06 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  Mucize ilaç mı?
 Mucize ilaç  mı?





Elimize Çok Değişik Bir e-Mail Geldi. Belki Duyanımız Oldu Veya Olmadı. Bize Çok İlginç Geldi ve Bu e-Maili İlginç Bir Haber Olarak Sizlerle paylaşmak İstedik.





Kur’an da ayet bile var. “Vet-tiyni vez-zeytuni ve Tur-i sinine”

(Tiyn Suresi 1-2. Ayet)

İncire, zeytine, Sînâ dağına ve şu emîn beldeye yemin ederim ki, biz insanı en güzel biçimde yarattık. Sonra onu aşağıların aşağısına indirdik”.

Ne Dersiniz ? İncirinde Mutlaka Böyle Mucizevi Bir Faydası Vardır.

Mucize İlaç Zeytin Çekirdeği

Arkadaşlar kendi hayatımda ve yakınlarımın hayatında yaklaşık 5 yıldan beri denenmiş olan ve hiç bir yan etkisi olmayan mucizevi bir tedavi yöntemini paylaşmak istiyorum.

Yıl 2003 de ben hemeroid ameliyatı için gün almış ameliyat gününü beklerken o günlerin çabuk geçmesi ve bir an önce çektiğim acılardan kurtulmak için günün 24 saatini dua ederek geçiriyordum.

Midemde gasrtrit, bağırsak tembelliğine bağlı kabızlık ve buna bağlı olarak da hemeroid vardı ve bunlar çok ilerlemiş bir durumda idi...

Her ne yersem yiyeyim boğazıma kadar bir yanma ve çok şiddetli sancılar çekiyordum...

Bir gün arkadaşlarımdan birisi ile kahvaltıda buluştuk ve o iştahla çeşitli yiyecekleri yerken ben çay içerek her zaman olduğu gibi kahvaltıyı geçiştirmeye çalışıyordum...

Bu durumu görünce neden yemediğimi sordu bende ona detayları ile çektiğim sıkıntıları anlatınca bana zeytin çekirdeklerini çıkarmayıp yutmamı söyledi,

önce şaka yaptığını sandım ama onun çekirdeklerin hiç birini çıkarmayıp yuttuğunu görünce inandım.

Bende kahvaltıya başlayıp çekirdekleri yutmaya başladım.

Çok ilginçtir yıllardır sabah kahvaltılarını çay içerek geçiştirdiğim halde boğazıma kadar yanmalar hissetmeme rağmen o gün midemde yanma olmadı.

Kahvaltıdan taklaşık yarım saat kadar sonra midemden saf zeytinyağı kokusu geldiğini hissettim..

Arkadaşıma midede çekirdeğin erimeyeceğini zaten rahatsız olduğumu söylediğimde bana mide özsuyunun zeytin çekirdeğini çok kısa bir sürede parçalayarak saf zeytinyağına ve şifalı yağlara ulaşıldığını geriye kalan posanın ise bağırsakları onarararak rahatlattığını dolayısı ile kabızlığın ve hemeroidinde tedavi olduğunu yanı sıra damar sertliğinden hazımsızlığa kadar bir çok derde şifa olduğunu söyledi..

İlk önce bütün bunların hayal olduğunu düşünmeme rağmen bu konuda şifa bulmak için katlandığım eziyetleri hatırlayınca bunun çok daha kolay olduğunu düşünerek çekirdekleri yutmaya devama ettim ...

ilk 15 günde midemdeki yanmalar ve gastritin yumuşadığını ve yok olduğunu, hemeroidimin (basur rahatsızlığımın) verdiği ıstırapların son bulduğunu gördüm.Her geçen gün onlarca zeytin çekirdeğini yutarak sağlığıma biraz daha kavuştum.

