26 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ TARAFINDAN VERİLEN TAZİYE YEMEĞİ (Video-Foto)
AVRUPA  DİŞLİLİLER DERNEĞİ TARAFINDAN VERİLEN TAZİYE YEMEĞİ (Video-Foto)




Kasabamızda geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada aramızdan ayrılan kardeşlerimizin ailelerinin acılarını paylaşmak amacıyla kasabamızın Avrupa'daki temsilcisi AVRUPA DİŞLİLER DERNEĞİ tarafından tüm giderleri karşılanarak,Merkez DİYAD Derneğimizin Hizmet Katkılarıyla,, Kasabamız Kur'an Kursu Bahçesinde Acıları Ailelerimizle TAZİYE YEMEĞİ düzenlendi. Avrupa Dişlililer Derneği ve Eskişehir Dişlililer Derneği tarafından Gönderilen Nakdi Yardım Acılı Ailelere Dağıtıldı


Taziye Yemeğine Bolvadin İlçe Müftümüz Sayın Muammer KAVŞAK Hocamızla Birlikte , Acılı Ailelerimizin Yakınları , Dernek Hizmet Görevlileri , Kasabamız Din Görevlileri Katıldı.Aramızdan Ayrılan Kazada Kaybettiğimiz Kardeşlerimizin Ruhuna Kur'an Okunduğu , Müftümüz Tarafından Taziye Konuşması Yapıldığı Yemekten Dolayı Başta AVRUPA DİŞLİLER DERNEĞİ Yönetim Kurulumuza , Bu Derneğimize Üye Avrupa'ki Tüm Kardeşlerimize, Bu Güzel Organizasyonu Canla Başla Yürüten Merkez DİYAD Derneğimizin Hizmet Ekibine ALLAH RAZI OLSUN Dileklerimizi İletiyor;


Allah Bir Daha Bizlere Böyle Büyük Acılar Tattırmasın Diyoruz, Sizleri İzlenimlerimizle Başbaşa Bırakıyoruz.









































































































































Son Güncelleme :  30/06/2013 Saat 00:30:40 Bu Haber  5705 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Muammer SOLMAZ      Tarih : 29/06/2013 00:00:00
   


Mesaj Bilgisi



 
Geçen hafta trafik kazasında yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah''tan rahmet, yakınlarına sabır dilerim. Gerçekten de geçtiğimiz hafta sanki kasabamızın üstünde kara bulutlar vardı. Herkes üzüntülüydü. Düğün sahipleri düğünlerini iptal etti. Avrupa Dişlililer Deneğinin uzak diyarlardan üzüntümüzü paylaşması ve şehitlerimiz için yemek vermesi gözlerimi yaşarttı. Dost acı günde belli olur derler, doğru bir sözdür. Kasabamızda faaliyet gösteren DİYAD''ın bu organizasyonu üstlenmesi, başsağlığına giderek cenaze sahiplerine moral vermesi beni son derece duygulandırdı. Kasaba dışındaki derneklerimize ilgilerinden dolayı teşekkürler.

     
     
 Yorumlayan : Metin Ağılönü      Tarih : 29/06/2013 00:00:00
   
ESK.
25/08/2008
Mesaj Bilgisi
105

Çalışkan Üye
 
Kasabamızda geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada aramızdan ayrılan kardeşlerimizin ailelerinin acılarını paylaşmak amacıyla taziye yemeğinde katkı ve emeklerinden dolayı Allah hepsinden razı olsun, Allah kabul etsin. Ayrıca bu ve benzeri programların düzenlenebileceği bir yerimizin mükemmel bir ortama getirilmesinde Diyad derneğimiz yönetim ve üyelerinden de Allah razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Mert      Tarih : 29/06/2013 00:00:00
   
Dişli
05/02/2007
Mesaj Bilgisi
15

Yeni Üye
 
Trafik kazasında can veren kardeşlerimize Allah''tan rahmet, geride kalan yakınlarına başsağlığı dilerim. Köyümüzün başı sağ olsun. Bir söz vardır: Acılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler paylaşıldıkça çoğalır diye Avrupa Dişlililer Derneğinin de vefat eden kardeşlerimizin yakınlarına yemek vermesi, kur''an okutturması, müftü beyin moral verici konuşmaları Merkez Diyad''ın bu organizasyonu gönüllü olarak üstlenmesi her türlü takdirin üstündedir. Ayrıca kasabamız dışında faaliyet gösteren derneklerin üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirtmesi bizim insanımızın güzel özelliklerindendir.

