05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DDYD DERNEĞİNİN BURS BAŞVURUSU BU HAFTA BİTİYOR (FOTO EKLENDİ)
AVRUPA DDYD DERNEĞİNİN BURS BAŞVURUSU BU HAFTA BİTİYOR (FOTO EKLENDİ)



ADDYD DERNEĞİ ÇALIŞMALARI

Daha öçnceden olduğu gibi önümüzdeki dönemde de geleceğimiz öğrencilerimize yatırımlara devam edileceğini belirten Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerek orta öğretimde gerekse Yüksek öğretimde öğrenim gören öğrencilerimizin burs talepleri alınarak gerekli incelemeden sonra karara bağlanarak vakit geçirilmeden hesaplarına burslarının aktarılacağını,bunun yanında kasabamızda hayra yönelik gerekli yardımlarada devam edileceğinden en önemli önceiklerinin eğitim olduğunu özellikle vurgulamışlardır.
























Geçmiş dönemlerde sağlanan dersane destekleriyle başarı kazanan öğrencilerimiz çeşitli okulları kazanarak yerleşmişlerdir.Bu yılda yapılacak değerlendirme sonucunda aynı desteklerinin süreceğini ifade etmişlerdir.










EĞİTİM VE DİĞER YARDIMLARINDAN DOLAYI ÖĞRENCİLERİMİZİN VE AİLELERİN HAYIR DUALARINI ALAN BAŞTA DİŞLİMİZİN AVRUPA'DA YAŞAYAN ÖDEDİKLERİ AİDATLARLA ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMAYA ÖRNEK OLAN DERNEK ÜYELERİNE VE DERNEĞİN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE SELAM VE SAYGILARIMIZI SUNUYOR;

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR,DAHA GÜÇLÜ OLMAK, DAHA FAZLA İNSANIMIZIN YETİŞTİRİLMESİNE,YARDIMA MUHTAÇLARA KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA HALEN DAHA DERNEĞE ÜYE OLMAMIŞ DİŞLİLERİ DERNEĞE ÜYE OLMAYA DAVET EDİYOR,ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ








AVRUPA DDYD DERNEĞİ DUYURUSU

Derneğimiz 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılında eğitim-öğretime destek sağlamak yarınlarımıza en güzel yatırımı yapmak amacıyla yönetim kurulumuzun incelemeleri sonucunda şartları uygun görülen öğrencilerimize bu yılda karşılıksız burs yardımı yapacaktır.


Burs başvurusunu Dernek Dişli temsilcimiz, Önder ÖLMEZ ' den alacakları başvuru formunu 20 Eylül 2007 Tarihine kadar zaman kaybetmeden gerekli belgeleride ekleyerek Önder ÖLMEZ'e teslim etmeleri gerekmektedir.

Burs yardımı başvuruları 1 öğretim yılı için geçerli olup, daha önce burs alan öğrencilerde başvurularını yenilemeleri gerekmektedir.Ailesinden 2 öğrencisi üniversitede öğrenim gören öğrencilerin her ikisininde öğrenci belgeleri de (en son tarih itibariyle) eklenecektir,çünkü,değerlendirmede bu durum da göz önünde bulundurulacak olup,Yönetim Kurulumuz tarafından yardımın yapılmasına karar verilen ailenin sadece 1 öğrencisine verilecektir.

Ayrıca yardıma muhtaç ailelerinde yardım başvurularını Dernek Dişli temsilcimiz Önder ÖLMEZ'den alacakları başvuru formunu doldurarak yapacaklardır.

Derneğimiz tarafından Dernek Yönetim Kurulumuzun gönderdiği liste ve miktar doğrultusunda zaman kaybetmeden ,havale masrafı ödemeden otomatik olarak hesaplarına geçebilmesi için Derneğimizden burs alma hakkı kazanan kişi ve öğrencilerimizin Bolvadin Akbank Şubesi'den kendi adlarına vadesiz hesap açtırmaları gerekmektedir.

Yardım başvurusunda bulunacak öğrencilerimize ve ailelere saygıyla duyurulur.



Avrupa DDYD Yönetim Kurulu Adına
Başkan İsa GEDİK







Son Güncelleme :  21/09/2007 Saat 16:37:12 Bu Haber  5276 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : ercan gümüş      Tarih : 23/09/2007 00:00:00
   
gölcük
03/12/2006
Mesaj Bilgisi
91

V.I.P. Üye
 
ADDYD Yönetim Kuruluna ve üyelerinden Allah razı olsun. Emeği geçen herkeze teşekkürler. Özellikle Dişli Kasabası aşığı Vatan Kodeş kardeşime ayrıca teşekkür ederim.

     
     
 Yorumlayan : ercan gümüş      Tarih : 23/09/2007 00:00:00
   
gölcük
03/12/2006
Mesaj Bilgisi
91

V.I.P. Üye
 
ADDYD Yönetim Kuruluna ve üyelerinden Allah razı olsun. Emeği geçen herkeze teşekkerler. Özellikle Dişli Kasabası aşığı Vatan Kodeş kardeşime ayrıca teşekkür ederim.

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 19/09/2007 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
EVET SEVGILI DISLILI KARDESLERIM BOSUNA DEMEMISLER BIRIMIZ HEPIMIZ HEPIMIZ DISLI VE DISLILI ICIN NEGÜZEL BIRSEY EMEGI GECEN TÜM KARDESLERIMIZDEN RAZI OLSUN ALLAHIN IZNIYLE HIC DURMADAN DEVAM EDELIM ALLAHIM HEPINIZDEN RAZI OLSUN

     
     
 Yorumlayan : Vural Yurdusev      Tarih : 19/09/2007 00:00:00
   
Berlin
14/05/2005
Mesaj Bilgisi
302

Fanatik Üye
 
SELAM VE SAYGILARIMLA ISA ABI SZLERIN VE DDYD NIN NE CESIT OZVERIYLE CALISTIKLARINIZI EN IYI BILENLERDEN BIRIYIM DOLAYLISIYLA DERNEGE VEYA SIZE SOZ SOYLENEMEZ BEN SADECE YAPILAN YARDIMLARIN(LAPTOP YADA BASKA BIR YARDIM)ALLAH RIZASI GUDULEREK YAPILIRSA DAHA COK KISIDEN DAHA CESITLI YARDIMLAR GELEBILECEGINI VURGULAMAK ISTEDIM YANLIS ANLASILDIYSAN ÖZURDILERIM.SELAM VE DUA ILE

     
     
 Yorumlayan : AHMET DAL      Tarih : 19/09/2007 00:00:00
   
ALMANYA
13/07/2005
Mesaj Bilgisi
549

Fanatik Üye
 
Her sey 4/4 lük. Basarilar...!

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 18/09/2007 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
VURAL YURDUSEV KARDESIM SENINDE KATKIN VAR, ALLAH RAZI OLSUN. BEN VE ARKADASLARIMIN ALLAH RIZASINDAN BASKA BEKLENTISI YOK VE OLMAZ. SAYET SÜPHEN VEYA CEVAPLANMASINI ISTEDIGIN BIR SORUN VARSA, BEKLIYORUZ. HEMEN ACIKLIGA KAVUSTURURUZ. SELAMLARIMLA.

     
     
 Yorumlayan : Vural Yurdusev      Tarih : 18/09/2007 00:00:00
   
Berlin
14/05/2005
Mesaj Bilgisi
302

Fanatik Üye
 
DOLAYLI YOLLARDANDA OLSA EGITIME YARDIM YAPAN KARDESLERIMIZI TEPRIK EDIYORUM AYRICA BUNA VESILE OLANLARADA TESEKKUR EDERIM NEDE OLSA BIR HAYRA VESILE OLAN ONU YAPAN GIBIDIR HADISINI ÖRNEK ALARAK YOLA CIKTILARSA NE MUTLU BU INSANLARA SELAM VE DUA ILE

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 02/09/2007 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
UMARIZ IYI NIYETIMIZ SUISTIMAL EDILMEZ.BIZDE BU KONUDA AZAMI DERECEDE DIKKATLI OLACAGIZ. YARDIMLARIMIZ 01.10 2007- 01.05. 2008 TARIHLERI RASINDA YAPILACAKTIR. KIMLERE YARDIM EDILECEGI YÖNETIMIMIZIN TAKDIRINDEDIR. MÜRACAATLAR HERYIL; GEREKLI EVRAKLARLA, YENILENMEK ZORUNDADIR. BIZE GEREK AVRUPADAN; GEREKSE DISLIDEN MANEN DESTEK OLAN HERKESE TESEKKÜR EDERIZ. ISA GEDIK- BASK. YENER ÖLMEZ, SONER ARSLAN, CENNET TASPINAR KAYA ÖZDEMIR, SALIH AGILÖNÜ, NURULLAH OKUMUS DISLILILERE DUYURULUR. SELAMLARIMIZLA.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 02/09/2007 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
SEVGILI ÖGRENCILER; YUKARDAKI BURSLA ILGILI ACIKLAMAYI DIKKATLE OKURSANIZ ZANNEDIYORUM BASKA BILGIYE IHTIYAC DUYMAYACAKSINIZ. AVRUPADAKI ÖGRENCILERE GELINCE; ONLARDA MILYONER COCUGU DEGILLER HERHALDE, BÖYLE BIR BASVURU OLURSA YÖNETIMIMIZ DEGERLENDIRMEYE ALIR. DAHA GENIS BILGI ICIN LÜTFEN DISLI TEMSILCIMIZ ÖNDER ÖLMEZE VEYA YÖNETIM KURULUMUZA DIREK BASVURABILIRSINIZ. SUNUN BILNMESINI ÖZELLIKLE ISTERIZKI; PARA HARCAYACAK YER ARAMIYORUZ. SADECE HALI VAKTI YERINDE OLMAYAN AILE VE COCULARINA YARDIMCI OLMAYA CALISIYORUZ. SONUCTA YARDIMLAR DISLI:LI ÜYELERIMIZ TARAFINDAN KARSILANMAKTADIR.

     
     
 Yorumlayan : akın özdemir      Tarih : 31/08/2007 00:00:00
   
dişliden
02/02/2007
Mesaj Bilgisi
9

Yeni Üye
 
avrupda yşayan bütün hemşerilerime , ayrıca bu dernegin kurucusu fikir baballarna,toplumsal, politik, kaynaşma,birayagelme ve yardımlaşma adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.bütün bunların yanında aklıma şöyle bir soru geliyor,(kasabamızda butür burs olsun maddi yardım olsun birkaç kişi niye çıkmaz.) boşverin böyle kimselerin çıkmasını butür derneklerin yaptıklarınada çomak sokarlar bunu anlamak mümkün deyil. ben yinede sabahın üçünde dördünde aralıksız işe gidipgelen ve buzorluklar içinde kasabamız ögrencilerine ve muhtaç ailelerine yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.akın.çvş.

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 14 Yorum Bulunmakta