Bu arada ameliyatımı iptal ettim ve halen bu mucizevi ve hiç bir yan etkisi olmayan ilacı yutmaya devam ediyorum.3 aylık bir sürenin sonunda cildimdeki matlığın yerini bir parlaklık ve bütün ıstıraplarımın yerini bir mutluluk aldı.

Yaklaşık 6 seneden beri etrafımda bu dertlerden muzdarip olan onlarca kişiye tavsiye ettim ve hiç firesiz hepside şifa buldu.

İnanın benim 5 ve 11 yaşlarında iki oğlum var onlar bile yutarlar yedikleri zeytinlerin çekirdeğini. Arkadaşlar sonsuz şifa kaynağı bir ilaç hiç bir yan etkisi yok ben yıllardır taştan sert şeyleri bile eritiyorum ve hiç bir sıkıntım kalmadı

İnanın migren ağrılarında bile çok mükemmel sonuçlar veriyor. Yapmanız gereken şey yediğiniz tüm zeytinlerin çekirdeklerini yutmak sayı sınırı yoktur.

Bana sadece Allah razı olsun derseniz yeter biz onlarca insan bu olayı tüm çevremize yayıyoruz her kes istifade etsin hem çok ucuz hem çok etkili kalın sağlıcakla...

Bu arada deneyip şifa bulanlar yorum yazsınlar herkes faydalansın........



From: mustafayilmazsef210@hotmail.com To: economist_for_tr@hotmail.com;



BİZE ÇOK İLGİNÇ GELDİ. ÇOCUKLARIN KULLANIMINDA BİR ZARARI VAR MIDIR YOK MUDUR BİLEMEYİZ. BU TÜR HABERLERE KARŞI DAHA DİKKATLİ OLMAMIZIN GEREKTİĞİNİ BİR DEFA DAHA HATIRLATIR,HER İHTİMALE KARŞI BİR DOKTORA DANIŞMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ.



YUKARIDAKİ AYETİ DE OKUYUNCA ..RABBİMİZ NEYLERSE GÜZEL EYLER DEMEKTEN KENDİMİZİ ALAMADIK.






Son Güncelleme :  26/04/2009 Saat 00:10:02 Bu Haber  4178 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Lokman Kahraman      Tarih : 27/04/2009 00:00:00
   
Bolvadin
19/02/2008
Mesaj Bilgisi
174

Başarılı Üye
 
TESEKKÜR EDERIZ BU BILGILER BIZLERLE PAYLASTIGINIZ ICIN AMA SIZE ZEYTIN CEKIRDEKLERINI YUTMAK FAYDALI OLMUS FAKAT YINEDE BU HASTALIKLARI OLANLARIN BIR DOKTORA DANISIP AYDINLATILIRSA DAHA IYI OLUR: ALMANYA DAN SELAMLAR

     
     
 Yorumlayan : muhammet duru      Tarih : 25/04/2009 00:00:00
   
ankara
20/04/2007
Mesaj Bilgisi
1

Yeni Üye
 
''Zeytin çekirdeği yutmak faydalı'' diyenlere kanmayın Zeytin, sağlık için son derece faydalı bir bitki. Peki çekirdeği? Son zamanlarda birçok kişi zeytin çekirdeğinin mide, bağırsak ve hemoroite iyi geldiğini düşünüyor. Bu kanaate internette dolaşan bir yazı sebep oldu. Kimliği belirsiz birinin ''zeytin çekirdeği yutuyorum, hemoroit ve mide sorunum kalmadı. Siz de kahvaltıda çekirdekleri atmayın yutun'' önerisi e-postalar arasında dolaşıyor. Hatta Kocaeli''nden bir tüccar zeytin çekirdeğini toz haline getirip aktarlarda satmaya başladı. Herkesin dilinde olan bu mucizenin (!) gerçekten faydalı olup olmadığını uzmanlara sorduk. Tıbbi bitkiler uzmanı Prof. Dr. Kerim Alpınar da son günlerde konuyla ilgili onlarca soruya muhatap olmuş. Çok sayı

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta