23 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Afjet Afyonspor Spor Toto 1. Lig'e yükseldi
Afjet Afyonspor Spor Toto 1. Lig'e yükseldi


Afjet Afyonspor Spor Toto 1. Lig'e yükseldi

TFF 2. Lig Play-Off finalinde Afjet Afyonspor, Sakaryaspor'u 2-1 mağlup ederek Spor Toto 1. Lig’e yükselen son takım oldu.

Mersin Stadyumu'nda oynanan kritik mücadelede Afjet Afyonspor'u 1. Lig'e taşıyan golleri; 31. dakikada Türker Toptaş ve 71. dakikada Timuçin Aşcıgil kaydetti. Sakaryaspor'un tek golünü ise 14. dakikada Mahir Sağlık attı.



Mersin Stadı'nda oynanan TFF 2. Lig play-off finalinde, 1-0 yenik duruma düştükleri mücadelede Sakaryaspor'u 2-1 yenmeyi başaran Afjet Afyonsporlu futbolcular, karşılaşmanın bitiş düdüğüyle büyük sevinç yaşadı.

Sahanın ortasında play-off şampiyonluğunu kutlayan futbolcular, daha sonra tribündeki taraftarlarla sevincini paylaştı.

Saha içinde gerçekleştirilen seremonide Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, takım kaptanı Yasin Yener'e şampiyonluk kupasını verdi.

Kupa töreninin ardından sahaya giren taraftarlar da futbolcularla bol bol fotoğraf çektirip şampiyonluğu kutladı.

Bu arada, futbolcuların ve teknik heyetin kupa törenine, önünde "Her sene bir üst lige" arkasında ise "Sonunda Süper Lig'e" yazılı tişört giyerek katıldığı görüldü.

Yükselen form grafiği

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta normal sezonu 3. sırada tamamlayan Afjet Afyonspor, play-off çeyrek finalinde Sivas Belediyespor'u eledikten sonra yarı finalde de Keçiörengücü'nü saf dışı bıraktı.

2013'te kurulan Afjet Afyonspor, 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'den TFF 3. Lig'e çıktıktan sonra 2016-2017'de de TFF 2. Lig vizesi aldı.

Afyonkarahisar temsilcisi, Sakaryaspor'u TFF 2. Lig play-off finalinde mağlup edip 5 yıl içinde Spor Toto 1. Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

Kaynak : TRTSPOR











Son Güncelleme :  28/05/2018 Saat 09:28:30 Bu Haber  3435 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 01/06/2018 08:55:47
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Normalde spor dostluk, barış, centilmenlik, kardeşlik demektir. Ama günümüzde bunu görmek pek mümkün olmuyor. Adeta spor, başta küfür olmak üzere kin, düşmanlık, yakıp-yıkma, dedi-kodu, birbirini darp etme sanatı haline gelmiş. Bunlardan bir an önce kurtulup sporun asıl manasına dönmemiz gerek. İyi olan kazansın, dostluk kazansın düsturu ile yola çıkmalıyız. İnşallah Afyon spor bu şekilde ilerler, gücüne güt katar ve biz taraftarlarını her zaman memnun eder. Güzel ilimizin bu güzel takımına 1. ligde başarılar diliyorum. Süper lige çıkarak ilimizi en güzel temsil ederler. Başarılar, başarılar, başarılar...

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 29/05/2018 10:08:06
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
AFYON SPORUMUZA SPOR TOTO 1. LİĞİNDE DE BAŞARILAR DİLİYORUZ. SORCULARI, TEKNİK HEYETİ, YÖNETİMİ VE TARAFTARLARIMIZA ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta