05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 ÖZBURUN SULAMA BARAJININ TEMELİ ATILDI
ÖZBURUN  SULAMA BARAJININ TEMELİ ATILDI




Merhaba ;Çok Kıymetli sitemizin ziyaretçileri ve Dişlili Hemşehrilerim.

Dişli Sitemizin kuruluşundan bu tarafa sitenin baya yol katettiğini, pek çok Dişlili Hemşehrilerimizin takdirlerini kazanmış ve kazanmaya devam ettiğini görmek bir Dişlili olarak hepimize gurur vermektedir.
Ben de emekli bir öğretmen olarak bu güzel sitede bana tevdi edilen editörlük görevini seve seve kabul ederek bu yemekte bizimde bir tuzumuz bulunsun istedik.

Admin İbrahim YILDIRIM kardeşimiz ve Editör Bülent GÜVENİR Öğretmenimizin özverili çalışmalarını ve büyük katkılarını bir kez daha takdir ediyorum. Kendilerinden daha önce bir çok defa teklif aldım. Fakat Sitemize daha fazla katkı sağlayabilmek amacıyla bu güzel hizmeti kasabamıza sunabilmek için Admin, Editör ve Süleyman YILDIRIM kardeşimizle birlikte karar verdik.

''DİŞLİMİZ , DİŞLİLİLER VE TÜM ZİYARETÇİLERİMİZ ADINA, HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN,SLOGANIYLA '' yola çıktık.Allah yardımcımız olsun diyor,hepinize saygı ve selamlarımızı sunuyorum.




Komşu Özburun Kasabası'nda başta Özburun olmak üzere kasabamız arazilerinin sulanmasını kapsayan Özburun Sulama Barajının temeli 30/06/2007 tarihinde Özburun'da Resmi temel atma töreni yapıldı.

Törene millet vekili Ahmet KOCA,DSİ Eski Genel Müdürü Veysel EROĞLU,DSİ şimdiki genel müdürü,Afyonkarahisar Valimiz Haluk İMGA,Bolvadin Kaymakamımız,bir çok kurum müdürü ,belediye başkanları Bolvadin, Özburun ve Dişli'den vatandaşlar katıldı.

Barajın bir yılda tamamlanarak su tutmaya başlanacağını,baraj sayesinde sulamanın yanında balıkçılıktada önemli katkılar sağlanacağı konuşmacılar tarafından ifade edildi.

Temeli atılan ÖZBURUN SULAMA BARAJI'nın Özburun ve Dişlimize Hayırlı Olmasını Cenab-ı Allah'tan Diliyoruz.






















ÖZBURUN BELEDİYE BAŞKANI ASIM BEY ; YILLARDAN BERİ BARAJ ÖZLEMİNİ DUYDUKLARINI BU GÜNDEN SONRA BAŞLAYACAK BARAJLARININ İNŞAATININ BAŞLATILMASI SÜRECİNDE BU ÖZLEMLERİNİN SONA ERMESİNDEN ÇOK MEMNUN OLDUKLARINI DİLE GETİREN BİR KONUŞMA YAPTILAR.



































Son Güncelleme :  30/08/2007 Saat 10:44:00 Bu Haber  4783 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : SELAMET UCAR      Tarih : 07/07/2007 00:00:00
   
KÜTAHYA
06/04/2005
Mesaj Bilgisi
135

Tecrübeli Üye
 
Komşumuz Özburun Kasabasına sulama barajının yapılması tabiki güzel bir olay fakat Dişli Kasabamız bir zamanlar bütün siyasilerin gövde gösterisi yaptığı şirin bir kasabamızdı. Malesef geçen son 8 yıl içerisinde gözle görülür bir yatırım yapılmadığı gibi,kendi iktidar partisini de yapmış olduğu usulsüz yönetim anlayışıyle puan kaybettirmiş ve dişlimiz malesef ki AKP hükümetinin nimetlerinden yararlanamamııştır. Bizim Bölge gazetesinin 12 Haziran 2007 tarihli sayısı olayı gerçekleriyle anlatmaktadır. http://www.bizimbolgegazetesi.com/index.php?id=D20070612

     
     
 Yorumlayan : muhammed duru      Tarih : 07/07/2007 00:00:00
   
esk
30/06/2007
Mesaj Bilgisi
12

Yeni Üye
 
balık tutmaya gideriz iyi olur.

     
     
 Yorumlayan : Carullah GÜMÜŞ      Tarih : 04/07/2007 00:00:00
   
ANKARA
19/06/2005
Mesaj Bilgisi
125

Tecrübeli Üye
 
balık avı hastasıyım çok güzel olur .hayırlı olsun

     
     
 Yorumlayan : Adem SAPMAZ      Tarih : 04/07/2007 00:00:00
   
Dişli Kasabası / Bolvadin
01/12/2005
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
Kasabamız ve komşumuz özburuna HAYIRLI UĞURLU OLSUN.Su hayattır.Bu barajla birlikte çiftçilerimiz adına çok şeyin değişeceğine inanıyorum.Emeği geçenlerden ALLAH RAZI OLSUN... Dişliye selamlar....

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 03/07/2007 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
görkemli ve güzel bir temel atma olmuş.özburuna ve dişliye hayırlı olsun

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta