29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BASRİ UĞURLU AMCAYA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK
BASRİ UĞURLU AMCAYA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK


BASRİ UĞURLU AMCAYA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK

Kasabamızda ikamet eden Basri UĞURLU (kasabamızda cör cör Basri olarak bilinen), evinde kalp rahatsızlığı geçirerek acil olarak Afyonkarahisar' da bulunan Kırmızı Hastane ' de tedavi oldukdan sonra taburcu edilerek Eskişehir ' de oturan çocuklarının yanına gelmiştir.

Burada rahatsızlığı tekrar edince Eskişehir Devlet Hastanesi ' nde tedavi altına alınmıştır. Sağlık durumu iyiye giden Basri UĞURLU amcaya sitemiz üye ve ziyaretçileri adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.












Son Güncelleme :  25/06/2012 Saat 21:24:09 Bu Haber  3989 Kez Okundu



Eskişehir ' den bildiriyor
 
Süleyman Punar

haskes26@hotmail.com

Sitemizde 55 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 25/06/2012 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Sabretmenize karşılık selam sizlere.Dünya yurdunun sonucu olan cennet ne güzeldir!buyuruyor Cenab-ı Allah Ra''d Sûresi 24. ayeti kerimede Peygamber Efendimiz de bir Hadis-i Şeriflerinde şöyle buyuruyorlar:Bir müslüman,müslüman kardeşini hasta iken ziyaret ettiğinde,hastanın yanından ayrılana kadar o ziyaretçi cennet bahçesinde yaşar.(Tecrid-i Sarih 4/277).Hasta olan Basri amcaya ve yakınlarına geçmiş olsun der Cenab-ı Allah''tan acil lşifalar dilerim.

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 11 Yorum Bulunmakta