AFYONKARAHISAR DAYANISMA IYILESTIRME VE SOSYAL YARDIMLASMA DERNEGI
YÖNETIM KURULU BASKANLIGI'NDAN
Dernegimizin olagan genel kurul toplantisi 12 Mart 2023 PAZAR günü, saat 14:00 ' de Esenler Mah. Namik Sokak No:32/A KAYNARCA/PENDIK/ISTANBUL adresindeki dernek merkezinde asagida yazili gündeme göre yapilacaktir.
Belirtilen gün çogunluk saglanamadigi taktirde, 2. toplanti 26 Mart 2023 PAZAR günü ayni gündemde ayni yer ve saatte nisapsiz olarak yapilacaktir.
Dernek yönetiminin seçilecegi ve geleceginin sekillenecegi Genel Kurul ' a tüm üyelerimizi ve hemserilerimizi bekliyoruz.
Basri ERYILMAZ YÖNETIM KURULU BASKANI
GÜNDEM: 1-Açilis ve yoklama. 2-Kongre baskanlik divani seçimi. 3-Saygi durusu. 4-Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu Raporunun okunmasi ve müzakeresi. 5-Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'nun ayri ayri ibrasi 6-Bütçenin görüsülerek onaylanmasi. 7-Yeni Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi. 8-Dilekler ve temenniler. 9-Kapanis.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
Salih EROGLU
Tarih : 27/03/2023 16:00:53
TINAZTEPE BELEDIYESI
11/03/2013Mesaj Bilgisi
1962
Fanatik Üye
RABBIM KOLAYLIK VERSIN
Yorumlayan :
Abdil TEKES
Tarih : 02/03/2023 11:05:08
30/10/2005Mesaj Bilgisi
2172
Fanatik Üye
Güzel Dislimin güzel insanlarinin iyi niyetle kurduklari ve çok güzel faaliyetler yaptigi bilinen bir gerçektir. Yasal islemlerinde zamaninda yapmalari kaçinilmaz bir sorumluluktur. Bu yüzden yönetime talip olanlara basarilar diler, seçilenlerinde bu kutlu yolda devam etmelerini niyaz ederim. Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah.
Yorumlayan :
Mustafa UYAR
Tarih : 27/02/2023 09:28:30
Disli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007Mesaj Bilgisi
596
Fanatik Üye
...................... Istanbulda Dernegimizin varligi bir gurur kaynagidir. yapmis oldugu faaliyetlerde çok güzel ve yararli oluyor.... baskan Basrinin fedakarane çalismalari ve faydali faaliyetleri bizleri memnun etmektedir. basrinin baskanlik görevine devam etmesinin yerinde bir karar olacagini düsünüyorum.. fakat ben Basriden daha çok çalisacagim ve daha faal olacagim diyen bir Dislili varsa tabiiki o da nöbeti devir alabilir..... genel kurulun hayirlara vesile olmasini niyaz ederim.