25 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Kayıp Muammer Kalaycı’nın (Maykıl’ın) Çok Önce Vefat Ettiği Haberi Alındı
Kayıp Muammer Kalaycı’nın (Maykıl’ın) Çok Önce Vefat  Ettiği  Haberi  Alındı
Bir Yıldır Kayıp Olan Muammer Kalaycı’nın (Maykıl’ın) Çok Önce Vefat Ettiği Haberi Alındı

Merhuma Allah’tan (C.C.) Rahmet,Kederli Ailesine,Sevenlerine ve Yakınlarına Sitemiz ve Kasabamız Halkı adına Baş Sağlığı Dileriz.



VEFAT OLAYININ DETAYI

Yaklaşık Aralık 2004 tarihinden bu tarafa kayıp olduğu bildirilen Annesi Dişli’den Ummahan SOLAK’ın Oğlu Kasabamızda çoğu kimse tarafından Maykıl Takma ismiyle tanınan saf,temiz ve iyi kalpliliği ile bilinen Muammer KALAYCI’nın acı haberi alındı.

2004 yılı Aralık aylarında ailesinin yanından Ankara’ya gideceğini söyleyip ayrılan , daha sonra bazı Dişlililer tarafından bir Tv kanalının gece haberlerinde ; sığınacak bir yer ararken,bir apartman boşluğunda apartman sakinlerinin ihbariyle Ankara Emniyet Müdürlüğü Polisleri tarafından tarafından yakalandı haberi verilen Muammer KALAYCI o günden bu tarafa gerekli baş vurular sonucu ilgili emniyet müdürlüğünce hırsız olamadığı anlaşılıp salıverildiği öğrenildikten sonra başta ailesi ve daha sonra da Almanya'dan gelen kendisini seven dost ve arkadaşları tarafından Ankara'da arama çalışmaları başlatılmıştı.Fakat bu aramalar sonuçsuz kalmış olmasına rağmen , annesi ümidini kesmemişti.Kendisinin bulunması için sitemizden yardım istemiş,sitemizin çalışma ekipleri tarafından gerekli girişimler yapılarak , anne ve dedesinin bir Tv kanalında kayıp olduğunun tüm Türkiye’ye duyurmaları için ilgili Tv Kanalının olurları alınarak kendilerinin bu programa çıkmaları sağlanmıştı.

Bulunması için yapılan bu çalışmalar da sonuç vermedi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde Olay Yeri İnceleme Bürosu’nda görevli Polis Kasabamızdan Rahmetli Hademe Osman’ın oğlu Sayın Hasan Hüseyin UYAR (o zamanlar rahatsız olan),bu kardeşimizin sağ veya ölü bulunması için yakın zamana kadar aralıksız çalışmış.Geçtiğimiz Cuma günü kimsesiz ceset fotoğraflarını incelerken kayıp Muammer KALAYCI’nın 1 Şubat 2005'te Ankara’da tren yolu yakınında bir duvar kenarında donarak vefat etmiş olduğunu ve kimsesizler mezarlığına defnedilmiş olduğunu (Polis Kayıtlarından) tespit eder.Hemen Muammer’i tanıyan yakınlarıyla,arkadaşlarıyla irtibata geçerek Belediye Başkanımızı ,ailesini ve bizleri bilgilendirir.Bu gün 08.30'da Bolvadin'den hareket eden otobüsle Ankara Otogarına gelen annesi ve dedesini karşılayıp yanına alarak Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na ve Emniyet Müdürlüğü kayıtlarındaki fotoğrafları inceleterek olayı teyit ettirerek, Sitemizi bu gün aramıştır.

Ankara’daki değerli Dişlili Polis Hasan Hüseyin UYAR kardeşimize takdir edilecek çalışmalarından dolayı kendisine Kasabamız Halkı adına teşekkür ederiz

Tüm Kasaba Halkından olan veya bir tanıdığımızın bu ve benzeri durumlarını gördüğünde zaman geçirmeden en yakınlarını veya sitemizi bilgilendirilirse önlemi daha önce alınarak zaman geçirilmemiş olacağını bir kez daha hatırlatır,Allah hiç bir kimsemizi bu tür durumlarla karşılaştırmasın diyoruz.

Son Güncelleme :  07/12/2005 Saat 18:37:27 Bu Haber  6339 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


     
 Yorumlayan : nuri l      Tarih : 02/04/2006 00:00:00
   
 
allah rrahmet eylesin demi

     
     
 Yorumlayan : jkkj      Tarih : 02/04/2006 00:00:00
   
 
allah rafmet eylesin

     
     
 Yorumlayan : nuri      Tarih : 02/04/2006 00:00:00
   
 
sizi okuz maykıl deyince

     
     
 Yorumlayan : yakup gümüş      Tarih : 05/03/2006 00:00:00
   
 
allah tan rahmet geride kalan ailesine sabırlar diliyorum.

     
     
 Yorumlayan : nuri solmaz      Tarih : 04/02/2006 00:00:00
   
 
allahtan rahmet gerıde kalan ailesıne sabırlar versin

     
     
 Yorumlayan : NURİ SOLMAZ      Tarih : 04/02/2006 00:00:00
   
 
Allahdan rahmet diliyorum

     
     
 Yorumlayan : ABDİL SOLAK(DAYISI)      Tarih : 31/12/2005 00:00:00
   
 
BU KONUDA DUYARLI OLAN TÜM KARDEŞLERİME TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR VE HİÇBİR KARDEŞİMİN BAŞINA BÖYLE ACI BİR OLAYIN GELMEMESİNİ TEMENNİ EDERİM.DİLEĞİMİZ BÜTÜN ARAMA ÇALIŞMALARIMIZIN OLUMLU SONUÇLANMASIYDI, YALNIZ BÖYLE BİR ÜZÜCÜ OLAYLA KARŞI KARŞIYA KALDIK BÜTÜN BU OLUMSUZLUKLAR İÇİNDE YANIMIZDA OLAN BİZE MADDİ VE MANEVİ DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 23/12/2005 00:00:00
   
 
maykıla allahtan rahmet diliyorum

     
     
 Yorumlayan : yakamoz      Tarih : 13/12/2005 00:00:00
   
 
ALLAH TAN RAHMET GERİDE KALAN KEDERLİ AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ İSMAİL ÖLMEZ

     
     
 Yorumlayan : ŞERAFET UÇAR      Tarih : 10/12/2005 00:00:00
   
 
Kardeşimize Allah (C.C) 'dan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Allah tahsiratını affetsin. MEKANI CENNET OLSUN-NUR İÇİNDE YATSIN

     
Toplam 5 sayfada 123.. 5>

Habere Yapılmış Toplam 44 Yorum Bulunmakta


 Facebook Yorumları