28 Nisan 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Muhittin SUSAN'ın Vefatı(Fotoğraflı)
Muhittin SUSAN'ın Vefatı(Fotoğraflı)
Almanya'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle ; Baypas ameliyatı olan ve bir süredir yoğun bakımda tedavisi sürdürülen Dişli Belediye Meclisi Üyesi Vezir oğlu Muhittin SUSAN bu gün (23 Kasım 2005'te) saat 10.30'da Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Kendisine , Kasabamız Halkı ve Sitemiz adına Yüce Yaratan'dan Rahmet diler , geride kalan kederli ailesine ,yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletir , Rabbimiz'den Sabırlar ihsan etmesini niyaz ederiz.

(Cenazesi 24 Kasım 2005 akşamı Almanya'dan(Türkiye saatiyle) saat 19:20'de kalkan uçakla İstanbul'a oradan aktarma ile Ankara'ya gelecek.25 Kasım 2005'te Cuma namazını müteakip Dişli Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.)







Son Güncelleme :  01/01/2006 Saat 00:06:41 Bu Haber  7122 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : vatankodes      Tarih : 24/11/2005 00:00:00
   
 
SELAMALEYKÜM KÖYÜMÜZÜN BASI SAG OLSUN HERKESIN COK SEVDIYI VE SAYDIGI MEYDIN AMCAYI KAYBETTIK ALLAHDAN RAHMET GERIDE KALAN KEDERLI AILESINE BAS SAGLIGI DILERIM MEKANIN CENNET OLSUN ALLAHIM TÜM YAKINLARINA VE AKRABALARINA SABIRLAR VERSIN TEKRAR MEKANIN CENNET OLSUN MEYDIN AMCA

     
     
 Yorumlayan : Sakir Tekes      Tarih : 23/11/2005 00:00:00
   
 
meydin amca gençle genç yaşlı ile yaşlı çocukla çocuk gibi olan babacan tavırlarıyla her zaman alttan almasını bilen iyi bir insandı allah ona gani gani rahmet eylesin kabri cennet olsun özellikle Cocuklari Hanife ümid Gülüstan Nuray Ali Vezir Ve damatlari Irfan Agbey ,Muhammed, halil ve ailesi Saander yengeye baş saglıgı ve sabırlar diliyorum Allah gani gani rahmet eylesin. Sakir Tekes

     
     
 Yorumlayan : selamet uçar      Tarih : 23/11/2005 00:00:00
   
 
Almanya geçirmiş oldugu kalp krizi sonucu Hakkın Rahmetine kavuşan Belediye Meclis üyesi çok sevdiğimiz degerli insan Muhittin SUSAN (Meydin amca) ya Cenab_ı ALLAH'tan Rahmet Kederli ailesine başsağliğı dilerim.

     
     
 Yorumlayan : özgür ölmez      Tarih : 23/11/2005 00:00:00
   
 
meydin abi gençle genç yaşlı ile yaşlı çocukla çocuk gibi olan babacan tavırlarıyla her zaman alttan almasını bilen iyi bir insandı allah ona gani gani rahmet eylesin kabri cennet olsun özellikle arkadaşım ümide ve aile fertlerine baş saglıgı ve sabırlar diliyorum

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 23/11/2005 00:00:00
   
 
Güler yüzlü ve sevecen Muhittin Ağabey'in ebediyete irtihalini teessürle öğrendim.''Biz Allah'tan Geldik , Dönüşümüzde Gene Ona Olacaktır '' Ayeti Kerime gereği kendileri de ebedi Dünya'ya göç etmiştir. Başta Ailesine yakınlarına , arkadaşlarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileklerimi iletir, Yüce Allah'tan sabırlar ihsan etmesini niyaz ederim.

     
Toplam 7 sayfada 1..567

Habere Yapılmış Toplam 65 Yorum Bulunmakta


 Facebook Yorumları