26 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(26/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'DE DEĞİŞİK TARIMSAL FAALİYETLERE İLGİ ARTTI
DİŞLİ'DE DEĞİŞİK TARIMSAL FAALİYETLERE İLGİ ARTTI
DİŞLİMİZDE BAŞTA SALATALIK VE DOMATES ÜRETİMİNDE GÖZLE GÖRÜNÜR ÇALIŞMALAR İLGİYLE İZLENMEKTE;

BU TÜR FAALİYETLER HEM YENİ İŞ İMKANLARI SAĞLAMADA, HEMDE KASABA HALKININ KLASİK TARIMSAL ALANLARINDAN ALTERNATİF OLARAK BU TÜR TARIMSAL ÜRETİMİ SEÇMELERİ
ÇİFTÇİLERİMİZE VE ÇALIŞAN İŞ GÜCÜNE EK GELİR ELDE ETME ÜMİDİNİ ARTTIRMIŞTIR.

BU TÜR FAALİYETLER KASABAMIZDA KURULAN SALATALIK ELEME MAKİNALARININ İKİYE ÇIKARILMASIYLA DAHA DA CANLANMASINI SAĞLAMIŞTIR.

SALATALIK VE DOMATES ÜRETİMİNDE YÜKSEL VE GAZİ AKSOY KARDEŞLERİN ÖNDERLİK ETMESİ İYİ BİR CESARET ÖRNEĞİ VE TARIMSAL ÇALIŞMALARINDA CANLANMASINA VESİLE OLMUŞTUR.

BU TÜR ÇALIŞMALARI YAPAN BİR ÇOK KİŞİYE İŞ ORTAMI SAĞLAYAN ÇİFTÇİLERİMİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER ;KAZANÇLARININ BOL VE BEREKETLİ OLMASINI DİLİYORUZ.







Son Güncelleme :  19/09/2005 Saat 01:08:07 Bu Haber  5087 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : MUHAMMED UĞURLU      Tarih : 21/09/2005 00:00:00
   
 
BİZİM TOPRAKLARIMIZDA BULUANAN SU EĞER AVRUPA ÜLKESİNİN BİRİNDE BULUNSA İDİ DÜNYA TARIM MERKEZİ OLURDU. BEN BÜTÜN ÇİFTÇİLERİMİZE ŞUNU SÖYLÜYORUM 5-10 BİRLEŞİN BERLİKLER KURUN PAZARLAR ARAYIN BULUN HATTA ŞATIŞLAR İÇİN TÜRKİ CUMHURİYETLERE GİDİN ANLAŞMALAR YAPABİLİRSİNİZ. EĞER İLGİLENEN VARSA MAİL ADRESİME TELİNİ ADINI YAZSIN GÖRÜŞELİM ( ÖZELLİKLE SOYA FASULYESİ ÜRETİMİ YAPILIRSA DAHA ÇOK KAZANÇ SAĞLANIR) BİRDE ÇOCUKLARIMIZI ZİRAAT MÜHENDİSİ BÖLÜMÜ OKUTALIM...... ŞUNU UNUTMAYALIM ALLAH ŞÜKREDERSENİZ RIZKIMI ARTIRIM DİYOR BİZİM DİŞLİ HALKIMIZ ŞÜKÜRDEN UZAKLAŞIRSA RIZIK KESİRİLR

     
     
 Yorumlayan : Ümit ÖZTOPRAK      Tarih : 20/09/2005 00:00:00
   
 
Bizim topraklarımız çok verimli ama bu zamana kadar bilinçsiz ekim ve sulama yüzünden çok geri kaldık. bugün sultandağı ve köyleri yurt dışına kiraz ihraç ediyor 10 dekar kiraz bahçesinden 30,40 milyarlık kiraz satıyor. bizim çiftçimiz neden kazanmasın. tarım ilçe müd. işbirliği içinde planlı yapılan ekimlerin kazandıracağına ben inanıyorum Ekimler ne kadar çeşitli ve bol olursa o kadar toptancı gelecektir kasabamıza bu tür işlerin yürütülmesi için bilinçli kişilerin birlik olup ürünü değerinde satmak için koopretif kurmalı. sulama yağmurlama olmalı çitfçimize kazançlı günler dilerim.

     
     
 Yorumlayan : KADİR PAMUKÇU      Tarih : 19/09/2005 00:00:00
   
 
BU FOTOĞRAFLAR HER DİŞLİLİ GİBİ BENİ DE MUTLU EDİYOR,AYNI ZAMANDA BİZLERİ DİŞLİ'YE GÖTÜRMÜŞ OLUYOR.BU FOTOĞRAFLARI BİZLERE ULAŞMASINDA KATKI SAĞLAYAN EĞİTİMCİ KARDEŞİMİZ BÜLENT GÜVENİR E SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.

     
     
 Yorumlayan : halil tekeş      Tarih : 19/09/2005 00:00:00
   
 
bizim kasabamızın çiftçilikle uğraşan insanlarımızın elinde daha iyi fırsatlar olsa çok daha iyisini yapacaklarına inanıyorum.bizim kasabamızın halkı her zaman her şeyin en iyisine layıktır.bu tür faaliyetlerin devamı geleceğine inanıyorum.şimdiden hepinize kolay gelsin.ellerinizden öperim.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta