23 Ekim 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(22/10)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  VALİMİZ SN. İRFAN BALKANLIOĞLU DİYAD DERNEĞİMİZİ ZİYARETE GELDİLER(VİDEO)
  VALİMİZ SN. İRFAN BALKANLIOĞLU DİYAD DERNEĞİMİZİ ZİYARETE GELDİLER(VİDEO)




Afyonkarahisar Valimiz Sayın İrfan BALKANLIOĞLU ,Kasabamızda Yaptığı Örnek Çalışmalarla Afyonkarahisar Çevresinin Gözdesi Haline Gelen Kasabamız Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin Çalışmalarını Yakından Görmek ve Kasabamızda Bu Derneğimizin Öncülüğünde Kasabamız İnsanına ve Misafirlerine Yönelik Yaptıkları İftar Çadırı'na 10 Temmuz 2013 Çarşamba Günü Akşam Saatlerinde
Kasabamız MERKEZ DİYAD Derneği Binasına Teşrif Etmişlerdir.

Ziyarette Beraberlerinde İl Milli Eğitim Müdürü,İl Emniyet Müdürü , , İl Jandarma Alay Komutanı, Bazı İl Daire Müdürleri,Bolvadin Kaymakamımız Sayın Osman Nuri CANATAN , Bolvadin Belediye Başkanı ,Bolvadin İlçe Müftüsü, ,Dişli Belediye Başkanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Bolvadin İlçe Başkanı, Dişli Kasabası Adalet ve Kalkınma Partisi Belde Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi Belde Başkanı, Kasabamızda Görev Yapmış Belediye Başkanları,İstanbul 03 DİYAD Başkanı,Almanya Dişlililer Derneği Temsilcisi, Kasabamız Mahalle Muhtarları, Okul İdarecileri ve Kasabamız Din Görevlilerininde Aralarında Bulunduğu , Kasabamızda Bulunan hatırı Sayılır Şahsiyetler ve Diğer Davetli Misafirler de Ziyarette Hazır Bulunmuşlardır.



Bu Anlamlı ve Güzel Ziyaretlerinden Dolayı Sitemiz ve Tüm Kasabamız Halkı Adına ;

Başta Sayın Valimiz Sayın İrfan BALKANLIOĞLU'na ve İl Daire Müdürlerimize, Bolvadin Kaymakamımıza ve Tüm Misafirlerimize Teşekkür Ediyor , Kendilerine Şimdiden


HOŞ GELDİNİZ SAFALAR GETİRDİNİZ


Dileklerimizi ve Saygılarımızı İletiyoruz.






GÖREV YAPTIĞI HER YÖRE İNSANLARININ SEVGİSİNİ KAZANAN

VALİMİZİ TANIYALIM





Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU


16.12.2010 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 13.12.2010 tarih ve 1157 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Afyonkarahisar Valiliğine atanan İrfan BALKANLIOĞLU 04.01.2011 tarihinde İlimizdeki görevine başladı.

1960 Çorum-Sungurlu doğumlu olan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden iyi derece ile mezun oldu.

Bir yıl hakim adaylığı yaptıktan sonra, 1985 yılında naklen atandığı Kırklareli Kaymakam Adaylığından sonra İpsala ve Ulus Kaymakam Vekilliğinde bulundu.

Daha sonra sırasıyla Kütahya-Aslanapa (Kurucu İlk Kaymakam), Muş-Malazgirt, Erzincan-Refahiye, Balıkesir-Sındırgı, Edirne-Uzunköprü, İstanbul-Bağcılar ilçelerinde görev yaptı.

Vali İrfan BALKANLIOĞLU Kaymakamlık yaptığı dönemlerde yılın idarecisi seçildi ve kendisine 10 Ocak 2005 Türk İdareciler Gününde "Vali Galip Demirel Başarı Ödülü" verildi.

Yılın idarecisi seçilmesini sağlayan örnek çalışmaları konusunda Başbakanlığın çağrısı üzerine 27.06.2005 tarihinde Bakanlar Kurulu'nda brifing verdi.

1989-1990 yıllarında ABD'de incelemelerde bulunan ve lisan eğitimi alan İrfan BALKANLIOĞLU , 18.12.2007-03.01.2011 tarihleri arasında Bingöl Valiliği görevinde bulunmuştur. 04.01.2011 tarihinde Afyonkarahisar Valiliği görevine başlayan BALKANLIOĞLU evli ve iki çocuk babasıdır.



Sayın Valimiz İrfan BAKANLIOĞLU ve Beraberindeki İl Daire Müdüleri Akşam Saatlerinde Merkez DİYAD Derneğimize Geldiler.


Valimiz Daha Aracından İnmeden Kendisini Almanya'dan Arayan Kişiyle Telefonla Konuşuyorlardı. Valimiz Arayan Dişlimize Gelmelerinden Dolayı Teşekkür den Dişlili Vatan KODEŞ Kadeşimize ; Vatan Bey Hoş Bulduk Arabamdan Kasabanıza Geldim. Şeklindeki Telefon Konuşmalarına Şahit Olduk .

Valimiz ve Beraberindeki Misafirleri Başta Bolvadin Kaymakamımız Sayın Osman Nuri CANATAN , Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye KILÇIK, Dişli Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ , Yetkili Mustafa OKUMUŞ Hocamız, Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Beraberindeki Çok Sayıda Yetkili ve Misafirler Karşıladılar.

Kasabamız İftar Çadırında Okunan Ezanın Ardından Oruçlar Açıldı. İkram Edilen Yemeklerin Ardından İlçe Müftümüz ve Din Görevlileri Tarafından Dua Okundu.

Valimiz İrfan BAKANLIOĞLU Kasabamızda yapılan Güzel Çalışmaları İçin Dernek Yönetimine teşekkür Etti. Günün Önemi , Birlik ve Beraberlik Ruhunun Canlı Tutulmasına Yönelik Açıklamalarda Bulundular.

Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çalışma Ekibiyle Hatıra Fotoğrafı Çektirdiler.

Daha Sonra Kasabamıza Tekrar Geleceklerini , Derneklerimiz Tarafından Kasabamızda Yapılan Çalışmaları Görmek İstediklerini İfade Ederek , Güzel İzlenimlerle , Beraberindeki Daire Müdürleriyle Birlikte Kasabamızdan Ayrıldılar.


AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİSİTESİNDE ZİYARETLE İLGİLİ HABER GENİŞ YER TUTTU

AŞAĞIDAKİ LİNKİ ADRES BÖLÜMÜNE KOPYALAYIP YAPIŞTIRINIZ


http://www.afyonkarahisar.gov.tr/Haber-detay.aspx?id=1491





VALİMİZİN MERKEZ DİYAD DERNEĞİMİZE YAPTIKLARI ZİYARETLERİYLE İLGİLİ İZLENİMLERİMİZİ SUNUYORUZ









































































































Son Güncelleme :  16/07/2013 Saat 00:03:19 Bu Haber  6877 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Ömer Gedik      Tarih : 22/07/2013 00:00:00
   

23/05/2010
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Bu mübarek ayda böylesine güzel ve isabetli bir etkinlik yapan. başta DİYAD yönetimi ve emeği geçen bütün herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. yapmış olduğu ziyaret için Sn. valimiz ve diğer misafirlerede teşekür ediyorum. bundan sonraki hizmetlerininizdede ALLAH yar ve yardımcınız olsun.dualarımız sizinle olacaktır. selamlar.

     
     
 Yorumlayan : Metin Ağılönü      Tarih : 16/07/2013 00:00:00
   
ESK.
25/08/2008
Mesaj Bilgisi
105

Çalışkan Üye
 
Mülki Amirlerimizi kasabamızda bulunmalarına vesile olan merkez DİYAD ve Afyonda bulunan hemşerilerimizden, yapılan bu iftar programında emeği geçen, ağırlayan,ağırlanan ve Dişlimizin bu güzelliklerini Sayın Valimizin ve erkaanının teşrifleri ile yerel ve görsel medyayla herkese duyuran velhasıl cümlesinden Allah razı olsun.Ramazanınız mübarek olsun.

     
     
 Yorumlayan : Celalettin Agilönü      Tarih : 16/07/2013 00:00:00
   
Almanya
13/04/2005
Mesaj Bilgisi
111

Çalışkan Üye
 
Cümleten hayirli Ramazanlar diler tüm Türk Islam alemine hayirli ugurlu olmasini cenabi Allah tan niyaz ederim.Görünen oki Ramazan bereketiyle gelmis,Ilimizin en tepedeki mülki amirini bile kasabaya cekebiliyoruz demekki güzel seyler yapinca güzelliklerde ardi ardina geliyor. Ha unutmadan bir sitemimide yazmadan gecemeyecegim bizi masa ve sandalye aldik diye elestiren kardeslerimiz en azindan bu olayda o malzemelerin kasabanin görüntüsünü disaridan gelenlere karsi nasil etkilediginin farkina varmistir eminim.Biz yöneticiler ne yapiyorsak önce Allah rizasini gözeterek,toplumumuzun yararina olacak islere imza atmaya calisiyoruz.Selam ve dua ile hoscakalin

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 15/07/2013 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Herzaman oldugu gibi, kasabamizdaki bu güzide dernek ve üyelerine birkez daha sapka cikariyor, takdir ve tesekkürlerimi sunuyorum. Bizlerde yurtdisindan destek olmaya devam edecegiz. Faaliyetler dürüst ve samimi olunca. elbette sevenleri ve ilgilenenleride cogalacaktir. Selamlarimla.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 15/07/2013 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Yurdumuzda su anda isbasinda olan hükümetin, sivil toplum örgütlerine cok önem verdigini, daha önceleri, cesitli vesilelerle yorumlamis ve yazmistik. Yöneticiler, vatandasin istek ve arzularini, bu dernekler vasitasiyla tümden alir ve nasil yardimci olabileceklerinide yerinde görmüs olurlar. Sonucta bu hizmetler hem sosyaldir, hemde kamu yararinadir. Su yakin zamanlara kadar vatandas, devlet dairelerinde isi oldugunda, sapka koltukta, hazirol vaziyette giderdi. Simdi devleti temsil eden yöneticiler, vatandasin ayagina gelerek, hasbihal ederek, hizmet vermekteler. Yurt disindaki dislili olarak sayin valimize tesekkür ederim. Kasabamiza seref vermissiniz, herzaman misafirimiz olun, gene bekleriz.

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 14/07/2013 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
VALİMİZİ DİŞLİMİZDE GÖRMEK NE GÜZEL BİR DUYGU.DERNEK BAŞKANI VE YÖNETİCİLERİNİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM.DİŞLİMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİ GÖRMEK NE GÜZEL BİR DUYGU.

     
     
 Yorumlayan : AHMET SAPMAZ      Tarih : 13/07/2013 00:00:00
   
İSTANBUL
10/07/2006
Mesaj Bilgisi
125

Tecrübeli Üye
 
Kasabamızda hizmet veren Merkez DİYAD™a tüm gönüllü çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Yaptığınız hizmetin kalitesi ön plana çıktığında, sizin davetinize mülki idare amirlerininde davetinize icabet ettiyini görürsünüz. Siyasete bulaşmayan sivil toplum kuruluşları, ülke yönetimine ne kadar güzel hizmet verebilecekleri aşikardır. Bu hizmetlerin bedeli hakikaten çok ağırdır ve çok zordur, ZORA TALİP OLAN VE MÜKAFATINI GERÇEK ALEMDE ALACAK OLAN TÜM KARDEŞLERİME SABIR VE BAŞARI DİLİYORUM. ALLAHA EMANET OLUN. Herzaman sizlerin yanında olacağız İNŞAALLAH.

     
     
 Yorumlayan : Hulusi Çetinkaya      Tarih : 12/07/2013 00:00:00
   
Dişli Kasabası
12/02/2013
Mesaj Bilgisi
108

Çalışkan Üye
 
kasabamıza teşrf eden sayın valimize tümmüsafirlerden rabbimrazı olsun rabbimbirlikveberaberliğimizibozmasın.ülkemizinde birlikberaberliğeçok ihtiyacı varrabbim ülkemizin huzurunubozmakisteyenlererabbimfırsat vermesinaminaminamin

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 12/07/2013 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1900

Fanatik Üye
 
DEVLET BÜYÜKLERİNİ KASABAMIZDA GÖRMEK GÜZEL,HELE BU BÜYÜKLERİ KASABAMIZDA YOKSULUN YANINDA OLAN YOKSULLARA HİZMET GÖTÜREN KASABAMIZ HALKINA SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER SUNAN DERNEĞİMİZİN BU MÜBAREK GÜNDE ORGANİZE ETTİĞİ İFTAR YEMEGİNDE GÖRMEK DAHADA GÜZEL.ORGANİZASYON MÜKEMMEL OLMUŞ EMEGİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. DAVETLİLERİ YANLIZ BIRAKMAYAN KASABAMIZ KATILIMCILARININDA AYAKLARINA SAĞLIK . HERKESE AFİYET OLSUN, TÜM MÜSLÜMANLARIN RAMAZAN AYINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI NİYAZ EDERİM. TINAZTEPEDEN SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 11/07/2013 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2157

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimde bir ilk yaşandı. Sayın Valimiz, Kaymakamımız ile İl ve İlçe daire amirlerinin katıldığı Kasabamızdaki iftar çadırında iftar etmeleri bizleri çok mutlu etmiştir. Derneğimizin davetini kırmadan icabet eden başta Sayın Valimize, Kaymakamımıza ve tüm misafirlere geldikleri için Allah onlardan razı olsun diyorum. Mübarek Ramazan Ayının ruhuna yakışır bir iftar oldu. Güzel Dişlimin halkı bu tür etkinleri her zaman yapar ve Allah''ın izni ile hep başarılı olur. Bu gecede çok başarılı idi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. İnsana insan değeri vermek gerekir. Hele bu insan birde müslümansa daha fazla değer vermek gerek. Bu vesile ile Kasaba halkımızın ve tüm müslümanların Ramazan Ayını kutlar hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 13 Yorum Bulunmakta