Her yil oldugu gibi bu yilki Ramazan Bayrami'nda da (23 Ekim 2006) Bayram Namazindan sonra adetimizden olan Bayram Yemeginden sonra (Getirilen) toplu olarak dernek binasinda Bayramlasma yapilacaktir. Hemserilerimize Duyrulur.
Bu vesile ile tüm hemserilerimizin Ramazan Bayrami'ni tebrik eder, hayirlara vesile olmasini temenniz ederiz.
03 DIYAD YONETIM KURULU
Disli Kasabasi Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi(03 DIYAD) F.Çakmak Mh. Malazgirt Cd. Kale Sk. No:3 Kaynarca/Pendik/Istanbul Telefon : 0 216 657 03 53
Bayram günü yapilan bayramlasmadan görüntüler eklenmistir.
Fotograflar için R.Nuri Kandemir'e Tesekkür Ederiz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
tüm gubetci hemsehrilerimin ve su an en az5 tanesinin resmini gördügüm okul arkadaslariminda gecmis ramazan bayramini kutlar nice bayramlara kavusmasini temenni ederim
Yorumlayan :
mustafamert
Tarih : 28/10/2006 00:00:00
selamun aleykum gurbetteki disliyi bir arada görmek cok guzel tesekkurler DISLIM
Yorumlayan :
ümit gökmen
Tarih : 27/10/2006 00:00:00
istanbuldaki tüm dislili köylülerimin gecmis bayramini kutlarim ümit gökmen almanya
tüm disli kasabasi halkinin ,gurbetteki vatandaslarimizin ve tüm islam aleminin mübarek ramazan bayramini kutlar bu sitede emegi geçenlere tesekkür ederim.halamin oglu masallah en öndesin allah cc.gurbette çalisan tüm insanlara büyük güç ,sabir,azim versin saglicakla kalin
Yorumlayan :
VEYSEL AKSOY
Tarih : 26/10/2006 00:00:00
ÖNCELIKLE BÜTÜN ISLAM ALEMININ MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR SAGLIK VE ESENLIKLER DILERIM. GENÇLERIN ÇALISMALARINI YAKINDAN IZLIYORUM'DA GURUR DUYULACAK BIR DAYANISMA IÇERISINDELER HEPSINIDE TEBRIK EDERIM.HER NE KADAR KATILMA SANSIM OLMASADA BÜTÜN DUYGULARIM SIZLERLE HEPINIZEDE ÇALISMALARINDA BASARILAR DILERIM. SELAMLAR SEVGILER.
Bütün Istanbulda bulunan gurbetçilerimize selam ve bayraminiz mübarek olsun.Bizimoglan adam bi el sallarda seni fotografta çikartabileyim.Saka len zaten bellisin maasallah kilolusun neyse BIZI TANIYAN *DOSTLARA* SELAM OLSUN.
DISLI LI OLUPTA ISTANBUL,da RIZKI IÇIN IKAMET EDEN KARDESLERIMI RAMAZAN BAYRAMINI CANI GÖNÜLDE KUTLAR BÜYÜKLERIN ELLERINDE KÜÇÜKLERIN GÖZLERINDEN ÖPERIM.SIZLER KASABAMIZIDA NEYI GÖRDÜYSENIZ ORADA IÇRA ETTIGINIZ IÇIN KUTLUYORUM.DAHA NICE NICE BAYRAMLARA.