17 Nisan 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03AFDIYAD'DA MEKKE'NİN FETHİ PROGRAMI DÜZENLENDİ VE ÇİĞ KÖFTE İKRAMI YAPILDI
03AFDIYAD'DA MEKKE'NİN FETHİ PROGRAMI DÜZENLENDİ VE ÇİĞ KÖFTE İKRAMI YAPILDI


03AFDIYAD'DA MEKKE'NİN FETHİ PROGRAMI DÜZENLENDİ VE ÇİĞ KÖFTE İKRAMI YAPILDI

31 Aralık 2018 Pazartesi günü, miladi olarak 2018 yılının son gününde, 03AFDIYAD derneğimizde "MEKKE'NİN FETHİ" ana konulu sohbet düzenlenmiş ve ardından da Urfa usulü Çiğ Köfte İkramında bulunulmuştur.

Pendik Müftümüz Sayın Hüseyin BAŞ, yılbaşı ve Mekke'nin Fethi ile ilgili olarak Sohbet vermiş , Bahçelievler Camii İmamı Ramazan hocamızda Kura'an-i Kerim okumuş ve dua etmiştir. Be vesile ile kendilerine teşekkür ederiz.

Hemşerilerimizden Menderes ERYILMAZ'ın damadı Urfalı Yasin Yetkin ile birlikte Sezai Sapmaz ve Burhan Cavit Ağılönü tarafından yapılan Çiğ Köfteler büyük bir titizlik ile hazırlandı. Emek vererek yoğrulan çiğ köfteler ardından afiyet ile yenildi.

Emeği geçen Yasin Yetkin ve tüm hemşerilerimize, gençlerimize ayrı ayrı teşekkür eder , organizasyonu üslenen İlyas Tekeş ve Ahmet Şişik kardeşlerimizinde keselerine bereket dileriz.

Aynı zamanda derneğimizi hınca hınç dolduran , adeta adım atacak yer olmayacak şekilde katılım gösteren tüm hemşerilerimize de teşekkür ederiz.

Bu vesil miladi 2019 yılının tüm İslam alemine, ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Mevla'dan Niyaz Ederiz.

Fetih programından ve Çiğ Köfte Ziyafetinden fotoğraflar;































































































Son Güncelleme :  01/01/2019 Saat 00:14:35 Bu Haber  3488 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 699 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 15/01/2019 21:30:45
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
ÇOK İYİ BİR YIL SONU ORGANİZASYONU OLMUŞ, MADDİ, MANEVİ EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN, ALLAH KABUL ETSİN, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZ DAİM OLSUN İNŞALLAH. HERKESE TINAZTEPEDEN SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 02/01/2019 12:09:44
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2074

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel insanları gönüllerince Mekkeyi bir daha fethetmişler. Başkaları zevki sefa sürerken onlar sahabeyi örnek alarak yılın son gününü değerlendirmişler. Allah hepinizden razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 01/01/2019 23:10:17
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Ne güzel bir ortam oluşmuş,emeği geçen hizmet eden ve ders veren hoca Efendiden ve bu meclise katılanlardan Allah razı olsun.Elimizden hiç bir şey gelmiyorsa bu tür ilim meclislerine ve sohbetlere katılarak bir iki kelime öğrenirsek hem hayatımıza yeni bilgiler katmış oluruz ve hem de bu meclislerde bulunduğumuz için de Allah''ın ve meleklerin hoşnutluğunu kazanmış oluruz inşaallah.Ayrıca Hristiyanların yılbaşı gecesine alternatif bir proğram olduğu için de inşaallah Allah katında daha fazla değeri olan bir gece olmuştur.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta