26 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AFYON VALİSİ KASABAMIZI ZİYARET ETTİ
AFYON VALİSİ KASABAMIZI ZİYARET ETTİ


AFYON VALİSİ KASABAMIZI ZİYARET ETTİ

Afyon valisi Mustafa Tutulmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sivri, Bolvadin Kaymakamı İbrahim Özkal kasabamızı ziyaret etti. Belediye, sağlık ocağı ve Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ' ni ziyaret eden Afyon Valisi Dişli'yi ve Diyad'ı çok beğendiklerini ifade ederek teşekkür etti.























Son Güncelleme :  21/03/2018 Saat 20:01:52 Bu Haber  4084 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 22/03/2018 09:29:20
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
SAYGIDEĞER VALİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN, KASABAMIZA GELMESİ, DERTLERİ, SORUNLARI YERİNDE GÖRMESİ, İNCELEMESİ, DİNLEMESİ İNANIN GÜZEL ŞEYLER, DEVLETİN HALKIN YANINDA OLDUĞUNU GÖSTERİR. SAYIN VALİMİZE VE EKİBİNDEN ALLAH RAZI OLSUN. BUTÜR ZİYARETLERİN DAİM OLMASI DİLEĞİYLE HERKESE SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 22/03/2018 08:23:53
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel mekanına Devletimizin ve İlimizin temsilcisi Sayın Valimiz ziyarette bulunmuş. İnşallah memnun kalmıştır. Kurum amirlerinin İl, İlçe, Belde ve Köy ayırımı yapmadan halkın bulunduğu mekanlara gelerek istişare yapması, sorunları dinlemesi, yapılacakları anlatması, halkla gönül birliği kurması ne güzel. Sayın Valimizden Allah razı olsun. Beldemiz ve Afyonkarahisar''ımız için yapılması gerekenleri yapacağından eminiz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Rabbim birliğimizi daim eylesin. İç ve dış düşmanlarımıza fırsat vermesin. Bayrağımız inmesin, Ezanımız dinmesin, Vatanımız bölünmesin, Devletimiz hep payidar kalsın.

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta