28 Nisan 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Kütahya ve Çevremizden İzlenimler (Fotoğraflı)
Kütahya ve Çevremizden İzlenimler (Fotoğraflı)


Geçtiğimiz 3 Kasım 2006’da her türlü tedaviye rağmen iyileşme göremeyen bir kardeşimizin rahatsızlığı nedeniyle yakınlarının isteğiyle Kütahya’da bulunan Türkiye’de adından pek çok rahatsızlığı yaptığı karışım bitkilerle alternatif tedavileri yapan birisi olarak bahsettiren MİRAY BİTKİ uzmanından ilgili rahatsızlığa çare olması amacıyla Kütahya ilimize gitmiştik.Bitki uzmanının Türkiye’nin pek çok yöresinden hastaları olduğunu , bu hastalara bitkisel karışımlar hazırladığını gördük İlgili hasta yakınının ön gördüğü şekilde rahatsızlığı ile ilgili bilgileri bitki uzmanına ilettik.Gerekli karışımları aldık.




Kütahya’ya gittiğimizde diğer kardeşlerimize rahatsızlık vermek istemediğimiz halde kasabamızdan Kütahya Özel Hareket Şubesi’nde görevli Polis Memuru Fatih MERT (Mucu’nun) kardeşimiz,Kütahya Belediyesi’nde Park ve bahçelerden Sorumlu Müdürü İbrahim AYDOĞMUŞ kardeşimizle görüşürken bu halka genişleyerek devam etti..Ardından Kütahya Bayındırlık Müdürlüğünde Tekniker olarak görev yapan Turan BÖCEK (Sınıf Arkadaşımız) kardeşimiz ve daha sonrada diğer sınıf arkadaşımız Mustafa TEKEŞ’te bu halkaya dahil oldu.
Kendilerine ziyaretimizin kısa süreceğinden diğer kardeşlerimizi(Veli KARAKOÇ,İzzet SOLMAZ,Nuri DAL ve diğer kardeşlerimizi) rahatsız etmek istemedik .
Kütahya’da kısa bir gezintimizde.Diğer arkadaşlarla, başta İbrahim AYDOĞMUŞ kardeşimiz Belediyece Kütahya’nın hizmetine sunulmasında katkıda bulundukları parkları ve tarihi yerleri ziyaret ettik.Kendileri sitemiz aracılığı ile tüm Dişlililer’e ve sitemiz ziyaretçilerine selamlarını iletmemizi rica ettiler.

Ardından Kütahya’ya girişte ilk karşılaştığımız Fatih MERT kardeşimizin ısrarlarıyla evinde hazırladıkları birbirinden güzel yemekleri ailemizle yedikten sonra , saat 07:30’da Kütahya’dan hareket ederek , kasabamıza unutulmaz anılarla döndük.





SİZLERİ KÜTAHYA İZLENİMLERİMİZLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUZ



KÜTAHYA'NIN MEŞHUR ÇİNİLİ VAZOSU




KÜTAHYA BELEDİYESİ'NDE PARK VE BAHÇELERDEN SORUMLU MÜDÜRÜ İBRAHİM AYDOĞMUŞ KARDEŞİMİZ






İBRAHİM KARDEŞİMİZ YAPTIKLARI HİZMETLERİ YERİNDE GÖRMEMİZİ SAĞLADI
























Sizlerle Kütahya’da bulunan istenildiğinde telefonla başvurulduğunda yardımcı olabileceklerini belirten MİRAY Bitki Uzmanının kartvizitini de yararlı olur düşüncesiyle sizlerle paylaşmak istedik.















Geçtiğimiz hafta Dişli Atatürk İlköğretim Okulu’nda veli toplantısı ve Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı.Toplantıya çok sayıda veli toplandığı görüldü.
Okul Aile Birliği Başkanlığına oy birliği ile Önder ÖLMEZ başkanlığında diğer velilerden oluşan gurup seçildi.
Toplantı öğrenci velileriyle öğretmenlerin görüşmeleriyle verimli bir şekilde yapıldı.

Başkanlığa seçilen Önder ÖLMEZ ve ekibine başarılar dileriz.




VELİ TOPLANTISINDAN İZLENİMLER





OYBİRLİĞİ İLE OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ÖNDER ÖLMEZ KARDEŞİMİZ






Son Güncelleme :  07/12/2006 Saat 12:32:33 Bu Haber  6956 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : İBRAHİM DAL      Tarih : 06/12/2006 00:00:00
   
 
tüm kütahyadakı hemserilerimize slm lar olsun

     
     
 Yorumlayan : Mustafa GÜVENİR      Tarih : 06/12/2006 00:00:00
   
 
KÜTAHYA da askerliğim aklıma geldi sevgili turan kardeşimin yaptıklarını asla unutamam,tacettin AĞILÖNÜ abinin de tabiki,orada bulunan tüm kasabalı kardeşlerimize selam ederim.ibrahim futbola sewdalı olmanın temelinde muhakkakki bünyamin OLAŞIN payı vardır,fatih MERT,büyümüşsün ahmet görmesin ha selamlar....

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 06/12/2006 00:00:00
   
 
ALLAH HASTALARIMIZA SIFA VERSIN... DDYD DISLI TEMSILCIMIZ ÖNDER ÖLMEZ; I AYRICA KUTLUYORUM. DISLIYE SELAM....

     
     
 Yorumlayan : CENGİZ SOLMAZ/AFYON      Tarih : 05/12/2006 00:00:00
   
 
DERDİ VEREN YÜCE ALLAHIM ELBETTE DERMANINI VERECEKTİR.TIPTA KESİNLİKLE GÖZÜ GÖRMEZ DEYİP SOLUCANIN PİS KANI 3 VEYA 4 SEYAN EMESİNDEN SONRA GÖZLERİNİN GÖRMESİ GİBİ MİRAY BİTKİSİ İNŞALLAH HASTA OLAN KARDEŞİMİZE İYİ GELİR ŞİFASINI BULUR. BU VESİLEYLE BÜLENT KARDEŞİMİZİ BU ÖZVERİDEN DOLAYI KUTLUYORUM.ELBETTE TÜRKİYE VEDE DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN KÖYLÜMÜZÜN YARDIMCI OLACAĞINDAN HİÇ KİMSENİN ŞÜPESİ OLMASIN.KÜTAHYADA BULUNAN KÖYLÜLERİMİN VEDE YEĞENİM MUSTAFA TEKEŞ.İN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.

     
     
 Yorumlayan : yasin ay      Tarih : 05/12/2006 00:00:00
   
 
kutahya çok guzel yer manzarasıda çok guzel

     
     
 Yorumlayan : yasin eryılmaz      Tarih : 05/12/2006 00:00:00
   
 
sayın bülent hocam resimler çok güzel çıkmış bu arada kütahya gibi çok güzel ilimizide görmüş olduk

     
     
 Yorumlayan : Hava      Tarih : 05/12/2006 00:00:00
   
 
Sa. Önder eniste görevin hayirli olsun.Basarilar dilerim. Allah hic bir kimseye gücünün yetmeyecegi seyi teklif etmez.(Bakara s.286.A.)

     
     
 Yorumlayan : mustafaTEKEŞ/KÜTAHYA      Tarih : 05/12/2006 00:00:00
   
 
TÜRKİYENİN HER KÖŞESİNDEKİ SINIF ARKADAŞLARIMIN TÜMÜNE KÜTAHYADAN SEVGİLERİMİ SUNUYOR HEPSİNİ KÜTAHYA YA BEKLİYORUM MUHTALİP VE AHMET SİZLERE AYRICA SELAMLARIMI SUNUYORUM SEVGİLİ BÜLENT ARKADAŞIM SENİDE TEKRAR BEKLİYORUM TÜM DİŞLİLİ HEMŞERİLERİMİDE BEKLİYOR SELAMLARIMI SUNARIM

     
     
 Yorumlayan : oğuz ÖLMEZ      Tarih : 05/12/2006 00:00:00
   
 
Tşk hocam resimler için önder abi hayırlı olsun görevinde başarılar dilerim kasaba''da berbermi yok bir traş olsaydın...

     
     
 Yorumlayan : Gultekin Bocek      Tarih : 05/12/2006 00:00:00
   
 
MASAALLAH Turkiyemizin hemen hemen her ilinde kendi koylulerimizi gormek insani cok memnun ediyor gurur duyuyoruz Ibrahim arkadasim bir kac projede bizim koy icin yap islerinde basarilar dilerim selamlar

     
Toplam 4 sayfada 1234>

Habere Yapılmış Toplam 35 Yorum Bulunmakta