20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR
DİŞLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR


DİŞLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR

Dişli'de Ramazan coşkusu devam ediyor. Geçen yıllarda olduğu gibi Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ramazan boyunca iftar yemeği veriyor. Kasabamız dışından komşu ilçelerden de iftar yemeği vermek için müracaat eden kardeşlerimiz kasabamızı ve Diyad'ı çok beğeniyor.

2 Haziran Cumartesi günü iftar yemeğini Akşehir'de ikamet eden İsmail Yurtsever ve Almanya'da çalışan Uğur Bakar verdi. Davetlilere; Has bahçe'!de Yayla çorba, Etli bulgur pilavı, üzüm hoşafı, patlıcan musakka ve tahin ikram edildi. Saracık suyu ve patatesli köy somunu yemeklere eşlik etti.. İftardan sonra Din görevlileri tarafından Kur'anı Kerim okundu. Dua edildi.

Allah oruçlarımızı kabul etsin.. Yurtsever ve Bakar ailelerinin geçmişlerinin canına değsin.





































Son Güncelleme :  03/06/2018 Saat 16:32:54 Bu Haber  3989 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 21/06/2018 20:10:56
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Geçmiş olan Ramazan ayında yapılan tüm ibadet ve taatlerimizi ve Dişli Dayanışma Derneğinin Ramazan ayı boyunca yapmış olduğu amme hizmetlerini Rabbim kabul buyursun,emeği geçen,organize eden ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun,Rabbim yaptıkları gayret ve hizmetleri mizanlarına koyarak amel defterlerine sevap olarak yazsın inşaallah.Bu sene Ramazan ayında kutsal topraklarda umrede olduğum için bu etkinliklerden ve orada iftar açmanın manevi havasından da mahrum kaldık inşaallah başka senelerde nasip olur.

     
     
 Yorumlayan : Fatih Öztoprak      Tarih : 04/06/2018 15:22:18
   
Bolvadin Devlet Hastanesi
04/05/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
Peygamberimiz Muhammed (S.a.v) ''''İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır'' buyurdu. Mübarek ramazanda, bayramlarda yılın tamamında ve dört mevsim Kamu yararına hizmet eden Dişli dayanışma derneği başkanı Mustafa Okumuş abimizin ve dernek gönüllülerinin hizmeti sosyal ve kültürel dayanışmaya katkı sağlamaktadır. Bu hizmette emeği geçen herkesten allah razı olsun. Hizmetlerinin devamı dileklerimizle sevgi ve muhabbetlerimizi sunarım. Dernek görevlilerimize yüce allahtan sağlık ve afiyet dilerim. Ramazan akşam iftarları veren halkımızdan ve misafirlerdende allah razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 04/06/2018 10:44:11
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
ALLAH KABUL ETSİN, MİSAFİRLEREDE AFİYET OLSUN, TINAZTEPEDEN HERKESE SELAMLAR. EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 04/06/2018 09:23:13
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
İftar etkinlikleri insanların kaynaşmaları, paylaşmaları, hoşsohbet ortamlarının oluşması, tanışması, hasret gidermesi, karşılıklı dualaşması.... gibi pekçok sosyal, kültürel, ve duygusal yararlar oluşturmaktadır.. Amaç sadece yemeklerden yemek değildir.. Bu etkinliğe katkıda bulunanların ikramlarını Allah kabul etsin... Bu organizasyonun ortamının oluşmasına imkan hazırlayan başta dernek başkanı Mustafa OKUMUŞ hocama ve ekibine, davet veren duyarlı kasaba halkımıza, davetlere katılan sempatik şahsiyetlere ve bu mekana gönül veren gönül dostlarına çok çok teşekkürler. Herkesden Allah razı olsun. Burası gibi mekanlar ve böyle organizasyonlar kasabamızda ilel ebed devam etsin inşaallah..

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 04/06/2018 09:00:05
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel insanları ile bu güzel mekanda mübarek ramazan ayında güzel bir iftarda buluşmak çok çok güzel bir duygu. Rabbimize bu güzellikleri bizlere bahşettiği için binlerce şükürler olsun. Alın teri ve helal rızıkla kazanmayı, kazandığını Müslüman kardeşi ile paylaşmayı herkese nasip etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Müslüman bir beldede Müslüman bir anne-babadan dünyaya geldik Rabbimize binlerce şükürler olsun. Bunun kıymetini bilmeyi, Allah''a kul, Resulüne ümmet bilincinde yaşamayı hepimize nasip etsin. Ramazan ayın feyz ve bereketinden istifade edenlerden eylesin. Darlıkta sabreden, bollukta şükredenlerden eylesin. Yatım elma gönül alma, bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı olur atasözümüze uymayı nasip etsin.Amin..

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta