20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 SAHİPSİZ AYAĞI KIRIK KEDİYİ AMELİYAT ETTİRDİLER
SAHİPSİZ AYAĞI KIRIK KEDİYİ AMELİYAT ETTİRDİLER


SAHİPSİZ AYAĞI KIRIK KEDİYİ AMELİYAT ETTİRDİLER

Kasabamız halkından Ahmet, Adnan ve Fadime kardeşler on beş gün önce Melahat Teyzenin rahatsızlığı nedeniyle annelerini tedavi ettirmek amacıyla Türkiye'ye geldiler. Eve geldiklerinde sahipsiz sol arka bacağı kırık erkek kedinin bir kaç gün önce evlerine geldiğini öğrendiler. Hayvancağız yürümekte güçlük çekiyor, ızdıraptan adeta ağlıyordu. Tunç ailesi önce Annelerini Hastaneye yatırdılar, ertesi günü yaralı kediyi alıp Afyon Ada Veteriner Kliniğine götürdüler. Hayvan Hastanesinde kediye ameliyatla platin uygulaması yapılarak tedavi edildi. Üç gün sonra ameliyat ücreti olarak 500 lira ödediler. Kedi maması ve ağrı kesici ilaçları alıp Dişli Kasabasındaki evlerine döndüler. Kediciğin adını Paşa koydular.

Günümüzde bazı insanların ana ve babasına bile göstermediği ilgiyi, Tunç ailesinin sahipsiz ve ayağı kırık bir yavruya göstermesi hayvanlara karşı merhametlerini gösteriyor. Biz de hayvanlara karşı örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.









Son Güncelleme :  08/02/2018 Saat 17:53:20 Bu Haber  4827 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 13/02/2018 14:52:20
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Rabbimiz yeryüzündeki tüm canlılara insanlara amade kılmıştır. Onlarda akıl ve irade olmadığı için insanlar onlardan hep yararlanırlar. Biz insanoğluna amade kılının tüm canlıların kıymetini bilelim. Her canlının kendine özgü bir faydası vardır. Hiç bir canlı sebepsiz yere yaratılmamıştır. Bizler önce insanlara daha sonrada diğer canlılara iyi davranmalıyız. Bu nedenle böyle güzel bir örnektelik sergileyen aileden Allah razı olsun. Diğer insanlarımıza güzel bir örnek olmuş. Rabbim onun ecrini mutlaka verecektir. Biz insan olarak önce kendi kıymetimizi bilelim ve diğer canlılara da merhametli olalım. Rabbim hepimizi insanlığımızın kıymetini bilenlerden ve tüm canlılara merhametli olanlardan eylesin. Yar ve yardımcımız olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 11/02/2018 23:05:39
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Dinimiz merhamet dinidir.Resûlüllah (S.A.V.) Efendimiz bir Hadis-i Şeriflerinde:Siz yeryüzündeki mahlukata merhamet ediniz ki gökyüzündekiler de (Allah ve melekleri) sizlere merhamet etsinler.buyuruyorlar.Bu Hadis-i Şerif gereğince bu yaralı kediciğe merhamet edip onu veterinere götürüp ayağını ameliyat ettirip masrafını ve ilaç bedellerini ödeyen bu kardeşlerimiz de inşaallah bu hayvancağıza merhamet ve acımalarının karşılığını inşaallah Allah katında alırlar,Allah onlardan razı olsun yaptıkları merhametlerinin karşılığını inşaallah kat kat alırlar.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 09/02/2018 11:16:30
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN. BUTÜR DUYARLI İNSANLARA HERZAMAN HERYERDE İHTİYAÇVAR.EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta