18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ BELEDİYE SALONUNDA DERNEKLERLE TOPLANTI YAPILDI
DİŞLİ BELEDİYE SALONUNDA DERNEKLERLE TOPLANTI YAPILDI






Belediye Başkanı Mustafa Karakoç kasabamızda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları derneklerle belediye salonunda 28 nisan 2009 salı günü saat 17.00 de toplantı yaptı.

Toplantıya derneklerin yönetim kurulu üyeleri katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Karakoç derneklerle işbirliği halinde olacağını, derneklerin kasabamız için yapacakları çalışmalarda her türlü desteği vereceğini belirtti.

Kasabamızda faaliyet gösteren derneklerden İmar ve Güzelleştirme derneği, Cami yaptırma ve yaşatma derneği, Kuran kursu yaptırma ve yaşatma derneğinin birleştirilerek tek çatı altında faaliyet göstermeleri hususunda belediye başkanı ve dernek yöneticileri görüşlerini belirttiler. Toplantıya katılan derneklerin yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğu belirtilen derneklerin İmar ve güzelleştirme derneği çatısı altında birleştirilmesi gerektiğini belirterek derneklerin olağanüstü genel kurul toplantısı yaparak konuyu kurula götüreceklerini ifade ettiler. Belediye Başkanı Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kasabamızda yaptığı aktif faaliyetlerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Toplantıda çingenelerin sokaklarda dolaştırılmaması, dilenmesine fırsat verilmemesi; bazı ev eşyası satan seyyar satıcıların ev ev dolaşarak mal satmaya çalıştığı bazı kadınlara iyi niyetlerini istismar ederek mal almadığı halde almış gibi senet imzalattığı, vatandaşlarımızı mağdur duruma düşürdüğü duyumları alındığı, ifade edildi. Belediye Başkanı Mustafa Karakoç böyle durumlarda her türlü tedbiri alacaklarını 622 30 03 veya 0 542 256 96 68 numaralı telefonları aramalarının yeterli olacağını belirtti.

Toplantı samimi ve sıcak bir ortamda geçti. Belediye Başkanı toplantıya katılan dernek yöneticilerine teşekkür ederek hepimizin gayesi birlik beraberlik ve kardeşlik içinde Yeşil Dişli'mizi daha iyiye daha güzele götürmektir dedi.



























Son Güncelleme :  04/05/2009 Saat 23:23:52 Bu Haber  4382 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2074 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : asım PAMUKÇU      Tarih : 05/05/2009 00:00:00
   
Kütahya
08/02/2007
Mesaj Bilgisi
184

Başarılı Üye
 
Kendi işlerini güçlerini bırakıp kasabamızın gelişmesinde katkıda bulunan değerli dernek başkanlarına ve yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum.Yalnız bir istiramda bulunmak istiyorrum. Birazda gençlerin ellerini taşın altına koymarı gerektiğini düşünüyorum..ihtiyarların yükünü biraz hafifletmek gerekir diye dünüyorum.. selamlar.

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 02/05/2009 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
SAYGI DEGER ELLERİ ÖPÜLESİ BÜYÜKLERİM SİZLERİN BU YAŞINIZA RAGMEN HİÇ BİR MENFAAT KİŞİSEL ÇIKAR VE İHTİRAS GÖZETMEDEN YILLARDIR YAPTIGINIZ BU HAYIRLI İŞLER VE HİZMETLERİN SEVABI İNŞALLAH SİZLERİ SIRAT KÖPRÜSÜNDEN YEL GİBİ GEÇİRİR, CENNETİN EN MÜSTESNA YERİNDE YERİNİZİ ALIRSINIZ .ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN, BU HUSUSTA,ÇEŞİTLİ DERNEK GÖREVLİLERİ BABAM HACI ŞEVKİ TEKEŞ ,HACI MUSTAFA PAMUKCU ,HACI İSA SAPMAZ HOCAM,ADEM ÖZ ,H. BAYRAM KÖYLÜ,H. KADİR ÖZTOPRAK,HACER ABLAMIZ, FADİME KARDEŞİMİZ,VE KASABAMIZIN DEGERLİ HOCALARI SİZLERİ TEKRAR KUTLAR BÜYÜKLERİN ELLERİNDEN ÖPER AYRICA ORADA BULUNAN BAŞTA KOMŞUM BÜNYAMİN BEY VE DİGER YÖNETİCİLEREDE SEVGİLERİMİ SUNARIM. TÜM KASABA HALKINI DERNEKLERDE GÖREV ALMAYA DAVET EDİYORUM,

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Yurdusev      Tarih : 01/05/2009 00:00:00
   
Almanya
27/04/2009
Mesaj Bilgisi
195

Başarılı Üye
 
belediye baskanimizin onerisini bizde desdekleyoz dogru soyleyor birlik ve bereberlik icinde bir derlek bir cati altinda berberce el ele verrek dislimizi kalkindiralim bir oyanna bur bu yana cekmeden birlik ve bera berliyimizi kimse bozmasin yagcioglu mehmet yuurdusev almanya franfurt

     
     
 Yorumlayan : MuhammedÖmer Tekeş      Tarih : 01/05/2009 00:00:00
   
istanbul
02/01/2009
Mesaj Bilgisi
18

Yeni Üye
 
!!!DERNEKLERİN TEK ÇATI ALTINDA TOPLANMASI İLK ÖNCE AKLA ÇOK İYİ BİR FİKİRMİŞ GİBİ GELİYOR. PEK ÇOK KİŞİ BİRLİK, BEREBERLİK GÜZEL OLUR DİYE TEBRİK EDİYOR.. DERNEKLERİN BİRLEŞMESİNİ TALEP EDEN ŞU ANKİ DERNEK YÖNETİCİLERİ NEDEN BÖYLE BİR TALEPTE BULUNUYORLAR.

     
     
 Yorumlayan : MuhammedÖmer Tekeş      Tarih : 01/05/2009 00:00:00
   
istanbul
02/01/2009
Mesaj Bilgisi
18

Yeni Üye
 
ÖĞRENDİĞİMİZ KADARIYLA DERNEK YÖNETİMİNE, GENEL KURULA ADAM BULAMIYORUZ KİMSE GELMİYOR HİÇ OLMAZSA BİRLEŞELİMDE ÇALIŞACAK ADAM BULUNSUN DİYE DÜŞÜNÜYORLARMIŞ. BİRLEŞİNCE BELEDİYEDEKİ TOPLANTIYA GELENLER (BÜYÜKLERİMİZ RESİMDE 11-12 KİŞİ GÖRÜNÜYOR) ACABA TEK ÇATI ALTINDAKİ DERNEĞİN TOPLANTILARINA GELECEKLERMİ? CEVAP VERELİM BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU GELMEYECEK . OH DERNEKLER BİRLEŞTİ BİZDE KURTULDUK YÜKDEN; BEN İHTİYARIM, BENİM İŞİM YOĞUN , BİRAZDA YÖNETİME SEÇİLEN 3- 4 KİŞİ ÇALIŞSIN DENİLECEK ZAMANLA . SONUNDA AYRI DERNEKLERDE FAAL ÇALIŞAN 11- 12 KİŞİ YERİNE 2-3 KİŞİ KALACAK ÇALIŞAN.

     
     
 Yorumlayan : MuhammedÖmer Tekeş      Tarih : 01/05/2009 00:00:00
   
istanbul
02/01/2009
Mesaj Bilgisi
18

Yeni Üye
 
TEKLİFİM ŞUDUR: AYRI, AYRI DERNEK ÇATISI ALTINDA, AYNI AMAÇ İÇİN; YEŞİL VE GÜZEL DİŞLİ İÇİN, DERNEKLERİ BİRLİK ÇATISI ALTINDA BİRLEŞTİRELİM. DERNEKLER YAPACAKLARI GENEL KURULLARINDA BİRLİK VE FEDERASYON İÇİN TÜZÜKLERİNE BİR MADDE EKLERLERSE TÜM DERNEKLERİ *DİŞLİ DERNEKLER BİRLİĞİ* ADI ALTINDA, ÜST ÇATIDA BİRLEŞTİREBİLİRİZ. BÖYLECE HEM BİRLİK VE BEREBERLİKLE GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRİRİZ , HEMDE DERNEKLERİMİZDE AYRI, AYRI AMA AYNI AMAÇ DOĞRULTUSUNDA PLANLI PROGRANLI ÇALIŞIRIZ. ( ÖMERİN BABASI)

     
     
 Yorumlayan : MuhammedÖmer Tekeş      Tarih : 01/05/2009 00:00:00
   
istanbul
02/01/2009
Mesaj Bilgisi
18

Yeni Üye
 
!!!DERNEKLERİN TEK ÇATI ALTINDA TOPLANMASI İLK ÖNCE AKLA ÇOK İYİ BİR FİKİRMİŞ GİBİ GELİYOR. PEK ÇOK KİŞİ BİRLİK, BEREBERLİK GÜZEL OLUR DİYE TEBRİK EDİYOR.. DERNEKLERİN BİRLEŞMESİNİ TALEP EDEN ŞU ANKİ DERNEK YÖNETİCİLERİ NEDEN BÖYLE BİR TALEPTE BULUNUYORLAR.

     
     
 Yorumlayan : Lokman Kahraman      Tarih : 30/04/2009 00:00:00
   
Bolvadin
19/02/2008
Mesaj Bilgisi
174

Başarılı Üye
 
YÜCE ALLAH (C.C.)BIRLIK VE BERABERLIGIMIZI BOZMASIN DAIM EYLESIN.BIRLIGIMIZI DIRLIGIMIZI BOZMAK ISTEYENLERE FIRSAT VERMESIN.(AMIN) ALMANYA HANNOVERDEN SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 30/04/2009 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
KASABANIN İYİLİĞİ YÖNÜNDE ÇALIŞAN, ÇABALAYAN AKIL VE BEDENEN, MADDEN YARDIMLARI İLE KASABAMIZI GELECEYE BİRAZ DAHA GÜZEL HALDE BIRAKMAK İÇİN ÇABA SARFEDEN BÜYÜKLERİMİ TAKDİR EDER, SAYGI İLE SELAMLIYORUM. NE MUTLU KENDİNDEN SONRAKİ KUŞAK GELECEĞİNE GÜZEL MİRASLAR BIRAKANLARA.

     
     
 Yorumlayan : mustafa vural      Tarih : 30/04/2009 00:00:00
   
eskişehir
19/11/2007
Mesaj Bilgisi
89

Çalışkan Üye
 
GÜZEL DİŞLİMİZ İÇİN GÜZEL BİR HAREKET NE MUTLU BÖYLE BİRLİK VE BERABERLİGE SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZA VE DERNEK BAŞKANLARINA TEŞEKÜR EDERİM.BİRLİKTE RAHMET AYRILIKTA AZAP VARDIR. ESKİŞEHİR SELAMLAR

     

Habere Yapılmış Toplam 10 Yorum Bulunmakta