17 Nisan 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 OSMAN AYDIN HOCAMIZI KAYBETTİK (SON KAMERA GÖRÜNTÜLERİ DE EKLENDİ)
OSMAN AYDIN HOCAMIZI KAYBETTİK (SON KAMERA GÖRÜNTÜLERİ DE EKLENDİ)

OSMAN AYDIN HOCAMIZI KAYBETTİK


Kurban Bayramının 1.günü aniden rahatsızlanarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Mavi Hastane Kalp ve damar Cerrahisi Anabilim Dalı Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi sürdürülen,iki gün önce evine gelen
Osman AYDIN Hocamızı dün akşam (02/01/2008) akşam saatlerinde emekli polis kardeşimiz Sabri CEYLAN ve ailesiyle ziyaretine gitmiş güzel ve içten sohbette bulunmuştuk.

Kendileri durumunun gayet iyi olduğuğu tıkanan kalp damarlarından 3 tanesinin balon yöntemiyle açıldığını önümüzdeki pazartesi günü (07 Ocak 2007'de) kalp damarlarından birisine stent takılması için randevu verildiğini,çok şükür şeker ve tansiyonunun bulunmamasının da kalbi için sorun oluşturmayacağı bilgisinin kendisine verildiğini ifade etmişlerdi.

Allah'a şükredip sağlığının gayet iyi olduğunu özellikle vurguluyorlardı.Bizde bunun sevindirici olduğunu ama kendisini gene de muhafaza etmesi gerektiğini belirtmiştik.Ziyaretimiz sonunda kucaklaşarak Allah şifa versin deyip ayrılırken kendisinin dışarı çıkmamasını rica edip vedalaşıp ayrıldıktan ,yaklaşık 2-3 saat sonra aynı gece 03/01/2008'de gece yarısından sonra saat 01:00 sularında aniden rahatsızlanması sonucu,damadı Önder ÖLMEZ ve kardeşi Hüseyin AYDIN tarafından tekrar ,Bolvadin Devlet Hastanesi Acil Polikliniği'ne getirilerek müdahalede bulunulmuş.

Hatta bir ara kendine gelmiş konuşmaya başladıysa da uzman doktor durumun nabız atışlarındaki hızlanma ve ritim bozukluğu durumunun kıriz habercisi olduğunun farkına varmış serumları takılmış,suni solunum cihazına bağlanmış derhal ambulansın hazırlanmasını istemişse de,Osman Hocamızı tekrar bir kırizin girmesiyle bilincini kaybetmesi sonucu,

Bolvadin Devlet hastanesi'nde elektro şokla kalbinin çalıştırılmasına çalışılmış,hazırlanan ambulansta yol boyunca acil Doktor ve görevliler müdahalelerini sürdürmüşler, ambulansla Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Mavi Hastane Acil Polikliniğindeki son müdahalelere rağmen Osman AYDIN Hocamız kurtarılamamıştır.

Tüm AYDIN Ailesinin , tüm eğitim camiamızın, öğretmenlerimizin,öğrencilerimizin ve Hemşehrilerimizin başı sağolsun.

Acımız Büyüktür

Haberimizi burada noktalıyoruz.Haber zamanla güncellenecektir


Merhum Öğretmenimizin Naaşı Bu gün 04 Ocak 2008 Cuma Namazından sonra ,büyük katılımlı cemaatla Kılınan Cenaze Namazının Ardından Kasabamız Mezarlığında Toprağa Verilmiştir.


Merhum Osman AYDIN Öğretmenimizin Cenaze Namazı ve Toprağa Verilme Fotoğrafları Eklenmeye Devam Edilecek Olup, ve Canlı Video Görüntüleri Sitemizden Verilecektir




















YOUTUBE KAMERA GÖRÜNTÜLERİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI KURUMLARDA ENGELLENDİĞİ İÇİN İZLENEMEMEKTEDİR.GÖRÜNTÜLER KURUM DIŞINDA BAŞKA BİR ADSL BAĞLANTISI BULUNAN BİLGİSAYARDAN İZLENEBİLECEKTİR.

I. CAMERA GÖRÜNTÜLERİ









II. CAMERA GÖRÜNTÜLERİ






ARA KAMERA ÇEKİMİ III





ARA KAMERA ÇEKİMİ IV





KAMERA ÇEKİMİ V










ÖN VE DİĞER 2 KAMERA ÇEKİMLERİNİN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDIKTAN SONRA SIRASIYLA ÖNÜNE VE ARKASINA EKLENECEKTİR





































































Son Güncelleme :  08/01/2008 Saat 12:45:09 Bu Haber  13718 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 03/01/2008 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Saygı değer meslektaşım ağabeyimiz Osman AYDIN''la birlikte rahatsızlanmadan birkaç saat önce birlikte çay içmiştik güzel sohbette bulunmuştuk.ama ne yazık ki onun acı haberini sabah öğrendiğimizde kulaklarımıza inanamadık.Son anlarında birlikte olduğumuz Osman Ağabeyimiz seni unutmayacağız.Nur içinde yat.Değerli ailesine en derin baş sağlığı dileklerimi sunarım.Toprağın bol olsun öğretmenim

     
     
 Yorumlayan : veli KARAKOÇ      Tarih : 03/01/2008 00:00:00
   
UŞAK
27/03/2006
Mesaj Bilgisi
125

Tecrübeli Üye
 
MERHUMA ALLAH''TAN RAHMET YAKINLARINA VE DOSTLARINA BAŞ SAĞLIGI SABIR DİLERİM.

     
Toplam 22 sayfada 1..202122

Habere Yapılmış Toplam 212 Yorum Bulunmakta


 Facebook Yorumları