     
     
 Yorumlayan : Celalettin Agilönü      Tarih : 29/06/2013 00:00:00
   
Almanya
13/04/2005
Mesaj Bilgisi
111

Çalışkan Üye
 
Öncelikle Allah rahmet eylesin geride kalan yakınlarına Allah sabır İhsan eylesin. Av. D. D. Olarak kasabamizdaki toplumsal olaylara duyarlı olmak zorundayız bu düşüncemizide bu tür acılı durumlarda duydugumuz andan itibaren en hızlı sekilde imkanlarımız elverdigi sürece yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada derneğimiz kasabamızda olan toplumsal olayların yanında olmaya devam edecektir. Tekrardan söylemek isterim. Bizler Av. D. D. Olarak sizlerin yaninizdayiz ve olmayada devam edeceğiz. Ayrıca isin en zor kısmını üstlenin herzaman bizlere yardımcı olan merkez diyata şükranlarımı sunar Allah sizlerden razı olsun. İyiki varsınız. Slm.

     
     
 Yorumlayan : H.HÜSEYİN UYAR      Tarih : 29/06/2013 00:00:00
   
BİLECİK/BOZÜYÜK
06/01/2008
Mesaj Bilgisi
659

Fanatik Üye
 
Öncelikle kazada hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah Rahmet Eylesin Mekanları cennet olsun inşallah Geride kalanlara Allah Sabır versin Yaralanan kardeşlerimizede Allah Acil şifa versin. Ölenler için verilen yemeğede emeği geçenlerden Allah Razı olsun Allah Kabul etsin.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 29/06/2013 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Cenab-ı Allah kabul etsin,emeği geçen ve organize eden herkesten Rabbim razı olsun,elîm kazada vefat eden kardeşlerimizin de ruhları şâd olup nmakamları cennet-i âlâ olsun inşaaallah.Kazada vefat edenlerin geride kalan kederli ailelerine de Rabbim sabırlar verip,böyle elîm bir kazayı Rabbim hiç bir kimseye yaşatmasın.Amin.Selamlar.

     
     
 Yorumlayan : Hulusi Çetinkaya      Tarih : 28/06/2013 00:00:00
   
Dişli Kasabası
12/02/2013
Mesaj Bilgisi
108

Çalışkan Üye
 
BU GÜZEL ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİREN TÜM KARDEŞLERİMDEN RABBİM RAZI OLSUN YAPTIKLARI HAYIR VE HASANETLERİNİ KABUL EYLESİN RABBİM BİR DAHA ACI KEDER VERMESİN SAĞLIK SELAMET İÇERİSİNDE YAŞAMIMIZI SÜRDÜRMEMİZİ RABBİM NASİP EYLESİN AMİN AMİN AMİN.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 28/06/2013 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
ilk önce cumamız mubarek olsun diyorum taziye cadırını gördum cok duygulandım yaz demeden kış demeden insafsız gavurun altında çalışacan ve bırlık beraberlık adına sırf ALLAH rızası için halil ibrahim peygamber yolunda ilerleyeceksın zor herkesın yapacağı iş değil bunlar dişlili avrupa ve emeği gecen herkesı kutluyorum ALLAHIM razı olsun dıyorum ALLAH kabul etsın bu işlerde emeği gecen kardeslerımıze ALLAH dert keder vermesın amın

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 18 Yorum Bulunmakta