19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ DİN GÖREVLİLERİ KARDEŞLİĞİ ONDAN ÖĞRENDİK PROĞRAMI DÜZENLEDİ -Foto Eklendi
DİŞLİ DİN GÖREVLİLERİ KARDEŞLİĞİ ONDAN ÖĞRENDİK PROĞRAMI DÜZENLEDİ -Foto Eklendi


Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kasabamız Din görevlileri tarafından Dişli Petrol Ofisi Restaurantında proğram düzenlendi. Proğrama İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Durmuş Yöndem, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, Ak Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş, MHP İlçe Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, Dişli Belediye Başkanı Mustafa Karakoç, Dişli Eski Belediye Başkanları Mustafa Ünal, Ata Güvenir, Doktor Nihat Danış, Ak Parti Belde Başkanı Sait Şişik, MHP Belde Başkanı Muammer Gencer, CHP Belde Başkanı Kemal Günlü, Sivil Toplum Kuruluşları, Mahalle Muhtarları ve Kasabamızın Kanaat önderleri katıldı.

İstiklal Marşından sonra Kur'an'ı - Kerim'in Hucurat Suresi ve Meali okundu. Açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğanın yaptığı proğram Kardeşlik, birlik ve beraberlik ihtiva eden konuşmalarla devam etti. Proğramın sonunda Asr Suresi okundu ve yapılan dua ile sona erdi.


















































































Son Güncelleme :  29/04/2012 Saat 19:03:12 Bu Haber  4656 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : TahaYasin SAPMAZ      Tarih : 30/04/2012 00:00:00
   
Dişli kasabası
01/02/2009
Mesaj Bilgisi
28

Yeni Üye
 
ÖMRÜMÜZ OLURSA SENEYE DAHA ORGANİZELİ BİR ŞEKİLDE TEKRARINI YAPALIM İNŞALLAH.KATILANDANDA ALLAH RAZI OLSUN KATILMAYANDANDA . AMMA İLLEDE KATILANDAN RAZI OLSUN. MEHMET SAPMAZ HOCA

     
     
 Yorumlayan : TahaYasin SAPMAZ      Tarih : 30/04/2012 00:00:00
   
Dişli kasabası
01/02/2009
Mesaj Bilgisi
28

Yeni Üye
 
BU PROĞRAM ÖYLE GÜZEL OLDUKİ , ÇOĞU KİMSE HİÇ BÖYLE HAYAL EDEMİYORDU.BİZ DİN GÖREVLİLERİ BUNU BAŞLATTIK ,KASABAMIZA HİZMET EDEN RESMİ DAİRELERİ,OKULLARI,SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİNİ,MAHALLE MUHTARLARINI,ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINI,ESNAFIMIZI, CEMAATİMİZİ,BİR ARAYA GETİRİP KUTLU PEYGAMBERİN KUTLU DOĞUMUNDA KARDEŞLİĞİMİZİN DAHADA ARTMASI, BİRLİK,BERABERLİĞİN SAĞLANMASI VE KÜSLÜKLERİN - İKİLİKLERİN ORTADAN KALKMASI İÇİN BİR GİRİŞİM YAPTIK.GÖRDÜK Kİ KASABA HALHIMIZ BUNA ÇOK İLGİ GÖSTERDİ. EKSERİ ÇOĞUNLUĞUN KATILDIĞI PROĞRAMIN AMACINA ULAŞMASINI CENABI ALLAH''TAN NİYAZ EDER TÜM KATILIMCILARA VE BİZLERİ UZAK DİYARLARA HABER YAPAN SİTELERE, SİPONSORLUK YAPAN DERNEKLERE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.ALLAH RAZI OLSUN

     
     
 Yorumlayan : Bünyamin Olaş      Tarih : 30/04/2012 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/10/2011
Mesaj Bilgisi
115

Çalışkan Üye
 
SEBEBİ MEVCUDAT EFENDİMİZ İKİ CİHAN PERVERİ,ADI GÜZEL AHMED-İ,MAHMUD''U MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V) İ ANMAK,YAD ETMEK SOHBETLERİN EN GÜZELİ.BAŞTA TERTİP KOMİTEMİZ KASABAMIZ CAMİİ İMAM HATİPLERİ VE MÜEZZİNLERİNE EN KALBİ DUYGULARIMLA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR,KATILMA NAZİKLİĞİNDE BULUNANLARA RABBİMDEN MAĞFRET DİLERİM. SELAM VE DUA

     
     
 Yorumlayan : İbrahim YILDIRIM      Tarih : 30/04/2012 00:00:00
   
Kaynarca/İstanbul
01/04/2005
Mesaj Bilgisi
408

Site Yöneticisi
 
Programda emegi gecen herkesten Allah razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 30/04/2012 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Resûlüllah (S.A.V.) Efendimiz buyuruyorlarki: “Sizden birinize Ben, annesinden, babasından, çocuklarından ve bütün insanlardan daha sevimli olmadığım müddetçe tam iman etmiş olamaz.”(Buhari ,iman-8).Hadis-i Şerifte belirtildiği üzere Resûlüllah Efendimizi herşeyimizden daha çok sevmeliyiz. Cahil iken insanlık onun sayesinde alim oldu,zalimler onun sayesinde adil oldu,caniler onun sayesinde medeni oldular.Herşeyi bize o öğretti kardeşliği de biz ona borçluyuz.Allah bizi onun nurlu yolundan ve sünnetinden ayırmasın.Kur''an''ın ipinden bizi ayırmasın.Proğramda emeği geçenlerden,konuşmacılardan,misafirlerden ve iştirak eden herkesten Allah razı olsun ve cümlemizi Resûlüllah Efendimizin şefaatine nail eylesin.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 15 Yorum Bulunmakta