03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Avrupa Dişli'liler Derneği Yönetim Kurulu'nun Hollanda'ya Ziyaretleri
Avrupa Dişli'liler Derneği Yönetim Kurulu'nun Hollanda'ya  Ziyaretleri



Avrupa Dişli'liler Derneği Yönetim Kurulu Bayram tatilinden dolayı ara vermiş olduğu bölge ziyaretlerine, Hollanda'daki Dişli'li kardeşlerimizle devam etti. Hollanda'nın Rotterdam şehrinde yaşayan Dişli'li hemşehrilerimizle sohbet çok sıcak ve samimi bir ortamda geçti. Bu sohbette dernek çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alış verişi yapıldı. Özellikle Hacı Şükrü Ağabeyin köyde geçen eski hatıralarını anlatarak geçmişe yolculuk yaptırması sohbete renk kattı.

Hollanda'da yaşayan, toplantıya katılan hemşehrilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

AVRUPA DİŞLİ'LİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU






































Son Güncelleme :  07/12/2010 Saat 10:54:35 Bu Haber  5320 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 02/12/2010 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulu arkadaşları çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Uğur Işılak''ın Adam Ol yeter şiirini sizinle paylaşmak istiyorum. Ne hakim, ne savcı, ne de doktor ol. Hedefe yürüyen adam ol yeter. Çıksa da önüne bin bir türlü yol. Hedefe yürüyen adam ol yeter. Elbet seni hakir görenler olur, Kınayanlar olur, yerenler olur, Vazgeç diye akıl verenler olur. Hedefe yürüyen adam ol yeter. Kararlı ol, kim ne ederse etsin. Düşmana el salla kör dövüş bitsin. Sonsuza talipsen aldırma gitsin. Hedefe yürüyen adam ol yeter. Engeller çıkarsa pes etme sakın, Ölümüne giden bir tavır takın, Kışlar bahar olur, uzaklar yakın, Hedefe yürüyen adam ol yeter.

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 01/12/2010 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
ALLAH C.C. BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİ BOZMASIN.BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİ PEKİŞTİRİN.TEK BAŞINIZA BİR ŞEYLER YAPAMAZ İSENİZ BİRLEŞİP SANAYİ VE İŞ DALLARINDA, İNŞAAT SEKTERÜNDE ORTAK HOLDİNG KURUP TÜRKİYE AVRUPA BAĞLANTISINI GERÇEKLEŞTİRİN.KASABAMIZ VE ÜLKE SERMAYESİNE DAHA VERİMLİ OLURSUNUZ GÜÇLERİNİZİ BİRLEŞTİREREK. 1980-1995 ARASINDA KURULAN 3-5 MAKİNA İLE AÇILAN TEKSTİL ATÖLYELERİ, İNŞ. MÜTAHİTLERİ ŞİMDİ HOLDİNG. DEĞERLİ KARDEŞLERİM BÖLGE GEZİLERİNDE GÜÇ BİRLİĞİ KONUSUNU ELE ALIN VE SİZE VE ÇEVRENİZE YANSIMASINI DEĞERLENDİRİN.BÜYÜKLERİME SAYGILARIMI, KÜÇÜKLERİME SEVGİLERİMİ SUNUYORUM ALLAHA EMANET OLUN.

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 30/11/2010 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
GERCEKTEN SIMDIYE KADAR YAPTIGIMIZ BIRLIK BERABERLIK DAYANISMA VE ISTISARE TOPLANTILARINDA DEGERLI DISLILI KARDESLERIMIZIN BIZLERE GÖSTERDIKLERI YAKIN ILGI VE ALAKADAN DOLAYI DISLILIYIM DIYEN HERKESDEN ALLAHIM RAZI OLSUN HER ZIYARETE GITTIGIMIZ BÖLGELERDE BIZLERI EN IYI VEDE EN GÜZEL SEKILDE AGIRLADIKLARI ICIN BURDAN HEPSINE SONSUZ TESEKKÜRLER HOLLANDADA YAPTIGIMIZ TOPLANTIMIZDA COK SICAK ORTAMDA GECTI SITEMIZ ARACILIGIYLA HOLLANDA BULUNAN TÜM DISLILI BÜYÜKLERIME KARDESLERIME SONSUZ TESEKKÜRLER HERSEYIN EN GÜZELI SIZLERIN OLSUN

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 13 Yorum Bulunmakta