27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(26/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'DE GÖKKAYA PARK ALANI DÜZENLEME ÇALIŞMALARI (Güncel)
DİŞLİ'DE GÖKKAYA PARK ALANI DÜZENLEME ÇALIŞMALARI (Güncel)




Kasabamızda gerçekleştirilen çevremizin güzelleştirilmesine yönelik bu yıl Gökkaya Çeşmesi'nin çevresinde Park alanı düzenleme çalışmaları kasabamız İmar ve Güzelleştirme Derneği ile Dişli Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

Haberle İlgili Ormancı Murat ŞİŞİK Kardeşimizden edilen bilgilere göre; Daha önce Gökkaya Çeşmesi Çevresi Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ'un görevlendirdiği çalışma ekipleri tarafından park alanı yerleri hazırlandı. Ardından İmar ve Güzelleştirme Derneği ile Dişli Belediyesi işbirliği Eskişehir'den temin edilen değişik türdeki ağaç,süs bitkileri,çiçekler ve güller önce depolandı. Daha sonra Gökkaya Çeşmesi çevresinde Dişli Belediyesi ve diğer çalışanların yardımlarıyla dikimleri gerçekleştirildi.Park alanı düzenleme çalışmalarına destek veren Belediye Başkanı Sn. Mustafa KARAKOÇ'a ve Belediye Personeline, Park Alanının fen işleri düzenlenmesinde gayret gösteren Fen Memuru Bünyamin OLAŞ kardeşimize, İmar ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Hacı Mustafa PAMUKÇU Amcaya, Emekli Öğretmen Hacı Yaşar GÜMÜŞ öğretmenimiz ve Ailesine,Hacı İsa SAPMAZ Ağabey'e, Hacı Kadir ÖZTOPRAK Amcaya, Ağaçların seçiminde,getirilmesinde,taşınmasında ve dikiminde her türlü özveriyi gösteren Ormancı Murat ŞİŞİK Kardeşimize ve Ailesine , diğer tüm çalışanlarına , her türlü maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kadirşinas Güzel Dişlili Hemşehrilerimize , sitemiz ve Tüm Dişlililer Adına Teşekkür ederiz.

Gökkaya Çeşmesi'nin çevresinde Park alanı düzenleme çalışmaları kasabamız İmar ve Güzelleştirme Derneği ile Dişli Belediyesi işbirliği ile 'Tüm Fotoğrafların Altında Yazıldığı Gibi' gerçekleştirilmiş olup ;

Daha önceki haber metninde yer alan derneklerin ve kişi isimleri Gökkaya Parkı düzenleme çalışmalarında değil daha önceki kasabamızdaki ağaçlandırma seferberliğine katkılarından dolayıdır.



Not : Daha Önceki Haberdeki Bölüm Değişik Yorumlamalara Neden Olduğu İçin Daha Önceki Haber Metninin Son Bölümünü Aşağıya O Bölüm Aynen Tekrar Konulmuştur.



"Kasabamızda Bu yıl olduğu gibi Daha önceki yıllarda da Dişli Belediyesi işbirliğiyle yapılan ağaçlandırma seferberliğinde önemli adımlar atarak bu ağaçların sürekli bakımlarında çalışmalarına devam eden Merkez Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kuruluna , Mustafa OKUMUŞ Hocamıza, Almanya'da Dişlilileri Temsil Eden Dişlililer Derneğimize ve Yönetim Kurulu Üyelerine , İstanbul 03 DİYAD Derneğimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerine ,Manisa, Ankara,Gölcük,Eskişehir, Akşehir ile Yurdumuzun Değişik Bölgelerinden her türlü maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kadirşinas Güzel Dişlili Hemşehrilerimize ve Dişlili olmayan diğer yardımseverlere,teşekkür eder kasabamızdaki ağaçlandırma seferberliğinin devam ettirilmesi ve dikilen ağaçların bakımının gerçekleştirilmesine gerekli özenin verilmesini diliyoruz." Şeklindedir.



Herhangi Bir Yanlış Anlamaya Neden Olmamak Amacıyla Park Alanı Bilgisi Edinildikten Sonra Güncellenerek Bilginize Sunulmuştur.



Güzel Bir Dişli Oluşturma Gayreti Amacıyla Yapılan Gökkaya Park Alanı Düzenleme İle İlgili Çalışmalar Tamamlandıktan Sonra Sitemizde Yayınlanacaktır.



GÜZEL ESERLER ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARIN SONUCU ORTAYA ÇIKAR

NE MUTLU BU ÖZVERİYİ HER ZAMAN GÖSTEREREK KATKIDA BULUNAN VE BULUNMAYA DEVAM EDEN

KARDEŞLERİMİZE



Bu Haberle İlgili Görüntüleri Bize Ulaştıran Ormancı Murat ŞİŞİK ve Ailesine Teşekkürü Borç Biliriz.

















































ALMANYA'DAN BİR KARDEŞİMİZ TARAFINDAN GÖNDERİLEN FOTOĞRAFLAR

İLERLEYEN SAATLERDE HABER OLARAK EKLENECEKTİR



Son Güncelleme :  04/04/2011 Saat 20:18:52 Bu Haber  5583 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : resul uyar      Tarih : 10/04/2011 00:00:00
   
kaynarca
28/04/2007
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK YERİNDE BİR ÇALIŞMA OLMUŞ

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 09/04/2011 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
BAŞTA GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN KARDEŞLERİMİZ VE DERNEK YÖNETİCİLERİMİZE,AYRICA BELEDİYE BAŞKANI VE TÜM ÇALIŞANLARA VE ALTYAPISINI OLUŞTURAN BELEDİYE BAŞKANLIGI ÇALIŞANLARINA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.KİM KASABAMIZ İÇİN BİR HAYIRLI BİR ÇİVİ ÇAKIYORSA ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : Ömer Gedik      Tarih : 06/04/2011 00:00:00
   

23/05/2010
Mesaj Bilgisi
413

Fanatik Üye
 
Kasabamızda yeşilliğe önem veren herkesten ALLAH razı olsun.ellerinize sağlık.Rabbim hepinizinde emeğinizin karşılığını kat kat versin.

     
     
 Yorumlayan : AHMET SAPMAZ      Tarih : 06/04/2011 00:00:00
   
İSTANBUL
10/07/2006
Mesaj Bilgisi
125

Tecrübeli Üye
 
KASABAMIZDA GÜZELLİKLER, GÜZELLİKLER ÜSTÜNE EKLENEREK DEVAM EDİYOR. EMEGİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : coşkun uysal      Tarih : 05/04/2011 00:00:00
   
istanbul
26/03/2007
Mesaj Bilgisi
56

Aktif Üye
 
güzel bir proje ama o asfalta da bir çözüm bulursanız dah iyi olur çocuklar gelip geçerken allah muhafaza birkaza olbilir bununda önlemini alırsanız çok güzel bir proje olmuş olur

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 04/04/2011 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
SEBEB OLAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH C.C. RAZI OLSUN. YAPRAKLARI KADAR SEVAP İLE ÖDÜLLENDİRSİN.

     
     
 Yorumlayan : aliserdar solak      Tarih : 04/04/2011 00:00:00
   
İstanbul
16/06/2007
Mesaj Bilgisi
919

Fanatik Üye
 
Emeği geçen herkeslerden ALLAH(c.c)razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 04/04/2011 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
yuce mevlam dikilen agaclara can versin buyusunler kolgesinde cocuklarimiz oynasinlar hizmette sinir tanimayan kasaba halkina sukranlarimi sunarim ALLAH razi olsun

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 04/04/2011 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Belliki yesillendirme konusunda bir hizmet yarisi zemini olusuyor. Ne güzel degilmi. Murat sisik , Mustafa pamukcu, Yasar gümüs hocamiz ve Belediye baskanimiza, ayrica gönüllü calisan diger kardeslerimize tesekkür ederim. Sonucta kazanan kasabamiz ve kasabamiz insanlari...

     
     
 Yorumlayan : Metin Ünal      Tarih : 04/04/2011 00:00:00
   
Almanyadan
31/12/2006
Mesaj Bilgisi
175

Başarılı Üye
 
Dislikasababsi.com(Güzel Dislim) Sitesine Düzgün,yorumsuz,politkasiz,anlasilir ve diyer siteler gibi ayirim yapmadan vermis oldugu haberler icin Tesekkür edirim.

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 18 Yorum Bulunmakta