18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 MANİSA'DA 2011 YILI PİKNİK ETKİNLİĞİ YAPILDI (FOTO EKLENDİ).
MANİSA'DA 2011 YILI PİKNİK ETKİNLİĞİ YAPILDI (FOTO EKLENDİ).


MANİSA'DA 2011 YILI PİKNİK ETKİNLİĞİ YAPILDI

Manisa ' daki Dişlillier olarak her sene geleneksel hale gelen piknik etkinliği Dişlili kardeşlerimizin geniş katılımı ile 24 Nisan 2011 tarihinde yapılmıştır.

Daha önceki piknik duyurumuzda da belirttiğimiz üzere bazı nedenlerden dolayı piknik tarihimiz öne çekildiğinden havaların biraz serin geçmesine karşın neşe ve dostluk içerisinde yapılmıştır.

Pikniğimize Manisa dışından katılan misafirlerimiz de vardı. Soma ' dan katılan Bekir DALDAL ağabey ve ailesi, Turgutlu'dan katılan Abdullah SOLMAZ ağabey ve ailesi, İzmir ' den katılan Emin GÜMÜŞ ağabey ve ailesi, Umreden yeni gelen Makbule UYSAL teyzemizde pikniğimize katılan isimlerdendi.

Ayrıca Bolvadin/Ağılönü halkından olup Manisa'da ikamet eden Yılmaz AKBABA, İlhami DEMİR ve Nazım ORDU ağabeylerimiz de ailecek pikniğimize katılan misafirler arasındaydı. Akşam üzeri piknik alanı temizlenerek tutulan otobüs ve şahsi arabalarla Manisa'ya dönülmüştür.

Piknik alanında çekmiş olduğumuz görüntüleri izlenimlerinize sunuyoruz.





















































































Son Güncelleme :  25/04/2011 Saat 15:14:07 Bu Haber  5484 Kez Okundu



Manisa ' dan bildiriyor
 
Bekir Tekeş

babastar_03@hotmail.com

Sitemizde 67 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : ahmet gedik      Tarih : 25/04/2011 00:00:00
   
Manisa
21/12/2005
Mesaj Bilgisi
6

Yeni Üye
 
Ellerine sağlık Bekir abim fotolar çok güzel olmuş.Manisa''da da bir editör olması hakketen çok iyi oldu artık Manisa''dan daha fazla haberler bekliyoruz :)

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 25/04/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Manisa''da oturan Dişli''li kardeşlerim. Bu sene maşallah Hıdrellezi erken getirmişsiniz. Bizim bu taraf hala ısınmadı, geceleri soba yakıyoruz. Ne kadar güzel kaynaşma olmuş. Piknik alanında da çevre temizliği yapmışsınız çocuklara iyi örnek olmuşsunuz. Piknik yaptığınız yer ne kadar hoş. Döndü''nün yaptığı katmerlerde harika görünüyor. Güzel Dişlim Editörü Bekir Tekeş''te piknikle ilgili ne güzel fotoğraflar çekmiş. Siteye yüklemiş. sizin için saatlerce uğraşmış. Delikanlı sanki yıllardır editör. Size de herhalde üşenmeden yorum yazmak düşüyor. Hepinize sağlıklı, mutlu ve gelecekten umutlu günler dilerim. Gününüz dününüzden daha iyi olsun. Allahın selamı üzerinize olsun kardeşlerim.

     
     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 25/04/2011 00:00:00
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
Bu sene yapılan piknik etkinliğimiz Manisa Afyonkarahisar''lılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin yapacak olduğu piknikle yakın tarihte olmaması için biraz erken yapılmıştır. Bu nedenle havalar biraz serin geçtiğinden çamlık alandan çıkılarak güneş gören meydanlık alanda yapılmıştır. Önümüzdeki senelerde yapılacak olan piknik tarihini biraz daha havalar ısınmasından sonra yapılması uygun görülmüştür. Pikniğimiz herşeye rağmen neşe ve dostluk içerisinde geçmiştir. Pikniğimize katılan tüm misafirlere teşekkür ederiz.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 13 Yorum Bulunmakta