29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Av.D.D. Fransa Ziyareti (FOTO)
Av.D.D. Fransa Ziyareti (FOTO)


Av. D. Derneği 09 Haziran 2012 Cumartesi günü yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fransa ' nın Colmar kenti ve çevresinde ikamet eden Dişli kasabalı kardeşlerimizi ziyaret ettik.

Öncelikle bizleri orada en iyi şekilde ağırlayan ev sahibi kardeşimiz Turan Gümüş ve ailesine sonsuz teşekkür ederiz. Allah onlardan razı olsun. Ayrıca bizim Colmar'a gelecegimizi duyup tüm işini gücünü bırakarak yakından ve uzaktan yanımıza gelen istişaremize katkı sağlayan tüm hemşehrilerimizede sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Hemşehrilerimizle yapmış olduğumuz istişareler inanıyoruz ki bizler için çok verimli olacaktır. Çünkü bizler her üyenin fikrine önem veren bir yönetim anlayışıyla yola çıktık. Sonuçta istişare toplantımız çok samimi ve çok olumlu geçmiştir.

Son olarak bizlere yardımcı olmak acısından Colmar ve cevresinde temsilciliğimizi üstlenen kardeslerimiz Sn. Şener Pamukcu ve Sn. Erdal Yılmaz 'a ayrıca teşekkür eder, Dişlinin birer neferi olarak Allah yar ve yardımcıları olsun diyerek sizleri çekmiş olduğumuz resimlerle başbaşa bırakıyoruz.










































Son Güncelleme :  13/06/2012 Saat 22:56:41 Bu Haber  4289 Kez Okundu



Avrupa ' dan bildiriyor
 
Cennet Taşpınar

firtina_cennet_79@msn.com

Sitemizde 70 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 14/06/2012 00:00:00
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
Avrupa Dişli Dayanışma Derneğinin yeni yönetimini Fransa ziyaretinden dolayı tebrik ederim. Haber metninde de belirtildiği gibi her vatandaşın görüşünü dinleyip ona göre adım atmakta fayda vardır. Bu arada Mustafa Yılmaz hocamı da iyi ve neşeli gördüm gurbetteki bütün hemşehrilerimize selamlar.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 11 Yorum Bulunmakta