07 Mayıs 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03 DIYAD ' DA HAFTA SONU KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ(FOTO)
03 DIYAD ' DA HAFTA SONU KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ(FOTO)


03 DIYAD ' DA HAFTA SONU KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

"Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla 03 DIYAD derneğimizde de 25 Nisan 2015 Cumartesi günü bayanlara , 26 Nisan 2015 Pazar günü de erkeklere ayrı ayrı program düzenlenmiştir.

26 Nisan 2015 Pazar Erkekler Programı

Dernek merkezinde Pazar günü Saat 14:00 ' de başlayan programda ; Bahçelievler Camii İmamı Sait Çoban tarafından ; Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2015 yılı kutlu doğum haftası için belirlenen Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı konulu sohbet verilmiş ardında da dua edilmiştir. Sohbet ve duadan sonrada katılan hemşerilerimize Kuru Pasta , Mevya Suyu ve Lokum ikramı yapılmıştır.


























25 Nisan 2015 Cumartesi Bayanlar Programı

Dernek merkezinde Cumartesi günü Saat 14:00 ' de başlayan programda ; Kur'an-i Kerim okunmasının ardından bayan hocamız, Peygamber Efendimizi Sevmek konulu sohbet vermiştir , ardından şiir okunmuştur. Sohbet ve duadan sonrada katılan hemşerilerimize Kuru Pasta , Mevya Suyu ve Lokum ikramı yapılmıştır.























Son Güncelleme :  26/04/2015 Saat 22:07:46 Bu Haber  3907 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 28/04/2015 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Resûlüllah (S.A.V.) Efendimiz buyuruyorlarki: “Sizden birinize Ben, annesinden, babasından, çocuklarından ve bütün insanlardan daha sevimli olmadığım müddetçe tam iman etmiş olamaz.”(Buhari ,iman-8).Hadis-i Şerifte belirtildiği üzere Resûlüllah Efendimizi her şeyimizden daha çok sevmeliyiz. Cahil iken insanlık onun sayesinde alim oldu,zalimler onun sayesinde adil oldu,caniler onun sayesinde medeni oldular.Her şeyi bize o öğretti kardeşliği de biz ona borçluyuz.Allah bizi onun nurlu yolundan ve sünnetinden ayırmasın.Kur''an''ın ipinden bizi ayırmasın.Proğramda emeği geçenlerden,konuşmacılardan,misafirlerden ve iştirak eden herkesten Allah razı olsun ve cümlemizi Resûlüllah Efendimizin şefaatine nail eylesin.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 28/04/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1804

Fanatik Üye
 
KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİNİZ GÜZEL OLMUŞ.EMEGİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.TINAZTEPEDEN SELAMLAR

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 28/04/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Alemlere Rahmet olarak günderilen Sevgili Peygamberimizi Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Güzel Dişilimin Güzel insanları bir araya gelerek anmışlar. İnşallah o Rasülü anlarlar ve hayatlarını ona göre şekillendirirler. Allah yar ve yardımcınız olsun. Birlik ve beraberliğinizi bozmasın.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta