20 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 YEŞİL DİŞLİ'MİZDE ''KUTLU COŞKU''
YEŞİL DİŞLİ'MİZDE  ''KUTLU COŞKU''





Her yıl Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin doğum yıl dönümü olarak bütün müslümanlarca kutlanan ''Kutlu Doğum Haftası'' etkinlikleri bu yılda güzel kasabamızda kutlanmaya devam ediyor.


Bu kapsamda her zaman olduğu gibi Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin öncülüğünde hazırlıklara günler önce başlanıldı. bu amaçla 17 Nisan 2009 cuma günü cuma namazından sonra erkeklere çarşı camisi önünde, kadınlara dönelerin odada kutlu doğum pilavı ikram edildi.


Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ''Kutlu Elçi''nin 1438. Doğum yılı proğramına esas olmak üzere Bolvadin müftülüğü ve T:D. Vakfı şubesince müştereken düzenlenen ''İslamda evlilik Ailenin kurulması'' konulu konferansı Prof. Dr. Mehmet Erdoğan Bolvadin kültür sarayında verdi. Kasabamızdanda konferansa katılan oldukça fazlaydı.


























































































Son Güncelleme :  21/04/2009 Saat 23:17:38 Bu Haber  6351 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Vural Yurdusev      Tarih : 22/04/2009 00:00:00
   
Berlin
14/05/2005
Mesaj Bilgisi
302

Fanatik Üye
 
KUTLU DOGUM HAFTASINA HAZIRLIK YAPAN TÜM KASABALI HEMSERILERIMI GÖSTERDIKLERI BU HIZMETLERDEN ÖTÜRÜ TEBRIK EDERIM.BIRLIKTEN KUVVET DOGAR. BERABERLIGINIZI ALLAH DAIM ETSIN .ALLAH EFENDIMIZIN SEFAATINE NAIL ETSIN INSAALLAH.SELAM VE DUA ILE

     
     
 Yorumlayan : Lokman Kahraman      Tarih : 21/04/2009 00:00:00
   
Bolvadin
19/02/2008
Mesaj Bilgisi
174

Başarılı Üye
 
ALEMLERE RAHMET ANAM BABAM CANIM FEDA OLSUN H.Z.MUHAMMED(SAV) E DOGUMU TÜM ISLAM ALEMINE VE DÜNYANIN HER YANINDA YASAYAN TÜM MÜSLÜMANLARA KUTLU OLSUN ALLAH CÜMLEMIZI SEFEATINE NAIL EYLESIN.ALMANYA HANNOVER CELLE DEN TÜM SEVENLERE VE HEMSEHRILERIMIZE SELAMLAR.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 12 Yorum Bulunmakta