20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA'DAKİ DİŞLİLİLER'İN GELENEKSEL BİRLİK BERABERLİK GECESİ ' DAVET (VİDEO)
AVRUPA'DAKİ  DİŞLİLİLER'İN GELENEKSEL BİRLİK BERABERLİK GECESİ '  DAVET (VİDEO)




DİŞLİ İLE İLGİLİ VİDEO ANİMASYON VE VİDEOLAR EKLENİYOR

TÜM DİŞLİLİLER VE DİŞLİLİLERİN DOSTLARIYLA

ALMANYA'NIN KÖLN ŞEHRİNDEKİ

"AVRUPA DİŞLİLİLER GECEMİZ" DAVETLİLERİN OLDUKÇA KALABALIK KATILIMLARIYLA 31 MART 2013'TE İLGİLİ SALONDA YAPILDI



(SALONA GİDEN OTOYOL HARİTASI EKLENDİ)


Geleneksel Avrupa Dişlililer Gecesi 31 Mart 2013 Pazar günü (Bu Gün) Almanya'nın Köln şehri yakınlarındaki, Siegburg Ariana Festsaal Düğün salonunda yapılacaktır.

Avrupa ' da yaşayan tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Ayrıca Türkiye ' deki hemşehrilerimizde bu birlik ve beraberlik gecemize katılırlarsa bizleri onura etmiş olurlar.

Gecemiz pazar günü saat 15:00 de başlayıp gece 24:00 ' e kadar devam edecektir. Bu duyuru tüm hemşehrilerimize bir davetiye niteliği taşımaktadır.

Bu bildiriyi birer davetiye gibi algılamanızı rica ediyoruz. Bizler yönetim kurulu olarak sizlerin en iyi şekilde rahat, huzurlu ve eğlenceli bir gece geçirmeniz için tüm hazırlıklarımızı yapmaktayız. Kensini Dişlimizin bir parçası , akrabası ve dostu gibi hisseden Siz Kıymetli kardeşlerimizden tek isteğimiz gelip Bütün Dünya'nın , Türkiye'nin ve Afyonluların Televizyonları başında izleyecekleri bu salonu doldurmanız, o günkü mutlu birlikteliğimize katılmanızdır.

Geçmişte olduğu gibi uzaktan gelen kardeşlerimiz için konaklama imkanları sunulacaktır. Takdir edersiniz ki sizlerde önceden Köln ve yakın çevresinde ikamet eden vatandaşlarımızla irtibata geçerek o gece yatılı kalıp kalmayacaklarını istişare etmeleri kendi menfaatlarine olacaktır.

Gecenin yapılacağı salonun adresi

Ariana Festsaal
Am Turm 35
53721 Siegburg

İrtibat telefonları

Salih Ağılönü : 0049 177 7813988
Gürhan Gökkiyas : 0049 177 3823636
Celalettin Ağılönü : 0049 176 10069497


Gecede yöresel hamur ve tatlı çeşitleriyle sizlerin gözlerine ve midesine hitap edeceğine eminiz. Ayrıca ilerleyen saatlerde derneğimizin yemek ikramı olacaktır.

Eğlence amaçlı Ege yöresine ait profesyonel halk oyunları gösterisi, orkestramızın eşliğinde uzun süreli müzik ziyafeti,
Sanatçımız Ankaralı Coşkun'un sahne almasıyla eğlencenin doruğa çıkacağı bölümlerin arasında sizleri sıkmadan kısa kısa konuşmalar ve hediye çekilişleriyle gecemizi sürdüreceğiz. Her zaman olduğu gibi yine süpriz oluşumlarda tabi ki olacaktır.


Afyonumuzun medarı iftarı yöremizin kanalı Kanal 3 ' ün bizim eller programının yapımcısı ve sunucusu Sayın Hamza Top kardeşimizin gece boyunca çekimi olacaktır. Bu gecemize katılamayan Türkiye'deki kardeşlerimizin de geceyi en iyi şekilde izleyerek bir nebzede olsa yaşayacaklarına inanıyoruz.

Gecemizin önemli sponsorlarindan, Televizyon ekranlarindan asina oldugunuz ünlü dis doktoru Zafer Kazak beyfendi, dis ve agiz sagligi hakkinda son gelismeleri bizlerle paylasacaktir. Bu firsati degerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan Avrupa Dişlililer Gecesi ' ne tüm Dişlili kardeşlerimizi bekliyoruz. Ayrıca Köln şehrinde yaşayan bay ve bayan kardeşlerimize bu özverili çalışmalarından dolayı yönetim adına sonsuz teşekkürler ederiz.

Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim kurulu

Not: Gecenin yapılacağı salonun sitesi
www.arianasaal.de


2013 AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ İÇİN HAZIRLANAN KASABAMIZ VE HEMŞEHRİLERİMİZLE İLGİLİ ÖN ANİMASYON VE GECEDE ÇEKİLEN VİDEOLAR HAZIRLANDIKÇA ZAMANLA SAYFAMIZA EKLENECEKTİR.












2013 DİŞLİLİLER GECESİ ANISINA TARİHÇİ MUHARREM BAYER HOCAMIZLA DİŞLİ TARİHİ İLE İLGİLİ ÇEKİMLERDEN BİR BÖLÜMÜ
















DİŞLİ'DE YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ YAKILAN TÜRKÜLER OLAYLARIN ANLATIMI VE TÜRKÜLERİN KAYDI YAPILMIŞ ANCAK ÖZEL KONULAR OLDUĞU İÇİN İÇERİSİNDEN ÇIKARILMIŞTIR.



VİDEOLARIN İZLENMESİNDE TIKANIKLIK YAŞANIYORSA TÜM VİDEOLARA PLAYDAN SONRA PAUSE YE BASIP BEKLEDİKTEN SONRA İZLEYEBİLİRSİNİZ











ARŞİVİMİZDEN SEÇMELER (2007 YILI AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ ANİMASYON )












YAPILACAK DİŞLİLİLER GECESİ SALONUNU GÖSTEREN YOL HARİTASI







Afyon Kanal 3 Tv 'nin Program Yapımcısı Sayın Hamza TOP Dişlililer Gecesi Programı İçin 26 Mart 2013 Salı Günü Kasabamız Merkezinde Röportaj ve Kasaba Çevresinin Ön Çekimlerini Yapmışlardır.




NOT : DİKKAT BİLGİNİZE

Cumartesiyi Pazara Bağlayan Gece Saatlerimiz Yaz Saatine Göre 1 Saat İleriye Ayarlanacaktır. Gecemize Gelecek Olan Tüm Hemşehrilerimize Duyurulur!!!






Son Güncelleme :  10/04/2013 Saat 18:45:39 Bu Haber  17656 Kez Okundu



Avrupa ' dan bildiriyor
 
Cennet Taşpınar

firtina_cennet_79@msn.com

Sitemizde 70 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 11/04/2013 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Güzel bir geceydi, emegi gecen kardeslerimize tesekkür ederim. Yardim agaligi yapan tüm insanlarimizi, dernek olarak ödüllendirmenin zamani geldi sanirim. Dernek yönetimimize önerim, yardim agaligi yapan bütün insanlarimizin isimlerini nesiller boyu yasatacak, onlarin adina bir gaclandirma yapilabilir. Bu insanlarimiz laf degil, gercek manada, yüklü miktarda ve nakit olarak, ögrencilerimize, muhtac insanlarimiza, ve kasabamiza yardim etmislerdir. Umarim dikkate alinir. Selamlarimla.

     
     
 Yorumlayan : Bünyamin Olaş      Tarih : 03/04/2013 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/10/2011
Mesaj Bilgisi
115

Çalışkan Üye
 
Birliğiniz daim olsun.Bende katılacaktım,lakin Torun''un doğumu ile çakıştı.seneye inşaallah.hepinize kucak dolusu selamlar.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 03/04/2013 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Bir Tarafta Gurbet , Bir Tarafta Hasret , Diğer En Güzel Tarafta da Güzel Bir Dişli İçin Çarpan Yürekler... ''Gurbette Her Şey Sizinle Daha Güzel !.. '' Birlik ve Beraberlik İçin Çarpan Yüreklere Selam Olsun!..

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Alkan      Tarih : 02/04/2013 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR BOLVADİN
25/04/2009
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
KASABAMIN TAŞINA TOPRAGINA TEZEK KOKUSUNA HERSEYINE KURBAN OLURUM . BENIM CANIMDAN COK SEVDİĞİM DİŞLİM...

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 26/03/2013 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Resûlüllah Efendimiz bir Hadis-i Şeriflerinde Birlikte rahmet,ayrılıkta azap vardırbuyuruyorlar.Avrupadaki Dişlililer''in geleneksel birlik ve beraberlik gecesi münasebetiyle hazırlamış olduğunuz geceniz hayırlı ve bereketli olsun.Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın.Allah cümlenize iki cihan saadeti lütfeylesin.Selamlar...

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 26/03/2013 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel insanları ülkemizin çeşitli yerlerinde yaptıkları gibi ülke dışında da güzel faaliyetlerini sürdürmektedirler. Almanyada yapılacak olan AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ nin organizasyonunda görev alan, maddi ve manevi katkısı olan herkesi tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Vaktim müsait olsaydı orada bulunmayı, rahmetlik babamın orada geçirdiği mekanı görmek isterdim. Vakti ve imkanı olupta katılananlara ne mutlu. Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın. İnşallah önümüzdeki yıllarda yapılacak gecede buluşuruz.

     
     
 Yorumlayan : Ali Serdar Solak      Tarih : 26/03/2013 00:00:00
   
İstanbul
16/06/2007
Mesaj Bilgisi
919

Fanatik Üye
 
Bu organizasyonda emeği geçen herkeslerden ALLAH(c.c)razı olsun.Birlik ve beraberliğiniz daim olsun inşallah.Herkeslere selamlar.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 26/03/2013 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
''Birlikten Güç Doğar'' Atalarımız Boşuna Söylememişler. Güzel Dişlili Kardeşlerimizin,Gelecekte Güzel Bir Dişli İçin Var Olma Gayretlerinizi Türkiye İçerisindeki Başta İstanbul,Diğer Şehirler ve Sizler Avrupa''da Avrupa Dişlililer Derneği'' Çatısı Altında Takdire Şayan Büyük Özveri ve Çabalar Göstermektesiniz. Bundan Sonra da Çağa Ayak Uyduracak Atılımlarınızda,Gelecekte Güzel Dişlimiz de Bütün Dişlililer i Kucaklayacak Gündemi Her Yönüyle Oluşturmaya,Gerek Sözlerinizle,Gerek İcraatlarınızla , Yetişkin ve Genç Beyinlerinizin Telkinleriyle Yön Vermeye Sizlerinde Hakkınız Elbette Var Olacaktır...Çünkü Güzel Dişlimiz ve Dişlimiz in Güzel İnsanları , Her Şeyin En Güzeline ve En İyisine Layıktır...Tüm Güzel Dişliler e Selam ve Saygılarımla...

     
     
 Yorumlayan : ismail cakil      Tarih : 25/03/2013 00:00:00
   

04/01/2008
Mesaj Bilgisi
211

Fanatik Üye
 
ALLAH birlik beraberliginizi daim kilsin bu kurulusta emegi gecen ve ugraslarindan dolayi hepinize tsk ederim dislili olmak guzeldir sizlerle beraber olmak isterdim ama olamayacagim hepinize kolay gelsin ALLAHIN SLM SIZINLE OLSUN IMAM OGLU BELCIKA

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 25/03/2013 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
ALMANYANIN KÖLN ŞEHRİ YAKINLARINDA 31 MART PAZAR GÜNÜ DÜZENLEYECEĞİNİZ AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİNİN GÜZEL GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLARIM, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZ DAİM OLSUN. BAŞTA YÜKSEL, GÜLLÜZAR, İBRAHİM, MUHAMMET, ENSAR TEKEŞ''LERE VE HERKESE TINAZTEPEDEN SELAMLAR

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 19 Yorum Bulunmakta