18 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ İLOKULU'NDA DAYANIŞMA İÇİNDE YAPILAN ÇALIŞMALARDA SON DURUM(FOTO)
DİŞLİ İLOKULU'NDA DAYANIŞMA İÇİNDE YAPILAN ÇALIŞMALARDA SON DURUM(FOTO)


DİŞLİ İLOKULU'NDA DAYANIŞMA İÇİNDE YAPILAN ÇALIŞMALARDA SON DURUM

Güzel Dişlimiz de Dayanışmanın , Güzel Örneğini Sergilendiği Çalışmalarımıza , Gönül Veren Dişlili Hayır Severlerin Destekleriyle , Devlet Millet İşbirliğinin Anlamlı Güzelliği Ortaya Çıkarılıyor. Bu Güzelliğe İlk Adımı Atarak Vesile Olan Tahsin Arslan Kardeşimize , Dişli Adını Taşıyan Tüm Derneklerimize , Yönetim Kurullarına-Üyelerine , Güzel Dişliler e , Belediye Başkanı Süreyya Güvenir e , Duyarlı Dişlili Esnaflarımıza , Dişlili Olmayıp ta Yardım Gönderen Hayırseverlerimize , İl Özel İdaremize ve Emeği Geçen Yetkililerimize, Okulumuzda Öğrenim Gören Geleceğimiz Yavrularımız ve Okulum Adına Allah Razı Olsun Dileklerimle , Teşekkür Ediyoruz.

OKULUMUZDA YAPILAN VE YAPILACAK ÇALIŞMALARIMIZ

Dişli İlkokulu ve ve Bahçesini Düzenleme Çalışmalarımızda Öncelikle ; Yıkılma Tehlikesi Bulunan İstinat Duvarlarının Yapımının Ardından Okul Bahçesi İçerisinde Bundan Sonra
da Meydana Gelebilecek Su Baskınlarındaki Suyun Tahliyesini Sağlayacak Bahçe Su Tahliye Drenaj Borularının ve Logarlarının Yerleştirilmesine Geçilecek , Hemen Ardından Parke Döşeme ve Diğer Bahçe Düzenleme Çalışmalarına Geçilecek Olup , Yapılan Çalışmalarımızla İlgili Duyuru ve Görselleri , Tüm Çalışmaların Bitiminde de Bu Güzelliğe Destek Olan Hayırseverlerimizin Yardımlarıyla İsimlerini Paylaşmaya Devam Edeceğiz.

































































Son Güncelleme :  01/08/2019 Saat 12:47:15 Bu Haber  3304 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Kayıtlı Yorum Bulunamadı...