20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103. YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE DİYAD'DA KEŞKEK İKRAM EDİLDİ
ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103. YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE DİYAD'DA KEŞKEK İKRAM EDİLDİ


ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103. YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE DİYAD'DA KEŞKEK İKRAM EDİLDİ

Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü nedeniyle sabah namazından sonra Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Murat Petek kardeşimiz keşkek ikram etti.

Yemekten sonra Çanakkale Savaşında ve Afrin'de şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz için din görevlileri tarafından Kur'anı Kerim okundu. Zaferden zafere koşmaları için dua edildi.

Dişli'den şehit ve gazi olanlar Dr.Muharrem Bayar'ın kitabından alınmıştır. Değişik cephelerde şehit olan dedelerimizle ilgili Derneğin bahçesine pano yaptırmayı düşünüyoruz. Burada adı bulunmayan şehit ve gazilerimizle ilgili sitemiz editörlerimize bilgi verirseniz memnun oluruz.









































Son Güncelleme :  20/03/2018 Saat 10:35:02 Bu Haber  3421 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 21/03/2018 08:25:16
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Din için, vatan için, namus için insanlık tarihinden itibaren şehit olan tüm şehitlerimize, gazi olup vefat edenlere Allah''dan rahmet dilerim. Gazi olup yaşayanlara da Allah sağlık sıhhat ve afiyet versin. Varsa hastalıkları ve yaraları Rabbim şifa versin. Bu güzel vatanımızı bizlere emanet edenlerden Allah razı olsun. Bu güzel vatanımızda şu anki rahatlığımız onların sayesindedir. Ne kadar şükretsek azdır. Beldemiz halkından şehit ve gazi olanların listesi belirtilen kitaptan çıkarılmıştır. Mutlaka eksikleri vardır. İlan edilmesinin gayesi eksikliklerin giderilmesidir. Pano yapılmadan doğru bilgilerin en kısa sürede Mustafa OKUMUŞ''a bildirilmesini rica ediyoruz. Pano yapıldıktan sonra mazeret üretmeyelim. Elimizi çabuk tutalım. Selamlar.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 20/03/2018 22:35:26
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Çanakkale şehitlerinin 103. Yılı münasebetiyle bu güzel vatanımızı bizlere canları ve kanları uğruna emanet bırakan başta Çanakkale şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor,ruhları şâd olsun,makamları Cennet-i âlâ olsun.Biz bu vatanı kolay kolay elde etmedik her aileden en az bir-iki şehid mutlaka vardır.Buradaki liste tam değil eksiktir.Bizim aileden de Çanakkalede 2 şehidimiz var,rahmetli dedemin babası AHMET OĞLU MEHMET ve rahmetli babaannemin babası MUSTAFA OĞLU ALİ Çanakkale de şehit olmuşlar.Bunların niye isimleri yok listede.Cenab-ı Allah bizlere de bu güzel vatanımıza sahip çıkma şuuru lütfeylesin.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 20/03/2018 14:38:49
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
ALLAH KABUL ETSİN, ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞADOLSUN.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta