19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Avrupa DDYD Derneği Tarafından Organize Edilen Sünnet Hazırlıkları (FOTOĞRAFLI)
Avrupa DDYD Derneği Tarafından Organize Edilen Sünnet Hazırlıkları (FOTOĞRAFLI)




Her zaman olduğu gibi Avrupa'daki Dişlili kardeşlerimiz adına Dişlimize hizmeti kendilerine borç bilen Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri aldıkları karar gereği DİŞLİ'DE TOPLU SÜNNET TÖRENİ hazırlıklarına Kasabamızın İyilik Hareketi Öncüleri tarafından başlanılmıştır.

Kasabamız genelinde yapılan araştırma sonucu bu güzel başlangıca ortak olmak isteyen tüm gönüllü ailelerden toplam 10 çocuğumuz seçilerek, bu ailelerle toplu alış-veriş ve geziler düzenlenerek DİŞLİ'DE TOPLU SÜNNET TÖRENİn il adımı atılmıştır.

Bu törenin gerçekleştirilmesine maddi ve manevi yönden destek olan başta Avrupa DDYD Yönetim Kurulu Üyelerine,bu derneğimize aidat ödeyerek katkıda bulunan üyelerine, bunların dışında fazlasıyla geniş özveride bulunarak maddi yönden destekte bulunan kardeşlerimizden

Yüce Rabbimiz Razı Olsun, bu yapılan hareketlerin Dişlimizde boş ve gereksiz uğraşlar yerine tüm Dişlililerin birlik beraberliğine katkıda bulundukları için TÜM YARDIMSEVER DİŞLİLİ VE DİŞLİLİLERLE KARDEŞLİK BAĞLARI OLANLARA kalbi teşekkürlerimizi ve saygılarımızı TÜM DİŞLİLİLER ADINA sunuyoruz.

Kasabamızdaki Toplu sünnet Töreni hazırlıklarına ilgili ekiplerce hızla devam edilmekte olup,sünnet davetiyeleri dağıtımı çarşamba gününe kadar bitirilecek , ailelerin isteğiyle;tören anında ailelerin sünnet düğünlerinin karmaşıklığa meydan vermemesi için bu gün ve yarın çocuklarımızın sünnetleri yapılmaya başlanacak olup , Allah izin verirse 11 Kasım 2007 Pazar günü öğle namazını müteakip CAMİ ÖNÜ'nden konvoyla törenin yapılacağı AYDIN DÜĞÜN SALONU'NA gidilecek.Düğün Salonu kapasitesine göre 400 davetliye verilecek yemekten sonra sünnet programına eğitimci Bülent GÜVENİR hocamızın sunuculuğu ile başlanacak olup,bu organizasyonun Dişlililer'in birlik ve beraberliklerine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan Niyaz Ediyor, Sizleri Sünnet Hazırlıkları Görüntüleriyle Başbaşa Bırakıyoruz.


SÜNNET TÖRENİNİN DÜZENLENMESİNE YAPILAN KATKILARLA İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ AYRICA

ADDYD TARAFINDAN SİTEMİZDEN VERİLECEKTİR.


























































Son Güncelleme :  04/11/2007 Saat 12:25:01 Bu Haber  4728 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : rahmi sönmez      Tarih : 04/11/2007 00:00:00
   
dişli
08/11/2006
Mesaj Bilgisi
58

Aktif Üye
 
sayın mustafa okumuşhocama ve yanındaki ekibine bu toplu sünnet hazırlıklar yaptığınız için teşekürler dilerim ayrıcada bu törenin gerçekleştirilmesine maddi ve manevi yönden destek olan başta avrupa DDDYD yönetim kurulu üyelerinede teşekür edrim saygı ve sevgi içinde her zaman böyle geleneksel olmasını isterim çoçuklarımızn sevinç içinde mutluluk içinde olmasını isterim her zamanda bu geleneksel sünnet törenini olmasını isterim küçük çoçoklarımız bir zaman okuyacaklar ve doktor ögretmen mühendis memur bilim adamları olacaklardır

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 04/11/2007 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Kasabamızın esnaflarından çoğuna sünnet elbisesi olup olmadığı sorulmuş, mevsimi geçtiği için kalmadığı anlaşılmıştır. Buna rağmen iç giysilerden bulunabilenler kasabamız esnafından alınmıştır. _Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Temsilcisi MUSTAFA OKUMUŞ

     
     
 Yorumlayan : Ali Gümüş      Tarih : 04/11/2007 00:00:00
   
bolvadin
26/09/2007
Mesaj Bilgisi
22

Yeni Üye
 
gayet güzel bir teşebbüs ama kasabamızdaki esnaflar tercih edilebilirdi

     
     
 Yorumlayan : osman pamukçu      Tarih : 04/11/2007 00:00:00
   
dişli
20/08/2007
Mesaj Bilgisi
26

Yeni Üye
 
allah hayırlı eylesın

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 14 Yorum Bulunmakta