19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 GÜZEL KASABAMIZDAN RENKLİ RAMAZAN İZLENİMLERİMİZ (Foto Eklendi)
GÜZEL KASABAMIZDAN RENKLİ RAMAZAN İZLENİMLERİMİZ (Foto Eklendi)


GÜZEL KASABAMIZDAN RENKLİ RAMAZAN İZLENİMLERİMİZ

Ramazan ayının sonbahar mevsimine rastlaması nedeniyle kasabamızda güzel ve renkli görüntülere sahne olduğu gözlerden kaçmıyor.
Bu yılki yardımlaşma organizasyonuna büyük katılımın olduğu,ilk olması nedeniyle bazı eksikliklerimizin haliyle olması normal olmakla beraber gelecek yıla ilişkin şimdiden yapılanma çalışmasına da devam edilmektedir.



RENKLİ İZLENİMLERİMİZİ İLERLEYEN SAATLERDE DÜZENLENDİKÇE İZLENİMLERİNİZE SUNULACAKTIR




















































































































































RENKLİ İZLENİMLERİMİZİ İLERLEYEN DAKİKALARDA DÜZENLENDİKÇE İZLENİMLERİNİZE SUNULACAKTIR






Son Güncelleme :  06/10/2007 Saat 00:18:47 Bu Haber  6469 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : H.Basri Kara      Tarih : 06/10/2007 00:00:00
   
dişli , bolvadin arasından...
14/01/2007
Mesaj Bilgisi
40

Aktif Üye
 
Varmı köyüm gibisi... Sen kalbimde duyduğum ilk sancı yürekten sevdiğim ilk yabancısın GÜLÜM DİŞLİM.... Bütün Dişliye selam olsun.

     
     
 Yorumlayan : coşkun uysal      Tarih : 06/10/2007 00:00:00
   
istanbul
26/03/2007
Mesaj Bilgisi
56

Aktif Üye
 
çok güzel organizasyon olmuş allah herkesden razı olsun kasabamız icin bu birliktelik güzel . eskilere bakarak dayanışmamız çok gelişmiş görülüyor.işallah bu güzellikler hep böyle devam eder.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 06/10/2007 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
MUSTAFA OKUMUS HOCA; BÜLENT GÜVENIR HOCA VE CAMI HOCALARIMIZ KADIR VE MEHMET HOCALAR VE CALISMA ARKADASLARINDAN,KISACA HAYIR ISLERINDE ÖNCÜLÜK EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN. ETKISI DALGA DALGA YAYILMIS ACIKCA BELLI OLUYOR. ARTIK DISLILI HANIMLARDA BIRSEYLER YAPMAYA CALISIYOR, COK SEVINDIM. AVRUPA DISLI YARD. ve DAY. DER. (DDYD) ADINA TAKDIRLERIMIZI BILDIRIRIZ. ALLAH RAZI OLSUN. ISA GEDIK- BASK.

     
     
 Yorumlayan : osman pamukçu      Tarih : 06/10/2007 00:00:00
   
dişli
20/08/2007
Mesaj Bilgisi
26

Yeni Üye
 
tüm dişli halkına hayırlı ramazanlar dılerım

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 06/10/2007 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
ŞU MÜBAREK AYDA BÖYLESİNE GÜZEL VE HAYIRLI ETKİNLİKLERİ TERTİP EDEN,ORGANİZE EDEN VE ÖNAYAK OLANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.MAŞALLAH DENİZ FENERİNİN BİR ŞUBESİ GİBİ ÇALIŞIYORSUNUZ.ALLAH AZMİNİZİ VE BAŞARILARINIZI ARTIRSIN.SÖZLERİMİ RESULÜLLAH EFENDİMİZİN BİR HADİS-İ ŞERİFİYLE TAMAMLAMAK İSTİYORUM:«ÖLDÜKTEN SONRA AMEL DEFTERİ KAPANMAYAN İNSANLARDAN BİR TANESİ DE SADAKA-İ CARİYE YANİ HAYIR İŞLERİNDE ÇALIŞANLARDIR.»BUYURULUYOR.KASABAMIZDA BÖYLE HAYIRLI İŞLERE ÖNCÜLÜK EDENLERİN AMEL DEFTERLERİ BU TİP FAALİYETLER SÜRDÜRÜLDÜĞÜ TAKDİRDE EBEDİYEN KAPANMAYIP ONLARA DA SEVAP HİSSELERİ AYRILACAKTIR.SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 05/10/2007 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
KASABAMIZDAKİ BU GÜZEL ETKİNLİKLERE ÖN AYAK OLAN MUSTAFA HOCA VE EŞİ,ŞABAN TEKEŞ VE EŞİ, KADİR VE EŞİ AYRICA TÜM ETKİNLİKLERDE ÖNDE OLAN HACI ŞERİFE ABLA,ARİF ABİ, SİTEMİZİN ADMİNLERİ,İBRAHİM, BÜLENT HOCA ,HACI SÜLEYMAN ARKADAŞIM, VE TÜM KATILANLAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN,BU GÜZEL AYDA BU MUTLU TABLOYU KASABAMIZA YAŞATTIGINIZ İÇİN KİMSESİZ VE MAGDUR İNSANLARI GÜLDÜRDÜGÜNÜZ İÇİN ALLAH,DA SİZİ GÜLDÜRSÜN TÜM SOYUNUZA KEDER VE ACI GÖSTERMESİN SİZLER BU BAYRAGI AÇTINIZ TÜM KASAB HALKIMIZ İNŞALLAH EBEDİYEN BUNU SÜRDÜRECEK VE BU SÜREDE SİZE SEVAPLARI İNŞALLAH ULAŞACAKTIR HEPİNİZE SEL.KÜTAHYA

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 05/10/2007 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
SELAMUNALEYKÜM ÖNCELIKLE RAMAZAN AYINDA BÖYLE GÜZEL ISLERE ÖNCÜLÜK EDEN SAYIN HOCAM MUSTAFA ABEYE VE ORADA BULUNUPDA SANKI KENDI ISI GIBI BIR ALLAH RIZASI KAZANABILMEK ICIN CALISAN ANALARIMIZDAN ALLAHIM RAZI OLSUN CAMILARIMIZDE MUKABELE YAPAN ANALARIMIZINDA ALLAHIM SIMDIDEN BÜTÜN DUALARINI KABUL EYLESIN INSALLAH ALLAHIM HATMI SERIFLERINI SIMDIDEN KABUL EYLESIN SAYIN HOCAM EVET BALIGIN KAVAGA CIKTIGINI BILIYORDUK AMA SAG OLASIN SAYENDE KABAGINDA KAVAGA CIKTIGINI GÖRDÜK ELINE KOLUNA SAGLIK ALLAHIM VESI OLAN HERKESDEN RAZI OLSUN HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN BENI TANIYAN HERKESE SELAMLAR

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 17 Yorum Bulunmakta