insallah Manisada''da Ak Partiyle yola devam edilir. Kasabamiz zaten belli Tayyip Erdogan gönüllere taht kurmus. Allah basimizdan eksik etmesin.

     
     
 Yorumlayan : Mevlüt AGILÖNÜ      Tarih : 10/03/2014 00:00:00
   
Disli Kasabasi
09/04/2011
Mesaj Bilgisi
94

Çaliskan Üye
 
Süreyya ve arkadaslarimizla birlikte Manisa''daki köylülerimizi ziyaret ettik. Hasret giderdik. Baskan adayimiz Reis oldugu takdirde yapacaklarini anlatti. Karsilikli istisare ettik. çok faydali oldu. Manisa''daki Dislililere bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayi sag olun var olun diyorum. Kalbimiz her zaman sizlerle birlikte.

     
     
 Yorumlayan : Ramazan Arslan      Tarih : 10/03/2014 00:00:00
   

26/06/2011
Mesaj Bilgisi
76

Aktif Üye
 
Basbakanin yurt gezilerini televizyondan izliyorum. Allah nazardan saklasin kalabaliklar meydanlara sigmiyor. Insallah 30 martta Ak Parti Anadolu''da yine zaferle çikacak. Beldemizde zaten Süreyya''nin alacagi kesin gözüyle bakiliyor. Allah yardimcimiz olsun. Manisa''daki arkadaslar sizde orada Ak Partinin kazanmasi için çok çalisin. Sevincimiz ortak olsun.

     
     
 Yorumlayan : Ali ALKAN      Tarih : 10/03/2014 00:00:00
   

19/02/2007
Mesaj Bilgisi
9

Yeni Üye
 
Kasabamiz disinda oturan Dislilileri yerinde ziyaret etmek, onlarla konusmak, gelecekte kasabamiz için ne gibi beklentileri oldugunu tesbit etmek çok güzel. Manisa''daki ve diger sehirlerde yasayan Dislili kardeslerimize sevgi ve selamlarimi gönderiyorum. Durmak yok yola devam. Süreyya Güvenir''e basarilar dilerim.

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Mert      Tarih : 10/03/2014 00:00:00
   
Disli
05/02/2007
Mesaj Bilgisi
15

Yeni Üye
 
Süreyya ve ekip arkadaslarimizla birlikte Manisa Süreyya ve ekip arkadaslarimizla birlikte Manisa''da çalisan Disli''li hemsehrilerimizi ziyaret ettik. Karsilikli olarak dertlerimizi, sikintilarimizi ve çözüm yollarini konustuk. Ziyaretimizde bize yakin ilgilerinden dolayi Manisa''daki hemsehrilerimize tesekkür ederim.

     
     
 Yorumlayan : FATIH OKUMUS      Tarih : 10/03/2014 00:00:00
   
MANISA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çaliskan Üye
 
Disli Ak parti Belediye Baskan adayi ve ekibi Manisa''ya geldiler. Süreyya kardesimiz baskan olursa ne gibi projeleri oldugunu açikladi. Karsilikli fikir alis verisi yapildi çok faydali oldu. Insallah 30 mart seçimlerinde en az % 70''le Süreyya G üvenir''in baskan olacagina inaniyorum.

     
     
 Yorumlayan : veli petek      Tarih : 10/03/2014 00:00:00
   
kocaeli
21/02/2007
Mesaj Bilgisi
65

Aktif Üye
 
Manisa''da bulunan hemserilerimizi ziyaret eden Süreyya güvenir ve ekibine basarilar dilerim.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 17 Yorum Bulunmakta