16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(15/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 HİLAL TV'DE DİŞLİLİ KARDEŞİMİZ CANLI YAYINDA İZLEYİCİLERİN KARŞISINDAYDI
HİLAL TV'DE  DİŞLİLİ  KARDEŞİMİZ CANLI YAYINDA İZLEYİCİLERİN KARŞISINDAYDI



Hilal TV'de bu gün (14 Kasım 2007'de) saat 10:30'da yayınlacak Sayın Tuğba İNCİLER'in sunduğu MOZAİK PROGRAMI'nda Dişlili bir kardeşimizin canlı yayınının ziyaretçilerimiz tarafından izlenmesini tavsiye ettiğimiz programa katılan , daha önceki 03 DİYAD Derneğimizin Kurucucu ve ilk yönetim kurulu başkanı,aynı zamanda İstanbul'da 850 gönüllü üyesi bulunan ve 15.000 aileye yardım elini uzatan; GÖNÜL KUŞAĞI DERNEĞİ kurucu başkanı şimdiki yönetim kurulu yardımcısı kardeşimiz Sayın Ahmet SAPMAZ ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşı Sayın Kemal ERMİŞ ile birlikte GÖNÜL KUŞAĞI DERNEĞİ'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ahmet SAPMAZ kardeşimizin Dişlimizde yeni bir açılıma ve geleceğimiz için önemli başlangıçların altına imza atan sima olduğunu hepimiz biliyoruz.Dişlimizde her türlü siyasi çıkarlardan uzak , kardeşlik bağlarımızın kuvvetlendirilmesi yolunda , atılan güzel adımların en önde gelen (maddi ve manevi) destekçisi olduğunu siz ziyaretçilerimize bir defa daha hatırlatıyor ,kendilerine gelecekte atacakları emin adımlarda DİŞLİLER olarak arkalarında olduğumuzu belirtir,başarılarının devamını Yüce Allah'tan diliyoruz.
























Son Güncelleme :  15/11/2007 Saat 00:53:27 Bu Haber  5604 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2074 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Hacer OKUMUŞ      Tarih : 14/11/2007 00:00:00
   
Dişli'den
01/07/2007
Mesaj Bilgisi
180

Başarılı Üye
 
Hilal TV de 10.30 ile 11.45 arasında yayınlanan proğramı izledim. Ahmet Sapmaz kardeşimizin Gönül kuşağı derneği başkan yardımcısı olarak yaptığı etkinlikler bizi Dişli''li olarak sevindirdi.Benim kasabamdan böyle hayırsever , çalışkan manevi değerlerine bağlı kişiler çıktıkca onur duymamak elde değil.Sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum Ahmet Sapmaz kardeşim.

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 14/11/2007 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Hilal TV''de bugün saat 10.30 ile 11.45 arasında yayınlanan mozaik proğramında canlı yayında Ahmet Sapmaz kardeşimizi izledik. Yaptıkları çalışmalardan gurur duydum. Proğram başlamadan belediye hopörlöründen ilan ettirdim . Umarım Dişli''li kardeşlerimiz bu güzel proğramı kaçırmamışlardır. Selam ve dua ile...

     
Toplam 3 sayfada 123

Habere Yapılmış Toplam 22 Yorum Bulunmakta