29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 GÖLCÜK'DEN KURBAN BAYRAMI İZLENİMLERİ (FOTOĞRAFLI)
GÖLCÜK'DEN KURBAN BAYRAMI İZLENİMLERİ (FOTOĞRAFLI)


İzmit Gölcük ' te ikamet etmekte olan hemşerilerimizin gurbette geçirmek zorunda kaldığı Mübarek Kurban bayramından hazırlamış olduğumuz görüntülerle sizleri baş başa bırakıyoruz.

Bu vesile ile tüm hamşerilerimizin ve İslam aleminin Kurban bayramını bir kere daha tebrik eder hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Mevla'dan niyaz ederiz.









































Not : Bu ilk haberimden sonra da www.dislikasabasi.com Gölcük Editörü olarak bu bölgede yaşayan hemşerilerimizin etkinliklerinde ve haberlerde sizlerle birlikte olmaya devam etmek dileğiyle


Son Güncelleme :  24/12/2007 Saat 08:14:53 Bu Haber  5511 Kez Okundu



Gölcük ' den bildiriyor
 
Ercan Gümüş

erco_41@hotmail.com

Sitemizde 47 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : MUAMMER AKSOY      Tarih : 31/12/2007 00:00:00
   
İSTANBUL
20/03/2006
Mesaj Bilgisi
121

Tecrübeli Üye
 
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ALLAH KESMİŞ OLDUĞUNUZ KURBANLARINIZI İZZET-İ DERGAHINDA KABUL ETSİN...

     
     
 Yorumlayan : mustafa kodeş      Tarih : 28/12/2007 00:00:00
   
istanbul
23/12/2006
Mesaj Bilgisi
349

Fanatik Üye
 
BÜTÜN GÖLCÜKTE İKAMET ETMEKTE OLAN DİŞLİ KASABALI KARDEŞLERİMİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN ALLAH KABUL ETSİN SEVGİ VE SAYGILARIMLA 03 DİYAD BŞK MUSTAFA KODEŞ

     
     
 Yorumlayan : hüseyin ölmez      Tarih : 26/12/2007 00:00:00
   

05/01/2007
Mesaj Bilgisi
27

Yeni Üye
 
KURBANINIZ VE BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN HEPİNİZE SLM

     
     
 Yorumlayan : Hakan Yilmaz      Tarih : 25/12/2007 00:00:00
   
almanya
15/07/2007
Mesaj Bilgisi
57

Aktif Üye
 
Nihayet bee...Ercan abi ben Gölcüge birkac defa geldigim icin ve oranin ortamini az cok bildigim icin oyazilari yazdim.Abi bizim Almanya da kurdugumuz Dernegin bülundugu yerde 4-5 Aile Köylü variz bence bu okadar önemli degil.Yeterki Gönüller bir olsun.Bana kalirsa oraya bir kivilcim lazim, o kivilcimida gerekli kisilerin, mesela senin gibilerin atmasi lazim.Inaniyorumki arkasi gelecektir.Unutmayalimki bu Dernekler yasadikca,bu Derneklerin kurulmasina vesile olanlarin hayirlari amel defterine yazilacaktir.Amel defterimizin hayirlarla dolu olmasi dilegiyle...Tüm Gölcüklülere selamlar,Saygilar.

     
     
 Yorumlayan : ercan gümüş      Tarih : 25/12/2007 00:00:00
   
gölcük
03/12/2006
Mesaj Bilgisi
91

V.I.P. Üye
 
Dernek işine gelince çok düşündük. Günden güne artan Dişlili sayısı bizi dernek kurmaya dogru itiyor. Bizler hernekadar Gölcük''dekiler desekde Gölcük civarında üç ayrı bölgede ikamet etmemiz dez avantajımız oluyor ama derneyimiz olmasada herzaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz.

     
     
 Yorumlayan : ercan gümüş      Tarih : 25/12/2007 00:00:00
   
gölcük
03/12/2006
Mesaj Bilgisi
91

V.I.P. Üye
 
Yorum yapan ve bayramımızı kutlayan bütün kardeşlerime çok teşekkür ederim. Hakan kardeşim tabiki gurbette bayram biraz buruk geçiyor; sen bunu çok iyi anlarsın. Sitemiz sayesinde köyümüzden güzel haberler duydukca ve güzel görüntüler gördükçe hasretimiz bir nebze azalıyor ve mutlu oluyoruz. Elimden geldiği kadar Gölcüğün sesi olmaya çalışacagım. Gölcükdeki Dişli Kasabalılar her zaman birlik beraberlik içinde her türlü sorunlarında, iyi ve kötü günlerinde birbirlerine destek olmayı başarmışlardır. Ayrıca hepsi Dişli Kasabası aşığı olup köyümüz ve köylümüzün yanında olmuşlardır.

     
     
 Yorumlayan : Hakan Yilmaz      Tarih : 25/12/2007 00:00:00
   
almanya
15/07/2007
Mesaj Bilgisi
57

Aktif Üye
 
Aloooo.... Gölcük Hala bir ses cikmiyor.Neo yoksa Vatan etmisligi bir gelip pir mi gelmek istiyorsunuz?Ama ben öyle inaniyorumki sizler Gölcüklüler olarak bu ise el atarsaniz cok iddali ve basarili olacaginiza eminim.NIYE?Cünkü 1.Bu resmi Dernekler yokken sizler bu isi gayri Resmi baslatanlarsiniz.2.Bence Gölcük teki potansiyel diger yerlerden daha avantajli.3.Gölcüklüler bu konularda cok tecrübeli.4.Vede ordaki abileri yeterince tanidigim icin Gölcügün, bu isin üstesinden basarili bir sekilde gelecegine eminim.Abiler Gönlümüz Böyle istiyor.Adimi atacak olan ve Hayri kazanacak olan sizl.Saygl.

     
     
 Yorumlayan : VATAN KODES      Tarih : 25/12/2007 00:00:00
   
ALMANYA
08/04/2005
Mesaj Bilgisi
323

Fanatik Üye
 
SEVGILI KARDESIM HAKAN VE BÜLENT ABEY DEMIS GÖLCÜKDEN SES SEDA CIKMIYOR DIYE VALAHI SIMDIKI HALLERI SUSKUN AMA BENCE DÖNÜSLERI MUHTESEM OLACAK INSALLAH ONUN ICIN GÖLCÜKDEKI KARDESLERIMIZ ÖYLE BIR GELECEKLERKI INSALLAH HEP BERABER ELIMIZDEN GELINI KÖYÜMÜZ ICIN ELINMIZDEN GELENIN EN IISINI HERKES GIBI ORDAKIKARDESLERIMIZDE CANLA BASLA CALISACAKLAR SIMDIDEN TEKRAR TÜM GÖLCÜKLÜ VE DIGER KÖYLÜLERIMIZIN BAYRAMI TEKRAR MÜBAREK OLSUN DAHA NICE BAYRAMLARA KAVUSTURMAK UMUDUYLA ALLAHA EMANET OLUN SAGLIKLI KALIN MUTLU KALIN DERNEGIDE UNUTMAYIN HA

     
     
 Yorumlayan : Hakan Yilmaz      Tarih : 25/12/2007 00:00:00
   
almanya
15/07/2007
Mesaj Bilgisi
57

Aktif Üye
 
Saygideger Latif abi, Ercan abi, Mustafa abi,Adnan abi ve Veli kardes ne bu Fotograftaki yüzünüzden düsen bin parca,yoksa köye gidemedik bu bayram diyemi üzgün sünüz.Sizler belki bu bayram gidemediniz ya bizler....köyde bayrami unuttuk abiler.Neyse hayat sartlari böyle gerektiriyor demek.Önemli olan saglik...benim asil söylemek istedigim Gölcüklülerin adi pek duyulmuyor nedense. Heryerden bir haber geliyor, fakat gölcükten hic ses seda cikmiyor.Abiler...ihtiyarladiniz herhalde eski hizliliginiz yok....Tüm Gölcüklülerin gecmis Bayramlarini kutlar Saglik, Sihhat dolu günler dilerim.saygilarimla.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 24/12/2007 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Ne mutluki Dişlili kardeşlerimizin yaşadıkları güzel şehirlerinden, haberdar olmak,onların sesini fotoğraflarını görmek ne de güzel oluyor.Gelin haberdar olma halkalarımızı genişletelim,bunun için sorumluluk alma cesareti gösteren Ercan Kardeşime teşekkür ediyorum.Fakat görüntülerde yakışıklı pozlar veren diğer kardeşlerimizin yorumlarını ve katılımlarını sitemizde görek isteriz.Her zaman güzel oluyor izliyoruz demek yetmiyor. Hani derler ya ses verin sesss kimse yok mu?? diyee O zaman ses çıkarmayanlar sizlerde gözetleniyorsunuz unutmayın.Pilavdan dönenin kaşığı kırılmasın mı?Hadi O zaman

     
Toplam 2 sayfada 12>

Habere Yapılmış Toplam 20 Yorum Bulunmakta